Гответе с мен!

Полезно => Отглеждане и съхраняване на продуктите => Темата е започната от: espera в 05 Май 2008, 13:03:07

Титла: Кашата след сокоизтискване- питане
Публикувано от: espera в 05 Май 2008, 13:03:07
Т.к. обичам да пия сокове, често правя. След изстискването на моркови и целина, например, остава каша. Замислих се, дали да не замразявам остатъка, който да ползвам за супи....макар че, ми се струва, че полезните вещества са малко...Има ли домакини, пробвали това? Моля, споделете.
Титла: Re: Кашата след сокоизтискване- питане
Публикувано от: pep-4o в 05 Май 2008, 14:53:54
има да  :smile1: аз  :smile1:

използвала съм морковената каша за супи, ябълкова каша за шрудел, както и спаначената каша за спанак с ориз.

Замразявала съм само морковената, но ще стане и с другите смеси.

Поглеждайки реално на нещата, не е кой знае какво да се изхвърли, но пък зимата спанака си е 5-6лв/килото, а у нас има /вече/ доста любители.