Да впечатляваш... скучно

  Кулинарни предавания, реалити формати, гурме видео уроци. Кой в цялата тази надпревара би дръзнал да създаде собствен формат, за да рекламира свой уред?
Отговорът е Tefal.

Кулинарни предавания, реалити формати с майстор-готвачи, канали с бързи уроци за всевъзможни рецепти. Кой в цялата тази борба за вниманието на гладния за кулинария зрител би дръзнал да създаде собствен формат, за да рекламира свой уред?

Отговорът е Tefal.

Миналата година френската марка, известна с иновациите си, успешно отвори верига ресторанти “Вкъщи” със своя умен грил OptiGrill+ и показа, че може да готвиш вкъщи и да ядеш храна като от ресторант. Сега тя представя... “Най-скучното кулинарно шоу!

Да, скучно. Защо скучно?

Защото готвенето с OptiGrill+ XL e изключително опростено:

- избираш автоматичната програма за това, което ще приготвиш – телешки стек,свинско, пиле, риба, морски дарове, бекон, сандвич, бургер, наденица; 

- изчакваш светлинният индикатор да достигне желаната от теб степен на готовност

- ииии... сервираш. 

А в модела със специална тавичка Snacking& Baking може да приготвиш и лазаня, мусака, сладкиши и всевъзможни печени ястия.

Без много перипетии, чудене и стрес. Скучно. Но с впечатляващи резултати, носещи наслада както на теб, така и на тези, с които ги споделяш.

И да, Tefal привлякоха вниманието с новата си кампания за OptiGrill+, без дори да се правят на интересни. Буквално.

Епизод №1 от изключително спокойната поредица може да видите ТУК, а останалите очаквайте в профила на Tefal Bulgaria в YouTube.

А за самия OptiGrill+ повече информация вижте на tefal.bg/optigrill

 

Сподели с приятели