Автор Тема: ПРАВИЛА  (Прочетена 5305 пъти)

marabu

  • Гост
ПРАВИЛА
« -: 18 Август 2009, 23:44:31 »
1. С натискането на бутона СЪГЛАСЕН СЪМ при регистрацията, Вие сте приели условията да не публикувате съобщения (и изображения) с вулгарно, цинично, обидно, сексуално, *****графско съдържание, както и съобщения (и изображения) с расистка насоченост, теми
подклаждащи дискриминация, насилие и омраза, както и всякакви други съобщения и изображения, които не съответстват на правните и морални норми.

2. Всеки автор на обява, публикация или коментар във форума носи отговорност за написаното от него. Собствениците, администраторите и модераторите (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора) не носят никаква отговорност за обяви, публикации, коментари и снимки, публикувани от потребителите.

3. Собствениците, администраторите и модераторите имат право да премахват, редактират, преместват обяви, съобщения, коментари, оценки и снимки когато и както счетат за необходимо.

4. Въпреки, че администраторите и модераторите на този сайт  ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, имайте предвид, че е невъзможно да бъдат прегледани всички съобщения.

5. Собствениците, администраторите и модераторите не носят отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи  или предизвикани щети, причинени от достъпа,  употребата или невъзможността за употреба на този форум (сайт), не се задължават с нищо
по отношение на всяка комуникация между потребителите и нямат ангажимент и отговорност към осъществяването на сделките и каквито и да било договорки между потребителите.

6. ЗАБРАНЕНО е публикуването на обяви от оказиони, магазини, търговци, производители и вносители!

7. Публикациите на обяви трябва да са в съответния тематичен раздел. Обяви, неотговарящи на тематиката и описанието на раздела,
ще бъдат премествани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.

8. Форумът е предназначен за публикуване на обяви от частни лица и продажба на лични употребявани стоки (или нови, но придобити за лично ползване - закупени и неизползвани или подарени), а не за каталожна търговия с нови стоки!

9. При съмнения за продажба на стоки от търговци, оказиони, както и при съмнения за развиване на търговска дейност от дадени потребители, изкупуване на стоки от едни потребители и препродаване на същите стоки на други потребители - темите ще се изтриват и по преценка на модераторите на тези потребители ще бъде забранен достъпа до сайта и форума!

10. При съмнения, че търговци използват форума за продажба на магазинни или оказионни стоки, както и при съмнения за препродажби, моля информирайте модераторите или администраторите!

Това защитава Вашите интереси като клиент, тъй като по този начин, използвайки форума за продажби на магазинни стоки, въпросните хора и търговци избягват определените забрани за продажба на стоки втора употреба, предписанията на Комисията за защита на потребителите, които трябва да се спазват от всички реални или онлайн магазини, както и избягват всички законови норми, които са валидни за юридически лица, извършващи търговска дейност.

11. Извършването на нерегламентирана търговска дейност със стоки е закононарушение, няма да се толерира по никакъв начин в този форум (сайт), а при сериозни съмнения за развиването на такава, модераторите и администраторите имат право да изискат съдействие от съответните органи на реда.

12. При желание от страна на търговци, производители и вносители за участие във форума и  сайта, то това може да се осъществи под формата на платена реклама на марки, стоки, магазини и др.

13. Нерегламентираната реклама във форума и  сайта е забранена. Обявите и коментарите, които съдържат подобна недоговорена реклама ще бъдат премахвани. Достъпът до сайта на потребители, които публикуват реклама на стоки, продукти и услуги, ще бъде забраняван.
« Последна редакция: 19 Август 2009, 15:40:23 от marabu »