С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Как да свалим високото кръвно налягане

Как да свалим високото кръвно налягане

Как да свалим високото кръвно налягане

Анете Боп, д-р Томас Брайткройц

Кои са причините за високо кръвно налягане?
Защо лекарствата не винаги оказват желания ефект?
Как да избегнем неприятните странични ефекти?


Начинът ни на живот е също толкова важен фактор за появата на високо кръвно налягане, колкото и генетичната предопределеност. Това позволява различаването на три типа хипертония в зависимост от индивидуалните ни навици: коремен, стресов и хаотичен. С помощта на изчерпателния тест на ежедневните навици можете сами да определите към кой от трите типа кръвно налягане спадате.

Дали сте стройни и постоянно забързани, леко пълни и философски настроени към живота, или постоянно объркани от хаотично организираното си ежедневие, в тази книга ще намерите подходящата за вас индивидуална програма с доказана в практиката ефективност, която ще ви помогне да намалите броя на лекарствата и значително да подобрите жизнения си тонус.

Основана на дългогодишни медицински изследвания, книгата е безценен помощник в борбата с високото кръвно налягане, но в никой случай не може да замени напълно лекарската диагноза и предписаното медикаментозно лечение.

„Как да свалим високото кръвно налягане”
от Анете Боп и д-р Томас Брайткройц излиза с брой 39 на „Журнал за жената” на 29.09. Цена списание + книга = 4,99 лв.
Назад
Добави в Svejo   

Още от Книги

Само за регистрирани потребители.
 
Регистрация
Забравена парола!