С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

COCA-COLA напитките се обединиха в един бранд

COCA-COLA напитките се обединиха в един бранд

COCA-COLA напитките се обединиха в един бранд

От своето създаване в края на ХIХ век до сега Coca-Cola е една от най-продаваните марки в света. Напоследък особена популярност набра и диетичният вариант на напитката, известен у нас под името Coca-Cola Zero. С пищно визуално шоу компанията обяви новата си глобална комуникационна стратегия „Един бранд“, която обединява Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zero в един бранд. Двете напитки ще имат любимия Coca-Cola вкус, но във вариант с или без захар. Двата варианта на Coca-Cola у нас вече няма да имат отделни кампании, а ще се позиционират заедно във всички комуникационни канали с общ дизайн и стил.

Възможността за избор на вариант с или без захар ще бъде подчертана от новото маркетингово послание „Нова визия, същото страхотно усещане, избери своя Coca-Cola вкус“. Глобалната маркетингова стратегия беше представена през 2016 г. Като част от нея компанията за първи път обедини всички подбрандове на Coca-Cola в една обща глобална кампания с надслов „Taste the Feeling”.По повод представянето на новата си единна стратегия и за първи път в историята си в България Coca-Cola ще има свои посланици за варианта си без захар. Това ще са очарователната изпълнителка Михаела Филева и харизматичният театрален актьор Антон Григоров, които ще заснемат реклами за бранда това лято. Те бяха обявени официално на впечатляващ спектакъл, който предаде магията на Coca-Cola чрез уникални визуални ефекти и 360-градусова виртуална акция с танцьори, гимнастици и дори магьосник.


Напитките с намалено съдържание на захар са глобален фокус, с който компанията помага на потребителите си да контролират по-добре приема на захар и калории от Coca-Cola. Амбицията на компанията е да увеличи дела на напитките без калории в портфолиото си. Coca-Cola без захар вече има нова визия и нова, подобрена рецепта, за да предложи любимия Coca-Cola вкус, но без захар. 

Назад
Добави в Svejo   

Коментари

Добави коментар

Няма коментари. Добави твоя коментар.


Още от Храни и здраве

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!
Забележка: Само на регистрираните потребители коментарите се публикуват директно. На всички останали коментарите се публикуват след преглед.