Автор Тема: уроци по карвинг  (Прочетена 293076 пъти)

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3728
Re: уроци по карвинг
« Отговор #15 -: 11 Юни 2007, 17:15:32 »
Чудесно. Началото е невероятно, а за по-нататък сигурно няма да имам думи. :thumbup:

Yoli

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3419
Re: уроци по карвинг
« Отговор #16 -: 11 Юни 2007, 17:44:57 »
АПЛОДИСМЕНТИ.    :clapping: :clapping: :clapping:

Представям си какво би направил с истински прибори за карвинг...

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: уроци по карвинг
« Отговор #17 -: 11 Юни 2007, 21:14:26 »
Пламен, браво!!! Чудесни са!!! :clapping:
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

morska fauna

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 869
Re: уроци по карвинг
« Отговор #18 -: 12 Юни 2007, 14:41:57 »
Браво на дебютанта  :thumbsup:
:girl_prepare_fish:  Мога да издържа на всичко ,освен на изкушението... :nyam: [/ur

kylinarka

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 393
Re: уроци по карвинг
« Отговор #19 -: 12 Юни 2007, 15:15:17 »
И от мен едно брависимо :thumbup:Можеш ли да  снимаш стъпка по стъпка някой път?Може би след като  наточиш ножа. :butcher: ;D ::)

Anny

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 307
Re: уроци по карвинг
« Отговор #20 -: 12 Юни 2007, 16:33:04 »
Браво на Пламен! :clapping:
От скромните ми познания по дърворезба - инструментите много (да не каза, че са същите) приличат на тези, с които работят резбарите! И освен търпение май и мнооогооо талант се иска за това изкувство!!!

Пламен

  • Гост
Re: уроци по карвинг
« Отговор #21 -: 15 Юни 2007, 03:44:03 »
Сега мисля да се пробвам с ч.цвекло или панджар ама то май и 2-те са едно и също  ;D .Само дето проблема е  че по това време на годината трудно може да се намери този зеленчук :( но ако го намеря мисля да пробвам ето това....

П.С.
А що се отнася до ножа....той винаги е наточен!!! :P

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: уроци по карвинг
« Отговор #22 -: 15 Юни 2007, 06:31:10 »
Пламен, поздравления за прекрасните цветя, поздравления и за сръчността  :thumbup:
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Пламен

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 25
Re: уроци по карвинг
« Отговор #23 -: 15 Юни 2007, 11:57:14 »
Благодаря Ви че оценихте труда ми !!!  :bow:
http://www.bistrocharlie.com/
   Имам инстументииии...!!!

Anny

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 307
Re: уроци по карвинг
« Отговор #24 -: 15 Юни 2007, 13:40:33 »
Браво!!!  :clapping: За това наистина се иска талант!!!

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3728
Re: уроци по карвинг
« Отговор #25 -: 15 Юни 2007, 13:45:42 »
Пламен, възхищавам се на това, което правиш. Да но все така дерзаеш и постигнеш още по-големи резултати. :thumbup:

lena800

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 90
Re: уроци по карвинг
« Отговор #26 -: 15 Юни 2007, 14:19:44 »
 :clapping: БРАВИСИМО!!!  :clap:

С нетърпение очаквам третия опит!

Няма да е зле, ако споделиш опит със снимки и подробности  :smile1:

Пламен

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 25
Re: уроци по карвинг
« Отговор #27 -: 15 Юни 2007, 14:56:59 »
Ами днес на работа ако ми остане някакво време ще си поиграя с една краставичка  ;D и ще гледам да снимам стъпка по стъпка.Също така мисля да се пробвам и с репичка,но имам чуството че там ще изхабя доста нерви.Утре ще кача резултатите
http://www.bistrocharlie.com/
   Имам инстументииии...!!!

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3728
Re: уроци по карвинг
« Отговор #28 -: 15 Юни 2007, 15:10:43 »
С нетърпение ще чакам.

Пламен

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 25
Re: уроци по карвинг
« Отговор #29 -: 16 Юни 2007, 00:53:13 »
ето как аз правя розичка от краставица.Взимате краставичка 4-5 см. и нож естествено  ;D изрязвам листата и почвам да режа меката част на краставицата от вън на вътре във вид на спирала.Някой ако не ме е разбрал...съжалявам,но просто незнам как да го обясня по др. начин....всв пак не съм професионалист.
http://www.bistrocharlie.com/
   Имам инстументииии...!!!