С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Да замесим най-вкусните празнични печива!

Да замесим най-вкусните празнични печива!

Да замесим най-вкусните празнични печива!

На коледните празници всяка домакиня ще замеси по нещо. Обредните печива са неразривно свързани с най-българските традиции. На всеки празник на трапезата са присъствали пити, баници, колачета, хлебчета... Затова и до днес тестените изделия са едни от най-често приготвяните във всяко семейство.


За да е резултатът винаги отличен, е нужно добро и качествено брашно. А за да е перфектно пък то, са необходими най-добрите и съвременни условия за неговото производство в мелница с ефективни машини и персонал от професионалисти.


Без съмнение такава е ГудМилс България EOOД - една от най-големите и модерни мелници на Балканския полуостров, производител на брашната „София Мел“.


Мелницата започва да функционира през 1986 година. През април 2000 година групата от фирми Лулис придобива контролния пакет акции от предприятието. От този момент непрекъснато се извършват нововъведения и подобрения, реконструкции и модернизации на машините. През май 2009 година австрийското дружество LLI Euromills придобива 100% от капитала на дружеството. През 2012 година едноличният собственик на капитала се преименува на GoodMills Group.


Организацията на производствения процес в мелницата е оптимална - изкупуването на хлебна пшеница се извършва целогодишно. Технологичните съоръжения в елеваторната кула позволяват много добро предварително почистване на пшеницата и хомогенизиране на партидите.


Вниманието към техническото оборудване на мелницата е един от приоритетите на производителите на брашна „София Мел“. Всяка от млевните линии е оборудвана с високоефективни машини за почистване на зърното преди смилане, автоматично формиране на млевни смеси и автоматично навлажняване, което допринася за постоянното качество на готовата продукция. Прилага се сложно многотипно смилане с развит процес на обогатяване, твърд режим на работа със специфична сложност на разтворния процес, което дава възможност за извличане на максимално количество брашна.  

Назад
Добави в Svejo   

Коментари

Добави коментар

Няма коментари. Добави твоя коментар.


Още от Храни и здраве

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!
Забележка: Само на регистрираните потребители коментарите се публикуват директно. На всички останали коментарите се публикуват след преглед.