Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

„София Мел“ организира курсове за любители пекари

„София Мел“ организира курсове за любители пекари

„София Мел“ организира курсове за любители пекари

Академия „Изпечи с любов“ е създадена от най-популярната марка брашно в България - „София Мел“ и е предназначена за любители пекари. Целта й е участниците да усвоят основни похвати от технологията на пекарството и сладкарството. По време на обученията ще се приготвят разнообразни печива, сред които традиционен хляб, кифли, баници, питки, мъфини, меденки, пандишпаново реване, дребни сладки. Участниците ще научат и за какво се използват различните типове брашна и кое брашно е най-подходящо за съответната рецепта.

Еднодневните курсове ще се провеждат в рамките на 3 различни дни: 21 януари, 18 февруари и 11 март 2017 г., в Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии (гр. София, ул. Суходолска 12). Водещи ще бъдат гост-лектори от гимназията и кулинарни блогъри.

Курсовете са безплатни, а записването за тях става на адрес http://www.sofiamel.bg/academy. За всяко събитие на случаен принцип се избират по 10 човека от записалите се. 

Назад
Добави в Svejo   

Коментари

Добави коментар

Няма коментари. Добави твоя коментар.


Още от Храни и здраве

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!
Забележка: Само на регистрираните потребители коментарите се публикуват директно. На всички останали коментарите се публикуват след преглед.