Tango
Помощник-готвач
Публикации: 385
Той ме обича!
Роси, направих го и аз - много се хареса от всички! Изобщо нямах притеснения относно майонезата, защото знам, че няма да ни подведеш! Всички твои рецепти, които съм пробвала са много сполучливи!
Активен
Да казваме по-често на хората, които обичаме, ЧЕ ГИ ОБИЧАМЕ!!!
Танго, благодаря ти за доверието. Повечето неща тук са изпитани от доста поколения майсторки и остава само да допаднат на конкретния вкус. Е, този сладкиш не е такъв, той си беше интернетско попадение, но се получи приятен, а и е много лесен, затова предположих, че и на други ще им хареса.
Активен
"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
Роси, вече за втори път правя сладкиша с майонеза. Снимки няма, защото и двата пъти свърши за отрицателно време. Много ни допадна - мнооооого шоколадов. Снощи обаче нямах много време и го намазах отгоре с разтопен течен шоколад - Финети. Следващия път мисля да сложа и някакви ядки в блата - за повече разкош
Продължавай да ни пускаш такива бързи, лесни и вкусни рецептички
Рейнбоу, Манче - радвм се, че сте наминали насам! За бързите рецепти - при мен са все такива ... трябва да е хем бързо, хем вкусно че моите хора са нетърпеливи.
Активен
"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
sladka hapka,идвам с огромни благодарности за маринованото сиренце ,първо направих с наше саламурено сирене и ми хареса ,но после пригових с моцарела нарязах я и оставих в марината 24 часа ,тя е пуснала от себе си малко мляко и то се е смесило с останалите неща от марината лелеееееееее божествен вкус за 2 седмици правя 3- пъти тази маринована моцарела.А в събота си купих и 2 кг моцарела на оферта ,та съм доволна.Отдавна не бях хапвала нещо толкова приятно и с ненатрапчив вкус.Още веднъж благодаря Съжалявам ,но до снимка все не мога да стигна
Хапке, ето и моите мариновани сиренца. Червеното пиперче дойде в повечко но имам една малка помошница с една бърза ръчичка ама какво да се прави тя така ги усеща нещата . Страхотни са благодаря!
Роси,благодарности и от мен за рецептата "Сладкиш с майонеза". Правя го за пореден път.Само,че сега използвах силиконовите форми за мъфини,и понеже нямах шоколад наръсих кокос преди печене и сега приличат на сладките трюфел-страхотно разпукани и примамливи. . Благодаря.
Хапчице, снощи заглаждахме косъма с твоите шведски канелени кифлички...и страхотния сладкиш с майонеза (на който нямам снимка, понеже го носих на гости). Много ми хареса- хем сочен, хем шоколадов, а пък не прекалено сладък мммм Малко да отслабна, пак ще си го направя! Благодаря ти!
След тези невероятни снимки се престрашавам да покажа сладкиша с майонеза,много тъничък ми се получи ,но на вкус е Днес сме на сочни бутчета. Страхотни предложения!