Джоана Линдзи – Кажи, че ме обичаш

Той спаси живота й, а тя завинаги открадна сърцето му…

Той спаси живота й, а тя завинаги открадна сърцето му…

Разорена и в безизходица, Келси Ленгтън осъзнава, че единственият начин да спаси бъдещето на по-малката си сестра е да се превърне в послушна играчка на заможен джентълмен. Така гордата, но отчаяна девойка е принудена да прекрачи прага на позорно славната „Къща на Ерос” и да предложи красотата и невинността си на най-щедрия купувач. За да я спаси от лапите на покварен садист, най-висока цена за прелестите на младото момиче предлага Лорд Дерек Малори.

Неустоимо привлекателен и непоправимо порочен той неусетно увлича чувствената и невинна девойка в свят на неподозирани удоволствия и опасни съперничества. Но Келси знае, че трябва да опази тайната на своя благороден произход, дори когато нейните грация, очарование и вродена изтънченост изкушават новия й „господар” да се откаже от скандалния си начин на живот и да познае истинската любов.

Невинна девойка, садистичен злодей и благороден мошеник ще ви разкрият порочните и непризнати тайни на Англия от началото на ХІХ век.  – Good Reads

Самонадеян, но нежен, лукав, но внимателен и дяволски неустоимо привлекателен – ако това е вашият герой, не пропускайте тази книга! – Amazon

Ще ви заплени, покори и остави без дъх до прочитането на последното изречение! – Romantic Times

    „Кажи, че ме обичаш” от Джоана Линдзи излиза с брой 41 на „Журнал за жената” на 09.10. Книгата е част от поредицата „Исторически любовни романи4, цена списание + книга = 3,99 лв.