С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Линията „Родна стряха“ на Лидл с нови продукти

Линията „Родна стряха“  на Лидл с нови продукти

Линията „Родна стряха“ на Лидл с нови продукти

След като предложи в магазините си продукти от серията „Родна стряха“, Лидл продължава политиката си за подкрепа на бъларското производство. Към асортимента с това лого се прибавят два нови артикула - варена шунка от свински бут и суровосушен деликатес (луканка).

Продуктите са произведени в собствена ферма, което означава, че производителят на колбасите има и животновъдно стопанство.  Така той има контрол върху суровините, които използва. Този затворен цикъл на производство  гарантира проследяемост от набавянето на съставките до крайния артикул и се постига по-стриктен контрол и по-високо качество на продукцията. Всички продукти от собствена ферма, предлагани в магазините на Лидл България, се отличават със специален символ върху опаковката.

Месото за новите деликатеси се добива в собствените ферми на производителя в гр. Шумен и селата Никола Козлево и Зимен.  Производителят работи само с охладено месо и по този начин постига по-добър вкус и по-високо качество. Луканката е в специална дишаща опаковка, която позволява развиването на естествена благородна плесен и допринася за автентичния ѝ вкус и качество.

До момента в портфолиото на „Родна стряха“ има 7 продукта, произведени от собствена ферма. До края на годината клиентите на Лидл България ще могат да опитат още два месни продукта от собствена ферма. С изключителна отговорност Лидл България избира производителите, с които работи, като прилага безкомпромисни изисквания за качество и следва международно признати стандарти.

Назад
Добави в Svejo   

Коментари

Добави коментар

Няма коментари. Добави твоя коментар.


Още от Храни и здраве

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!
Забележка: Само на регистрираните потребители коментарите се публикуват директно. На всички останали коментарите се публикуват след преглед.