Гответе с мен!

Общи приказки => Откъде мога да купя и какво бихте препоръчали? => Темата е започната от: georgieva88 в 15 Май 2019, 17:23:13

Титла: Макси мода и дамски дрехи в големи размери
Публикувано от: georgieva88 в 15 Май 2019, 17:23:13
Здравейте,
От къде си пазарувате дамски дрехи с големи размери (макси мода) онлайн? Аз от дълги години си пазарувам от едно квартално магазинче за макси дрехи, но преди 1 месец го затвориха и сега не знам от къде да си поръчвам разни неща. Бих ви била благодарна, ако препоръчате някакъв онлайн магазин за макси мода, където дрехите да са качествени и да не са много скъпи, също така да са качествени! Малко се притеснявам да поръчвам дрехи по интернет, но ако дадете някакви препоръки бих се възползвала, защото пролетта наближава и трябва да се обновява гардероба. Благодаря ви предварително!
Титла: Re: Макси мода и дамски дрехи в големи размери
Публикувано от: pepinad в 16 Май 2019, 16:21:48
Здравей,
Почти всички големи вериги вече поддържат колекции от дрехи в големи размери. Не е както беше преди години да има само няколко магазина и до там. Няма проблеми да поръчваш и по интернет, защото може много бързо и лесно да замениш / върнеш някаква стока, ако нещо не тидопада. :yahoo: Аз преди няколко месеца попаднах на един онлайн магазин, който е специализиран изцяло в макси модата - https://montecervinobg.com/. От тогава си поръчах няколко пъти от него и останах много доволна от обслужването, качеството на дрехите и най-вече цените  :thumbup: