С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Конкурс: Най-оригинална рецепта за ястие на фурна

Конкурс: Най-оригинална рецепта за ястие на фурна

Конкурс: Най-оригинална рецепта за ястие на фурна

 

Готвенето за вас е едно вълнуващо, кулинарно приключение, което ви зарежда с куп хубави емоции. Експериментирате смело и с усмивка поднасяте на любимите ви хора оригинални ястия, приготвени от вас с много любов и внимание на вашата домашна фурна. Споделете с нас вашите най-оригинални рецепти за ястия на фурна и можете да спечелите една от трите страхотни награди предоставени от Gorenje. (Задължително е участието на фурната при приготвяне).

 

·  ПЪРВА НАГРАДА - фурна за вграждане Gorenje BO755SYB  

Мултифункционалната фурна BO755SYB ще покрие нуждите ви, дори когато сте решили да покажете пред приятели своите кулинарни качества – големият обем от 65 литра позволява да приготвите ястие, достатъчно за всички. Освен това от полза при приготвянето на превъзходно ястие ще бъде патентованата технология HomeMade за равномерно разпределяне на топлината в цялата вътрешна част на фурната, която осигурява условия наподобяващи традиционна каменна пещ.
Основната разлика между двете е безопасността, която при фурната BO755SYB е изключително висока благодарение на студената врата, механичната и система за заключване и динамичната система за охлаждане DC.·  ВТОРА НАГРАДА - Блендер HB400W оборудван с безшумен DC мотор

/с мощност 400W, който благодарение на своя стоманен нож и ТУРБО бутон ще ви бъде от полза в направата на множество вкусотии; след работа с него можете просто да го измиете в съдомиялната./ 

 
·  ТРЕТА НАГРАДА - Електронна везна KT05E с LED дисплей - с която ще спазите точно рецептите, отмервайки продуктите с точност до 1 грам. УСЛОВИЯ:

 
* Всеки потребител може да участва с неограничен брой рецепти, които отговарят на изискването – оригинални ястия приготвени на фурна.

* Рецептите задължително трябва да са придружени от авторски снимки (не се приемат сканирани от списания, книги и др. печатни и интернет издания или чужди снимки).

* Рецептите се изпращат /съставки, пропорция, начин на приготвяне/ на email: konkurs@gotvetesmen.com

* Краен срок: 31.12.2012 година

* Победителите ще бъдат избрани от екип на Gorenje и ще бъдат обявени на 11.01.2013 г година в gotvetesmen.com

* Всички рецепти ще бъдат качени в специалната рубрика "Най-оригинални рецепти за ястия на фурна" през периода на конкурса.

* Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на предоставените награди. 

* Екипа на "Гответе с мен!" си запазва правото при констатирани нарушения да отстрани потребителя от надпреварата за наградите.

* В конкурса не могат да участват служители на Санома Блясък България и техни близки или роднини.

 

Очакваме вашите най-оригиналните рецепти за ястия на фурна! Успех на всички :-)
Назад
Добави в Svejo   
Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!