Сподели и спечели!

Тази седмица книгата спечели Tina-Rina и нейната рецепта за Фритата с картофи и кромид лук.

Ако искаш твоето кулинарно изкушение да бъде видяно от над 10 000 потребители на начална страница в сайта, както и от над 31 300 фена във Facebook страницата ни, сподели ги с нас.

Тази седмица книгата спечели Tina-Rina и нейната рецепта за Фритата с картофи и кромид лук.

Ако обичаш да готвиш, ако имаш любими рецепти, които приготвяш с лекота, внимание и усмивка, ако искаш твоето кулинарно изкушение да бъде видяно от над 10 000 потребители на начална страница в сайта, както и от над 31 300 фена във Facebook страницата ни, сподели ги с нас и може да спечелиш страхотна награда.

 

В нашата рубриката "Вашите рецепти"  ще бъдат публикувани всички невероятни, вкусни твои и на останалите потребители рецепти.

Всяка седмица /в понеделник/ сред всички споделени рецепти за изминалата седмица на случаен принцип ще бъде избрана една.

Авторът на рецептата ще получи "Готварска книга за всеки дом"** с над 150 рецепти, прецизно подбрани от екипа на списание "Кулинарен Журнал".

 

Сподели с нас твоите любими ястия!

 

*  За да споделиш твоята рецепта трябва да си регистриран потребител на сайта.

 

* Рецептата трябва да има име, начин на приготвяне и продуктите (Внимание: Задължително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат изтривани или конвертирани машинно, при което са възможни грешки.)

* Желателно е да е с твоя авторска снимка (размера на снимката трябва да е до 1024х768 px и с големина до 1 Мb) или без снимка.

Не се приемат сканирани от списания, книги и др. печатни и интернет издания или чужди снимки.

* Рецептата ще бъде проверена и при необходимост коригирана от екипа на "Гответе с мен".

След одобрението ще бъде публикувана на сайта. При констатирани нарушения редакцията има право да изтрие рецептата.

* Потребителите нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица  на предоставените награди. 

Потопи ни в твоя кулинарен свят!

 

**  от месец април книгата ще е друга, но съща така интересна и полезна.