„БОН АПЕТИ“ СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИ ЕПИЗОДИ

Лора и Стоян ще зарадват зрителите на 24KITCHEN с рецепти както за всеки ден, така и за специален повод

Есенният сезон на 24KITCHEN продължава да ни поднася приятни изненади с новите епизоди на „Бон Апети“, които ще се излъчват от 04.11. всеки ден в 11:30 часа

Любимият телевизионен тандем - Лора и Стоян, отново ще демонстрира своите кулинарни умения, за да вдъхнови зрителите за приключения в кухнята.

В новия сезон на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.

Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

С помощта на двамата кулинари, тези изкусителни рецепти ще са достъпни за всеки, който иска да внесе уют, топлина и аромат на домашно сготвена храна в ежедневието си.

В новите епизоди на „Бон Апети“ ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт.“ – споделя кулинарното дуо.

Лора и Стоян са истински екип в кухнята и за пореден път ще докажат, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов. Ще споделят искрената си наслада от готвенето чрез страхотна смесица от неустоими вкусове и аромати.

 

Зрителите на 24KITCHEN ще имат възможността да се насладят на новата доза вдъхновения от кухнята на „Бон Апети“ от 04.11., всеки ден в 11:30 часа.

Любителите на домашно приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – www.24kitchen.bg.

За 24KITCHEN

24KITCHEN е телевизионен проект на FOX Networks Group в Европа. Каналът бе създаден, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-приоритетно място качеството на продуктите и да гледат кулинарни предавания по телевизията. 24KITCHEN споделя загрижеността на хората за качеството на продуктите и здравето им. Програмите показват свежи продукти, здравословна обработка и разумно хранене. Готвачите на 24KITCHEN са сред най-популярните световни и местни имена. Те предлагат важни и любопитни факти за храненето, вкусни съставки, аромати и комбинации от цял свят и най-доброто от местната традиция. 24KITCHEN е стил на живот, не само начин на хранене. www.24kitchen.bg

За Лора Найденова

Лора Найденова е родена в град София. Тя завършва Софийската професионална гимназия по туризъм, а по-късно специализира във Франция, Италия, Германия и Испания.

Работила е за веригата за управление на хотели и ресторанти “Fair Play International“ и като заместник-главен готвач в семейния ресторант “Flowers”.

За Стоян Сейменски

Стоян Сейменски е роден в град Пловдив, където учи компютърни технологии в Техническия колеж „Джон Атанасов“, а по-късно постъпва в Университета по хранителни технологии. Бивш футболист на ПФК „Ботев Пловдив“, а любовта си към кулинарията открива в САЩ.

Занимава се професионално с готвене от 13 години. Работил е в „Американ Хаус“ в „Кемпински Хотел Зографски“, бил е главен готвач в ресторант “Пастарито” и във веригата “Фенси”.

 

Сподели с приятели