Lidl празнува 10 години, празнувай и ти!

Как?

Като предлага хиляда ваучера по 300 лв. за пазаруване!

 Искаш ли да си един от късметлиите?

Чакаш ли с нетърпение новата брошура на Lidl, за да си направиш списък за пазар? Харесваш ли тематичните им седмици, по време на които винаги откриваш по нещо интересно и ново?. А преди Коледа отбиваш ли се все по-често в магазина – за продукти за празничната трапеза или за украса за дома?

Българското приключение на търговската верига започва през 2010 г., когато отварят врати първите магазини. За 10 години Lidl убедително спечели доверието на българския потребител. Доброто съотношение между цена и качество, популяризирането на сертифицирани продукти и предлагането на повече възможности за избор от локални и териториални продукти са само някои от широко признатите преимущества на марката.

 

И така – през ноември тази година Lidl става на 10 години. И кани всички свои клиенти да празнуват рождения му ден заедно с него!

 

Как?

Като предлага хиляда ваучера по 300 лв. за пазаруване!

 

Искаш ли да си един от късметлиите?

От 16 ноември до 13 декември пазарувай в Lidl за не по-малко от 20 лева, регистрирай касовата бележка на специална страница в сайта на веригата. Всеки понеделник от 23.11. до края на играта ще се теглят по 250 късметлии и имената им ще бъдат обявавани на www.lidl.bg/10godini.

 

Сподели с приятели