По-важен е кефа, а не парите 
о не, мерси и да се бутам с 50 човека за някаква стока. Веднъж бях на едно откриване на Лидъл, ако опашката не ни беше избутала точно на вратата и влезем 10 мин. след отварянето на магазина - просто нямаше да вляза. Такова нещо не си причинявам. Пък ако не оправдава и парите - изобщо не отивам. Чичо скръндз, така да се каже. А секса с пенсионер е
много хубаво нещо, Не го заменям за висене на никаква опашка аз 
Тук Стоев, ако не почерпи....Пепи, не си и помислям за друг пенсионер да иде реч

Дидка, взе ми акъла с тия цени

и находчивостта ти

Аз всяка неделя сутрин пазарувам там, но определени неща - пилешко и колбаси на Житница, друго почти не, попадала съм на някои намаления, но чак такива - не
За мен си остава любим Лидл.
А веднъж случайно попаднах с една съседка, тя ме накара да влезем, на откриване на ЕНА, те после го и затвориха де. Още преди да го отворят зад нас се събраха толкова хора, че в момента в който реших да се откажа, нямаше начин да се върна назад. Та изчаках волю-неволю всички речи и т.н. при откриването, вкараха ни като с топ изстреляни, ведно с охраната, завъртяна във върхушката. В по голямо меле не бях попадала. Направих един безцелен тур и си излязох. Беше есен/зима, демек с връхна дреха бях, но като се прибрах в къщи се оказа че горното ми бельо е разкопчано отвсякъде, така ме бяха въртяли, сукали и смачкали

на опашката.
Оттогава не си и помислям да ходя на такива мероприятия. А каузата борба с пенсионер за мен е обречена - те и по превозните средства и по опашките винаги излизат победители

И в наш'та служба също