Мери Хигинс Кларк - Обича музиката, обича да танцува

Последният й танц се оказа смъртоносен…

Последният й танц се оказа смъртоносен…

    Какви хора пускат и отговарят на обяви за запознанства? Отчаяни самотници, романтични наивници или опасни психопати, които търсят поредната си жертва?

Всичко започва като забавен експеримент, когато Ерин и Дарси се съгласяват да помогнат за телевизионното предаване на приятелката си Нона и да отговорят на няколко по-интересни обяви. Докато една вечер Ерин не изчезва безследно.

    Няколко дни по-късно тялото й е открито захвърлено на изоставен кей, а различните обувки на двата й крака напомнят на убийство от преди десет години. Единственото, с което полицията разполага, е изящна обувка за танци и информацията, че Ерин е била на среща по обява в нощта на изчезването си. Но ще бъде ли това достатъчно да спре вилнеещия убиец, или още една млада жена ще плати с живота си заради своята любов към танците и музиката?   

    Всяка нова улика води към различен заподозрян, всяка обява – към задънена улица, а с наближаването на годишнината от първото убийство, една жена попада във все по-голяма опасност.

    

Преведени на повече от 20 езика, книгите на Мери Хигинс Кларк са продадени в общ тираж от над 80 милиона екземпляра по цял свят. Писателката е носителка на редица международни отличия, сред които: The Grand Prix de Literature Policière (1980 г.) и Grand Master of the 2000 Edgar Awards.

Изящен танц на смъртта, който ще ви накара да прелиствате страница след страница до самия край. – Amazon

Понякога една случайна среща с непознат може да се окаже фатална. – Reader’s View

Ще познаете ли убиеца, преди да е станало твърде късно? – читателско ревю

Когато Ерин излезе на среща с непознат, никой не предполагаше, че краят ще бъде фатален. - Times

 

„Обича музиката, обича да танцува” от Мери Хигинс Кларк излиза с брой 33 на сп. “Story” на 13.08. Книгата е част от поредицата “Summer Crime Collection”, цена списание + книга = 4,99 лв.