ама не така със срока на годност, сега аз съм виждала тук

няма да ви кажа къде, как колбасите са накиснати в гореща вода, за да си освежат вида;, месото също; едната девойка е майсторка с маркера и коригира датите, та опитното ми око дори не го разпознава и нямаше да повярвам, ако не я бях уловила първи път какво прави с маркер на кутия със сметана.
Радост, всеки магазин има място за изтичащи и бракувани стоки, големи червени етикети, но е факт, че което може да мине - минава измежду другото. А има и такива, които връщат на доставчиците - най-прост пример е хляба. И тъй като не си пека в къщи хляб, купувам - оня ден на съвсем нова фурна, вътре в хляба си личи къде е премесеното от стар хляб

Но връщат и колбаси, кутии със сирена разни меки.... Не мисля, че ги хвърлят
А на други вакумирани кашкавали с мухъл по тях, махат опаковката, почистват ги и пак опаковат - като насипен, не като вакумиран

А на новата промоция в Била има филе херинга, охладено, на 6.80 и се зарадвах, че ще купя. Да, ама не - тарелките са херметически опаковани, няма дупчица, но само дето ги пипнах и ми вмирисаха ръцете, а вътре имаше една мръсна течност. Е, размина ми се купуването