Мелиса Сенейт – Рецепти за любов

Дали тайната съставка в бабините рецепти ще успее да сбъдне всички желания?  
Дали тайната съставка в бабините рецепти ще успее да сбъдне всички желания?   

Когато Холи Магуайър наследява прочутото училище по готварство на баба си, тя не може да забърка обикновен доматен сос, да не говорим за сложните италиански специалитети, направили баба й известна. С разбито сърце и попарена вяра в любовта, тя е твърдо решена да се превърне в достойна наследница на готварската традиция и скоро има свой собствен клас от четирима души. Саймън - самотен баща, се надява да спечели обратно сърцето на дъщеря си. Джулиет, приятелката от детинство на Холи, крие своята тъмна тайна. Тамара отчаяно търси истинската си любов в срещи с напълно непознати мъже, а малката Мия иска да готви за баща си, за да не се жени той за лицемерната си приятелка.

И всеки от тях има своята история от горчиво-сладки спомени и съкровени желания, които да превърне в най-важната подправка на своето ястие.

В продължение на 5 седмици книгата е в топ 30 на най-продаваните книги на New York Times за 2010 г.

„Равни части хумор и драма, щипка самоирония и едно съкровено желание – най-успешната романтична рецепта на годината!” – Romantic Reader

„Всяка следваща глава е все по-неустоимо изкушение, което моли да му се отдадете.” – Romantic Times Magazine

„Изкусителен роман за магията на приятелството, любовта и неустоимите кулинарни специалитети.” – Good Reads

„Остроумно и чаровно доказателство, че любовта на мъжа невинаги минава през стомаха.” - Good Housekeeping

„Рецепти за любов” от Мелиса Сенейт излиза с брой 23 на „Журнал за жената” на 05.06. Книгата е част от поредицата „Световни бестселъри”, цена списание + книга = 3,99 лв.

Сподели с приятели