Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 Март 2010, 23:18:10

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Да загладим косъма - съветите на sladka hapka « назад напред »
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Да загладим косъма - съветите на sladka hapka  (Прочетена 163124 пъти)
« Отговор #120 -: 04 Ноември 2007, 16:11:29 »
Ванчето
Главен Готвач
Публикации: 898

WWW Ел. поща
Не мога вече Tongue-отивам да спретна този апетитен сладкиш. air_kiss

Роси,специални благодарности ! air_kissВсички в къщи много  харесаха сладкиша. Roll Eyes
За снимка мат`риал не остана. Grin
« Последна редакция: 04 Ноември 2007, 22:33:23 от Ванчето » Активен
« Отговор #121 -: 09 Ноември 2007, 10:41:41 »
petty
Главен Готвач
Публикации: 708
chocoholic

И аз да се присъединя към благодарящите... Снощи направих Медения сладкиш и наистина е страхотен! Само дето нямах малка тавичка и го изпекох в голямата, та стана малко плосък. Но въпреки това е супер.  thumbup Аз такива рецепти обичам - в които с малко продукти се прави нещо оригинално и вкусно (в това е майсторлъкът, защото ако вземеш много яйца, масло, шоколад - каквото и да направиш, все ще стане  Tongue). Записвам си я в тетрадката с любими.
Активен
« Отговор #122 -: 09 Ноември 2007, 10:55:00 »
sladka hapka
Модератор
Гурман
Публикации: 4174

Ел. поща
Благодаря, marine!
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
« Отговор #123 -: 09 Ноември 2007, 11:31:48 »
Emili
Гурман
Публикации: 1664
Еми

Чакай пак да благодаря с една история за тоз меден сладкиш.

След като го изядоха вкъщи, веднага се похвалих в службата и ония ми ти женоря като гракнаха " А за нас?", ела да видиш беля. Три дни го правих - първо нямах мед, после го изгорих / ама на домашните не им направи никакво впечатление и го ометоха/ и снощи най- накрая го приготвих, нарязах, намазах и го прибрах за днес да го нося в службата. Супер, нали? Сутринта, като станах изумях. swoon Тавата беше почти празнах. А то племенника ми станал през нощта и .........." Много бях гладен,лелче...".
Но остатъкът беше надлежно занесен в работата и изяден от колегите.

Та, Благодаря ти, Хапке, от името на целият ни отдел.
Активен
« Отговор #124 -: 09 Ноември 2007, 13:29:04 »
Иви
Помощник-готвач
Публикации: 487

Ел. поща
Чакай пак да благодаря с една история за тоз меден сладкиш.

След като го изядоха вкъщи, веднага се похвалих в службата и ония ми ти женоря като гракнаха " А за нас?", ела да видиш беля. Три дни го правих - първо нямах мед, после го изгорих / ама на домашните не им направи никакво впечатление и го ометоха/ и снощи най- накрая го приготвих, нарязах, намазах и го прибрах за днес да го нося в службата. Супер, нали? Сутринта, като станах изумях. swoon Тавата беше почти празнах. А то племенника ми станал през нощта и .........." Много бях гладен,лелче...".
Но остатъкът беше надлежно занесен в работата и изяден от колегите.

Та, Благодаря ти, Хапке, от името на целият ни отдел.

Grin Grin Grin Посмях се от сърце  smile1
И аз тези дни ще направя медения сладкиш ... няма как да се пропусне като гледам всички тези прекрасни отзиви  smile1
Активен
« Отговор #125 -: 13 Ноември 2007, 17:34:32 »
di_ani
Гурман
Публикации: 1705

Роси,
искам отново да кажа  - ЧЕСТИТА НАГРАДА

И благодаря ти thankyou
Активен

« Отговор #126 -: 13 Ноември 2007, 21:08:36 »
Petia
Гурман
Публикации: 2381

Хапке и аз ти благодаря за чудесната рецепта. air_kiss

Активен

« Отговор #127 -: 14 Ноември 2007, 22:56:51 »
Jenny_71
Чирак
*
Публикации: 6

Ел. поща
Ето и моят меден сладкиш, много вкусен и лесен за приготвяне. Благодаря за рецептата!
« Последна редакция: 14 Ноември 2007, 22:58:13 от sladka hapka » Активен
« Отговор #128 -: 14 Ноември 2007, 22:58:48 »
sladka hapka
Модератор
Гурман

Ел. поща
Чудесно изглежда, Жени!
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
« Отговор #129 -: 21 Ноември 2007, 19:43:03 »
Иви
Помощник-готвач
Публикации: 487

Ел. поща
sladka_hapka, време е и аз да благодаря за рецептата за медения сладкиш, наградата ти е напълно заслужена  Kiss
Много е лесен, вкусен и ароматен.

Активен
« Отговор #130 -: 21 Ноември 2007, 19:43:40 »
sladka hapka
Модератор
Гурман

Ел. поща
sladka_hapka, време е и аз да благодаря за рецептата за медения сладкиш, наградата ти е напълно заслужена  Kiss
Много е лесен, вкусен и ароматен.

Благодаря! Много красив е станал твоят сладкиш!
Активен

« Отговор #131 -: 25 Ноември 2007, 15:27:18 »
Eni
Чирак
*
Публикации: 13

И аз направих медения сладкиш! Страхотен е! Вкус на канела, мед и.........горчиво кафе. Чудесно се връзва.
sladka hapka,

Активен
« Отговор #132 -: 26 Ноември 2007, 14:59:38 »
sladka hapka
Модератор
Гурман

Ел. поща
Благодаря! smile1
Активен

« Отговор #133 -: 26 Ноември 2007, 15:44:20 »
aneli4ka
Помощник-готвач
Публикации: 328

Хапке, благодарности и от мен! air_kiss  В къщи по принцип сладкото много не е на почит , но меденият сладкиш беше много високо оценен. Наистина си заслужава наградата! Честито! Благодаря още веднъж,че сподели тази много лесна и вкусна рецепта! flower  Kiss

Активен
« Отговор #134 -: 02 Декември 2007, 07:59:48 »
petrina
Гурман
Публикации: 1993
обичащ ли - и невъзможното става възможно

Скадка Хапке,
 Благодаря ти за рецептата, запръв път правя такава питка със сирене / слижих и кашкавал/ много ни хареса, ще я повторя  thumbup
Месеница

* DSC07102.jpg (72.29 KB, 400x300 - видяно 2984 пъти.)
« Последна редакция: 02 Декември 2007, 08:02:37 от petrina » Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Да загладим косъма - съветите на sladka hapka « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio