в "Кауфланд" има страхотна прИмоция на бърбън - Four roses
0,7 л за 16,77 лв или цена литър 23,90. Направо невероятно - толкова е нормалната цена на 0,7 л.
Купих си няколко, но се зачудих за кашон или два - на бутилка се печели около 7,00 лв, което си е направо сериозно.
Точно за 50,03 лв си купих - 2 бутилки бърбън, 10 яйца, 3 бутилки олио, 100 гр. пушена норвежка сьомга; 1 пакет брашно и 10 пакетчета суха мая.

При нормална цена на бърбъна - щяха да са двете бутилки и сьомгата. Те това е прИмоция.
В Лидъл има луда прИмоция на сирена - любимото Бри за 250 гр. е 2,99 лв, вместо 3,99 лв и нагоре...
Поздравления за Валя - за идеята да си имаме такава темичка .... и за Пепи (ама то се подразбира).
Търговският трик с прИмоциите е ясен, но си спомням една история от Зората на демокрацията - 92-ра или 93-та....
Имах по това време доста контакти с гърци и на един се бях "оревал", че жена ми е останала без работа, а оня ми вика - че моята цял живот не е работила...
?
-основната й работа е да ходи по магазините и да гледа промоциите и да пазарува. Така си докарва една заплата...
Тогава думата промоция почти нищо не ми говореше и ми трябваше доста време да го разбера.
Така че да живеят прИмоциите!