Нова кулинарна игра "Mоето балансирано ястие с ориз" ПРИКЛЮЧИ

Участвайте със своя рецепта за една от десетте чудесни награди! Крайният срок е 30 юни, включително.

Факт е, че съвременните майки са изправени през всекидневното изпитание да приготвят полезна храна за своите деца. За да предпочетат малчуганите зеленчуци пред чипса, пълнозърнест хляб пред бургера и ориз пред макароните, мама трябва да сътвори истински апетитно изкушение.

В това смело начинание тя вече може да разчита на помощта на ориз Баланс, който хем е вкусен и лесен за приготвяне, хем запазва полезните качества на кафявия ориз. Това се получава чрез технологията на частичното полиране, която олющва само част от двата горни слоя на зърната, които съдържат много полезни вещества. Така се запазват 40% от витамините, минералите, протеините и фибрите, намиращи се в кафявата обвивка и зародиша. Едновременно с това оризът в любимите ястия се вари за обичайното време, а не дълго като кафявият и става пухкав и вкусен.

Добре познатият на българите бранд КРИНА ви предизвиква: споделете любимото си балансирано ястие с ориз и участвайте в жребия за един от десетте комплекта награди - чаша, стикер и пакет ориз Баланс.

Участието не изисква покупка.