Барбара Делински – Тайната между нас

Какъв е пределът майчината обич?
Какъв е пределът майчината обич?

В една дъждовна нощ трагичен инцидент преобръща живота на Дебора Монро и шестнайсетгодишната й дъщеря Грейс. Момичето блъска пешеходец, изскочил изневиделица пред автомобила. Раненият мъж е учителят по история на Грейс, който има репутацията на странен и затворен човек. Дебора веднага решава да поеме вината за случилото се.

Макар продиктувана от майчина обич и загриженост, изречената лъжа превръща живота на семейството в ад. Дебора трябва да се справи с напрегнатото си ежедневие на семеен лекар и самотен родител. Измъчвана от чувство за вина, дъщеря й се затваря в себе си. Тайната между Дебора и Грейс заплашва да разруши не само силната връзка между майка и дъщеря, но и отношенията между всички членове на семейството.

Когато раненият мъж умира в болницата, д-р Монро се изправя пред реалната опасност да се сбъднат най-лошите й страхове.

Напрегнат и проницателен разказ за рисковете, които сме готови да поемем в името на любимите си хора. – Booklovers.com

Вина, лъжи и саможертва са ключовите думи в този проникновен роман за тайните на семейните взаимоотношения. – Goodreads.com

Ще бъде ли едно семейство достатъчно силно да понесе бремето на благородно изречената лъжа? – Amazon

Ненадминат бестселър! Историята ще ви завладее и разтърси, докато не затворите последната страница. – Amazon

„Тайната между нас” от Барбара Делински излиза с брой 45 на „Журнал за жената” на 06.11. Книгата е част от поредицата „Световни бестселъри”, цена списание + книга = 3,99 лв.