За нас

Започнах работа по този сайт с голямото желание да бъда полезна на тези, които тепърва прохождат в кухнята. Също като тях, и аз не съм родена научена и трябваше да започна от нула. Създавайки собствено семейство, включващо и деца, се наложи да се занимая по-сериозно с готвенето. Така започнах постепенно да събирам своя "готварска книга ", в която наред със съветите на баба и мама имаше и рецепти, събирани от къде ли не - от стари книги, омазнени тефтери, писани на салфетка, записани от телевизионни предавания или прочетени в интернет.

Най-много ми помогнаха Форумите, и затова реших и аз да бъда полезна някому, правейки "Гответе с мен ". Предлагам ви рецепти, които съм изпробвала и снимала, както и някои съвети, които намирам за полезни, и се надявам, че всеки от нас ще намери помощ и поощрение във форума.

13 Юни 2006

След оспорвана надпревара, международното жури в състав: Александър Токарев (Македония), Герхард Вагнер (Австрия), Димитър Симов (България), Илиян Ковачев (България), Никълъс Мир Чайкин (Франция), Радостин Пешев (България) и Светлин Наков (България), съвместно с браншови експерти, определи печелившите в индивидуалните категории, като "Гответе с мен" заслужи две първи места в категориите "Информация и услуги за храни и напитки" и "Общности".

За повече информация посетете сайта на "Международен Уеб Фестивал - Албена".

Издава „СББ МЕДИА” АД/SBB MEDIA,

със седалище и адрес на управление: 1303, София, ул.” Отец Паисий” № 15,

Лица по чл.7а, ал.1 от ЗЗДПДП:

Димитър Друмев

Красимир Друмев