BILLA Кулинариум – новото кулинарно и лайфстайл списание на България

Веригата супермаркети пуска собствено списание на пазара 

Любопитни, интересни и полезни – такива ще бъдат темите в новото кулинарно и лайфстайл списание - „BILLA Кулинариум“. Лесни и вкусни рецепти, практични съвети и нестандартни  идеи за свободното време са само част от изненадите, които читателите ще открият на страниците на новото издание. Популярните кулинари, стилисти, дизайнери и сомелиери, съставящи авторския екип на „BILLA Кулинариум“, ще споделят своите малки тайни и трикове. 

„BILLA Кулинариум“ ще излиза 4 пъти в годината, като първият брой е вече наличен в магазини BILLA. Списанието съдържа 64 страници с любопитни материали, провокиращи интереса и въображението. Как да сътворим кулинарен шедьовър за 30 минути? Кои са най-подходящите подправки за сезона и как да поддържаме добра форма през зимата? Отговорите на тези въпроси ще откриете в разнообразните рубрики от пилотното издание на списанието.

„Това списание е една изненада, която подготвяме за нашите клиенти от доста дълго време. За изготвянето му се базираме на опита и успешните практики на REWE Group. Това е най-продаваното кулинарно списание в страните Хърватия, Чехия и Словакия. Изключително съм щастлив, че то вече е реалност и в България и можем да зарадваме клиентите на BILLA с него“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Списанието може да бъде закупено от всички магазини BILLA в цялата страна. Цената на “BILLA Кулинариум“ e само 1,99лв., като притежателите на BILLA карта могат да се сдобият с него на преференциалната цена от 0,99лв. 

Сподели с приятели