С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

ЗОДИИ НА ПЪТ

ЗОДИИ НА ПЪТ

ЗОДИИ НА ПЪТ

Къде да пътуваме според нашата зодия от Марияна Добранова.

•    За първи път сте на някое място, а то ви се струва познато?
•    Винаги, когато попаднете в някой град, ви се случват едни и същи неща?
•    Защо някои хора обичат планината, а други морето?
•    Защо се влюбваме в определени градове и места, а към други оставаме безразлични?
•    Защо винаги, когато пътуваме до Париж, се влюбваме, а когато сме в Андалусия, показваме смелостта си?

Разберете каква е връзката на това със зодията ви!

„Зодии на път" е книга пътеводител. В нея ще намерите информация за връзката на определени географски местности със зодиакалните знаци. Всяко място на Земята носи енергията на определен зодиакален знак – свързано е с народопсихологията на жителите, датата, на която е създадена страната, и характерни природни дадености.

Освен отговори на много въпроси „Зодии на път” ще ви помогне да планирате успешно пътуванията си и да избирате спътници, в чиято компания да прекарате най-прекрасните си моменти.

Авторът Марияна Добранова е астролог. Най-новата й книга „Зодии на път" е резултат от изследване на взаимовръзките на астрокартографията с хороскопа и статистика, обхванала повече от 2000 хороскопа. Тя е уникален проект в областта на астрологията, разработен върху почти неизследвана материя.

„Следващия път, когато някой ми каже "Хайде просто да заминем някъде", вместо отказ, ще му подаря книгата „Зодии на път". За да знае защо така не се говори с Деви. Ако сте се чудили защо обичате някои географски места, дори кракът ви да не е стъпвал там, а към други оставате напълно безразлични, на кого може да разчитате по пътя, къде да си починете, къде да пазарувате, къде да се забавлявате, къде да мечтаете и с кого да пътувате, книгата на Марияна е верният пътеводител. Благодарение на нея ще разберете, че всъщност на път не се разбира какъв е човекът, но много добре се разбира каква е зодията му. Културната и историческата информация за описаните градове също дава интересна гледна точка към култови градове на човешката цивилизация."
Михаела Петрова, журналист


С брой юни на “ELLE mini” на 21.05, цена списание + книга = 5,99 лв.

Назад
Добави в Svejo   

Още от Книги

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!