Бъдете истински магьосници в кухнята – с ориз Екстра на Крина!​

Имате кулинарни притеснения за празничните дни? Няма драма!

Празниците са прекрасно време за събиране с близките и приятелите. Но подготовката за тези събирания може да ни доведе до объркване, провалени рецепти, хаос. Да, понякога е най-лесно да сбъркаме в наглед традиционни рецепти, за които си мислим, че няма как да не станат. А е достатъчно да попаднем на неподходящ продукт – и ястието ни се проваля. Не помагат нито подправките, нито украсяването. Вкусът е най-важен, а за него ни трябват качествени продукти.

Запазете спокойствие: всичко ще ви се получи! Как?

Ще правите пълнени чушки, сарми, капама... Разбира се, важно е да намерите правилната рецепта. Но не само това: трябва ви висококачествен ориз с едри, бляскави зърна и отличен вкус. Само така ще имате гарантиран перфектен резултат и на трапезата ви ще има шедьовър на кулинарното изкуство.

Решението ви е ориз Екстра на Крина!

Той ще спаси всяко положение и ще ви накара да се чувствате като истински магьосници в кухнята.

С него сармичките – и лозовите, и зелевите – могат лесно да се превърнат в главен герой на вашата трапеза. Но ако сте притеснени дали ще успеете да ги свиете добре, защо да не заложите на друго? Няма никаква причина да се тревожите – импровизирайте! Винаги има начин да обърнете ситуацията в своя полза и да впечатлите гостите си с новаторски подход към традиционната празнична трапеза: ако приготвите плънката с ориз Екстра на Крина и сложите например сушени плодове, зеленчуци и ядки, ще получите прекрасно основно ястие или пък гарнитура, без да се налага да свивате сарми.

А онази капама, която се каните от години да приготвите и само преглеждате рецептата, записана в тетрадка от баба ви? Дали не е време да я направите най-сетне? Стига с тези тревоги дали ще се справите... Няма драма! С ориз Екстра на Крина ще бъдете медалисти в това своеобразно състезание за най-вкусно традиционно ястие, в което всички влизаме по Коледа и Нова година.