Карамел с морска сол – Аби Клементс

Един магазин. Две сестри Едно наистина незабравимо лято..
Един магазин. Две сестри Едно наистина незабравимо лято..

    Ванилов или шоколадов? Ако можеше изборът да бъде толкова лесен…

    Когато Имоджен и Анна наследяват магазина за домашен сладолед на своята баба, никоя от тях не подозира предизвикателството, пред което ще се изправят. Нито удоволствието, което ще изпитат от добре свършената работа. Но дотогава двете сестри трябва да се научат как се печелят клиенти, как да се справят с мръсните номера на конкуренцията и как, за бога, се приготвя изкусителен италиански сладолед.

    Докато Имоджен подготвя магазина за новия сезон и развива нестандартните си маркетингови идеи, Анна заминава за Италия, където кратък гурме курс трябва да я научи на всички тайни на сладоледеното удоволствие. Дали това ще е достатъчно, за да запази магазина, или непредсказуемото английско време ще им изиграе лоша шега? Едно е сигурно, това лято няма да прилича на никое друго.   

„Шепа италианска страст, щипка британски хумор и щедра порция божествено вкусен сладолед – можете ли да устоите на изкушението?” –  Woman's World.co.uk.

„Сладко приключение с непредсказуем край! Ще се забавлявате до последната лъжичка сладолед.” – Amazon

„Ще успее ли бабиният сладолед да върне обичта и радостта на две сестри с малко общи интереси и много семейни проблеми?” – GoodReads

„Карамел с морска сол” от Аби Клементс излиза с брой 24 на „Журнал за жената” на 12.02. Книгата е част от поредицата „Колекция ЛЯТО”, цена списание + книга = 3,99 лв.

Сподели с приятели