Нов конкурс "Моето любимо тестено печиво с мая"

Участвайте в конкурса на световния лидер в производството на мая - Lesaffre!

Искате ли тази страхотна хлебопекарна? Участвайте в конкурса на сайта "Гответе с мен" и световния лидер в производството на мая - Lesaffre на тема “МОЕТО ЛЮБИМО ТЕСТЕНО ПЕЧИВО С МАЯ”!

 

Как да участвате?

Споделете на стената на сайта "Гответе с мен" във Фейсбук рецептата и снимката на тестено печиво с мая, в приготвянето на което сте майстор.

 

 

Какви са наградите?

Голямата награда, осигурена от Lesaffre България, е ХЛЕБОПЕКАРНА GORENJE. Шестима подгласници на победителя ще получат съответно термо чаша, професионална престилка за пекар, шапка, майсторски нож и шпатула за делене на тесто, брандирани с логото на Lesaffre, както и други рекламни материали.

 

 

Как ще се определят победителите?

Получателите на всички награди ще бъдат определени от жребий, теглен в присъствието на представители на сайта "Гответе с мен" и на фирма Lesaffre.

  

Каква е продължителността на конкурса?

Конкурсът ще се проведе между 1 и 30 ноември 2019 г.

 

 

За Lesaffre:

Световен експерт в областта на ферментационните процеси, Lesaffre създава иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на производителите и към тенденциите в консумацията на хлебни изделия.

Lesaffre предлага ефективни и адаптирани решения, съобразявайки се с кулинарните традиции на съответния регион, вкусове и тенденции.

На българския пазар Lesaffre предлага следните продукти за домашна употреба:

суха мая Saf Instant

суха мая Yuva

суха мая Vivo

прясна мая Vivo

прясна мая Yuva

 

 

Най-доброто от професионалистите във ферментацията – за Вас и вашите семейства!

 

 

Сподели с приятели