Форум Gotvetesmen.com

Общи приказки => Между тенджерата и черпака => Темата е започната от: mariqna44 в 21 Октомври 2021, 16:58:21

Титла: Домът
Публикувано от: mariqna44 в 21 Октомври 2021, 16:58:21
Привет! Наскоро се сдобих с много хубаво жилище в покрайнините на София и колеги от работата ме посъветваха, че било модерно в днешно време да застраховаш своето жилище в тези несигурни времена. Предпочитам да се обърна тук, защото според мен моите колеги са завистливи, а съм малко суеверна и не искам да ми навлекат лош късмет. Според вас дали наистина има смисъл от застраховката на имущество.
Титла: Re: Домът
Публикувано от: radkaa в 23 Октомври 2021, 22:36:46
Здравей, не познавам колегите ти, но добре са те посъветвали. Както се разбира от поста, жилището не е в София. Предполагам, че не живеете там целогодишно. Ние имаме сключена застраховка на имуществото ни. Също е вила в покрайнините на града. Сключихме я при I&G (https://iandgbrokers.com/) и сме доволни, а и цената е добра. Може да се свържете с тях и да видите какво ще ви предложат, за да си прецените.
Титла: Re: Домът
Публикувано от: mariqna44 в 25 Октомври 2021, 20:52:08
Много ти благодаря, мила. Наистина си права, по-добре е да не се рискува. Дори сега през уикенда разпитах съседите от околните къщи, казаха ми че се случва да има кражби или взлом. Така че ще взема предвид препоръката ти и няма да губя време, а ще сключа застраховка.