С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Джой Филдинг - Мрежата на Чарли

Джой Филдинг - Мрежата на Чарли

Джой Филдинг - Мрежата на Чарли

Внимавай кого допускаш в живота си!

Чарли Уеб е красива самотна майка, която пише успешни, макар и провокативни колони за „Палм Бийч Поуст" Години наред тя издига емоционални стени между себе си и суровите критици, високомерните си съседи и семейството, което не я одобрява. Докато едно писмо от Джил Роумър - млада жена, осъдена на смърт за убийството на три малки дечица, не й предоставя шанса на живота й. Джил иска Чарли да напише биографията й, за да разкрие неприятните истини, останали скрити по бреме на процеса.
Объркани въпроси и поредица от анонимни имейли, заплашващи сина и дъщеря й, показват, че експериментът на Чарли е отишъл твърде далеч. В шеметна надпреварва с времето, за да спаси семейството си, тя започва да оценява подкрепата на привидно досадните си съседи, приятели и роднини. С изненада открива, че простата мрежа от обикновени, но любящи хора може да се окаже нейната единствена надежда за спасение.

Джой Фийлдинг е авторка на десетки бестселъри на NY Times публикувани в многомилионни тиражи по целия свят.

„Джай Фийлдинг умело си играе с нашите очаквания!” – The Washington Post

„Задъхан трилър за невероятните и безмилостни обстоятелства, принудили млада репортерка да се бори за живота на своето семейство.” – publishers Weekly

„Джой Филдинг е ненадмината в умението да влиза под кожата на своите герои и своите читатели!” – The Calgary Herald

„Плашещо достоверна, интригуващо непредвидима и много, много добре написана!” – Tampa Tribune   

„Може ли професионалните й амбиции да костват живота на хората, които обича?” – Amazon

„Мрежата на Чарли” от Джой Филдинг излиза с брой 19 на “Story” на 07.05. Книгата е част от поредицата „Майсторите на трилъра”, цена списание + книга = 4,99 лв.

Назад
Добави в Svejo   

Още от Книги

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!