С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Безплатни прегледи за коремни хернии във „Вита Херния Център”

Безплатни прегледи за коремни хернии във „Вита Херния Център”

Във връзка с превенцията на едно от социално значимите заболявания - хернията, единственият в България специализиран център за лечение на хернии - „Вита Херния Център” - организира безплатни прегледи на пациенти с херния на предната коремна стена или съмнения за такава.

Прегледите ще се проведат през юли и август, като ще бъдат извършвани от д-р Росен Тушев – специалист в лапароскопските (безкръвни) оперативни техники, ръководител на „Вита Херния Център” и завеждащ Хирургичното отделение на болница „Вита”, по следния график:

•    понеделник – 09:00-11:00 ч.
•    сряда – 14:00-16:00 ч.
•    петък – 08:00-11:00 ч.


Можете да си запишете час за преглед на: 02/960 49 50 или 960 49 51.

Хернията е социално значимо заболяване, което се среща при около 2% от хората навсякъде по света. Тя може да се появи и при мъже, и при жени, във всяка възраст, като може да бъде открита както при новородено, така и при много възрастен човек. Най-често срещаните хернии са тези на коремната стена и в частност слабинните. Веднъж възникнал, отворът в коремната стена не може да заздравее спонтанно или да бъде лекуван консервативно с лекарства. Херниите прогресират, като дефектът се уголемява. Нараства и опасността от „заклещване“, което застрашава пациента с различни усложнения.

Специалистите във „Вита” са посветили повече от 15 години в диагностиката и лечението на заболяването, наречено „херния”. Във „Вита Херния Център” се прилагат приоритетно най-иновативните хирургични техники при лечението на всички видове хернии на предната коремна стена. По време на 1-вата Световна конференция по хирургия на херниите на предната коремна стена в Милано през април тази година екипът на Центъра представи пред колеги-хирурзи от цял свят успешно разрешен случай от своята оперативна практика.


Назад
Добави в Svejo   
Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!