Споделяш и печелиш!

Готвенето за теб е едно вълнуващо кулинарно приключение, което ти носи много хубави емоции :) Експериментираш смело и с усмивка поднасяш на любимите си хора твоите ястия! Сподели ги с нас :-)
Тази седмица книгата печели Златина с нейната рецепта за Сиропиран млечен сладкиш с точени кори

Готвенето за теб е едно вълнуващо кулинарно приключение, което ти носи много хубави емоции :) Експериментираш смело и с усмивка поднасяш на любимите си хора твоите ястия! Сподели ги с нас и ние ще ги публикуваме е нашата рубрика "Вашите рецепти".

Твоето кулинарно изкушение ще бъде видяно от над 10 000 потребители на начална страница в сайта, както и от над 35,600 фена във Facebook страницата ни + те очаква една страхотна награда :)

 

Всяка седмица /в понеделник/ сред всички споделени рецепти за изминалата седмица на случаен принцип ще бъде избрана една. Авторът на рецептата ще получи кулинарна книга.

*  За да споделиш твоята рецепта трябва да си регистриран потребител на сайта.

 

* Рецептата трябва да има име, начин на приготвяне и продуктите (Внимание: Задължително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат изтривани или конвертирани машинно, при което са възможни грешки.)

* Желателно е да е с твоя авторска снимка (размера на снимката трябва да е до 1024х768 px и с големина до 1 Мb) или без снимка.

Не се приемат сканирани от списания, книги и др. печатни и интернет издания или чужди снимки.

* Рецептата ще бъде проверена и при необходимост коригирана от екипа на "Гответе с мен".

След одобрението ще бъде публикувана на сайта. При констатирани нарушения редакцията има право да изтрие рецептата.

* Потребителите нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица  на предоставените награди.

Тази седмица кулинарна книга печели Сиропиран млечен сладкиш с точени кори от Златина 

 

Сподели с нас твоите любими ястия!