Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
Откъде мога да купя и какво бихте препоръчали? / За градината
« Последна публикация от mariqna44 - 25 Май 2021, 15:16:06  »
Здравейте, имате ли идея къде може да се предлагат подходящи плочки за градината?
92
Мерси, не бях чувала за този магазин но ми направи много добро впечатление че си имат собствена транжорна.
93
Много разбираемо, че не ти се обикаля. Аз съм много доволна от Булмаг и онлайн и физическите им магазини са чудесни. Много добре подредени и пресни продукти.
94
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър магазин където мога да пазарувам хранителни продукти онлайн с доставка до дома, че в последно време ме мързи да ходя и да се редя по опашки. :smile1:
95
Здравейте, разгледах темите, но не открих конкретно това , което търся! Затова отварям нова тема с въпрос - от къде пазарувате кухненското си оборудване и по специфични уреди и пособия? аз доста разглеждам интернет магазините и се чудя, къде цените са най-изгодни? искам да си купя планетарен миксер- нещо от по-висок клас, но са доста скъпи, затова търся отстъпки! :):)
хубав ден! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
96
Между тенджерата и черпака / Re: Подарък за оценка 6 на детето
« Последна публикация от mariqna44 - 17 Ноември 2020, 20:48:53  »
Ако вече ползва телефон детето му купи едно хубаво калъфче от етуо за смартфона. Много хубави моделчета имат, а можеш и сама да го направиш дизайна, който те кефи. Хубаво сайтче са и продават евтино.
97
Прегледай ако искаш в сайта на ТехноАрена - там има много голям избор и нещата са качествени. За хладилници специално знам и то че имат супер намаления.
98
Между тенджерата и черпака / Re: Дрехи втора употреба
« Последна публикация от mariqna44 - 17 Ноември 2020, 20:38:52  »
Ами че да! То няма нищо срамно да се ползват дрехи втора ръка, та даже напротив. Така се дава нов живот и шанс на дрешките, а и е еко. Аз ползвам сайта на https://mania.bg/ и съм много доволна от качеството и от избора, а и номера имат много, което е изумително.
99
Откъде мога да купя и какво бихте препоръчали? / Re: Търся сушилня
« Последна публикация от mariqna44 - 17 Ноември 2020, 20:26:27  »
Женя, мога да ти предложа най-богат избор на сушилни в ТехноМаркет. Разцъкай им хубаво сайта и си поръчай нещо. Дори преди черния петък цените са супер, ама супер.
100
Между тенджерата и черпака / Re: Детски дрехи
« Последна публикация от mariqna44 - 17 Ноември 2020, 20:20:52  »
Супер хубава мода има и в онлайн магазин Pause Jeans - те са много известна марка и мога да ги препоръчам. Често пазарувам от там и съм супер доволна от качеството. Имат някои хубави неща и за тийнейджърите също.
Страници: 1 ... 8 9 [10]