Автор Тема: Храна за канибалите на Пеп-4о - продължението  (Прочетена 955718 пъти)

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Запеканка с картофи и тиква
« Отговор #30 -: 16 Декември 2006, 11:48:57 »
Запеканка с картофи и тиква

много мързеливо и лесно, а оказало се и вкусно

Продукти за 5 порции:

4 големи картофа
150 гр тиква - изчистена
1 глава лук
по 1 к л чубрица, самардала и черен пипер
100гр маргарин

1 парче наденица (около 200гр )
100 гр сирене
2-3 яйца
150гр кашкавал


Картофите се обелват и сваряват с тиквата. ( водата да е 2/3 на нивото на картофите - иначе стават воднисти)
Пасират се (намачкват с вилица) и се прибавят подправките, ситно нарязания лук, маргарина и сол на вкус.
Сместа се разстила в тавичка.
Върху нея - нарязаната наденица (или какъв да е колбас)
Залива се с разбитите яйца
Настъргват се сиренето и кашкавала.
Пече се за около 20 мин. в загрята фурна.

« Последна редакция: 16 Декември 2006, 11:51:07 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Хрупкави банички с кайма и кашкавал
« Отговор #31 -: 20 Декември 2006, 15:18:14 »
Банички с кайма и кашкавал



Продукти за 4-5 порции:

~300 гр кайма
~150 гр. гъби
2 с.л. соев сос
2 с.л. олио
~150 гр. картофено пюре (1 сварен намачкан картоф
1 с л доматено пюре

~150 гр  кашкавал
2 белтъка
10-12 фини кори за баница

подправки на вкус - аз слагам кимион, черен пипер и риган

сос по желание:
2 с.л. светъл соев сос
2 с.л. безсолен  пилешки бульон
1 скилидка чесън, счукана с 1 ч.л. зехтин/олио
1 ч.л. захар

Ако ще се пържат баничките: около 200 гр галета и 3 яйца
~200мл олио за пържене

Приготвяне:

* Каймата се обърква с подправки, смесва се с доматеното пюре/сок и се задушава, до извиране на течността.
* Прибавя се соевия сос и  нарязаните на ситно гъби.
* Това се задушава, докато  отново остане на мазнина.
* Прибавя се картофеното пюре (намачканияа картоф), разбърква се и отмества от котлона.
* Вземат се два листа от корите. Така, както са заедно се разрязват на 4 части. Получават се приблизително квадрати.
* Белтъците се разбиват с вилица.  Кашкавала се нарязва на ленти.
* Всеки квадрат се намазва (с четка) с белтъка.
* По диагонал  се поставя ~ 1 пълна лъжица от плънката  -  :exclaim: в двата края трябва да остане по около 1.5 см без - тези краища се завиват навътре, за да не излиза тя при пърженето.
* Върху плънката се поставя парче кашкавал. Страничните краища се прехвърлят навътре и всичко се завива на "рулце".
* Така се оформят и останалите,  поставят се на хартия за печене (или  в намаслена тава) и намазват отгоре с останалия белтък. Пекат се в предварително загрята на 180* фурна, средна скара,  до зачервяване.

* Ако ще се пържат баничките - тази последната процедура се пропуска - готовите пурички се панират  в  разбитите яйца,  в галетата и се пържат в горещото олио от двете страни. Изваждат се на кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.
Но тъй като вътре има кайма, кашкавал и  да поемат още мазнина ми идва в повече напоследък, предпочитам да ги изпека.


Сосът се прави лесно – Всички съставки се поставят в бурканче от пюре, с винтова капачка; което се разклаща, докато се разтвори захарта. Аз харесвам баничките, напръскани с малко от този сос.



ПП: Тази снимка долу е от ранно творческия ми фотографски период  ;D когато съм писала рецептата и когато съм ги пържила. и когато съм снимала с първите мобилни телефони с камера  ;D
« Последна редакция: 31 Декември 2012, 13:14:56 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Сарми със зелев/лозов лист
« Отговор #32 -: 31 Декември 2006, 00:05:47 »
Сарми със зелев/лозов лист

(едва ли някой не знае, но се оказа че нямаме точно такава рецепта)





Първо  да кажа, че когато зелето е готово, си отделям листа за сарми, завивам стегнато и в торбичка във фризера, или ако са повече - в буркани и стерилизирани за 10-на минути.
Лозовите листа също - бланширам в подсолена вода, изцеждам и навивам по 15-на на руло, след това във фризера.



Продуктите са ориентировъчни, зависи от големината на завиваните сарми и от сръчността, защото имам позната която ги прави колкото мъничко кутре


За около 6-8 порции

Листа - лозови - около 40-45бр.
или
15-на листа от  зелка - всяко нарязано на 3-4 правоъгълни парчета, като са изрязани твърдите части от листото
или от двата вида смесени.

Кайма - около 600-700 гр. (или ситно накълцано месо - каквото и да е, но с месо си е по-вкусно)
ориз - около 150-200гр.
лук - една малка глава нарязана на ситно (или стрък праз)
доматено пюре - 2-3 с.л. или 300мл доматен сок
подправки - ползвам смесена, която съдържа кимион, черен, червен и лют пипер, майорана, чубрица, чесън или чесново брашно - по желание..
70-80 мл олио
сол - съвсем малко и без сол -  ако се залива със зелев сок -

екстри - може да се прибавят гъби, маслини, шунка, бекон
ако са постни - без каймата.


Приготвяне:

Аз не запържвам.
Задушавам всичко с малко вода, ако прибавям доматено пюре, ако е с доматен сок - направо с него.
И нататък е ясно - по 1 лъжичка от плънката, завива се страната на която е плънката, след това от двата края се прегъва (за да не изпада плънката) и тогава пак напред.
Нареждат се в тенджера, на дъното на която има поставена чиния или голям лист - за да не са направо на дъното на теджерата.
Налива се вода, или зелев сок, или от двете по равни части - когато наливам само вода, прибавям по щипка лимонена киселина.
Затискат се отгоре с чиния и се прибавя водата - съотношение 1:3 ориз: вода (зелев сок. Аз слагам едната част вода, 2 части зелева чорба обикновено)  .
Когато заврат се намалява степента на котлона на минимум.
*Значително по-вкусни стават, ако се приготвят в глинен гювеч и се пекат във фурната на ниски градуси - повечко време.


*** Може да се сервират с млечно-чеснов сос; може и само с кисело мляко (по-мързеливо)

« Последна редакция: 20 Януари 2014, 01:37:12 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Ванчето

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1220
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - продължението
« Отговор #33 -: 04 Януари 2007, 00:02:32 »
Пепи,по-вкусни сусамки не сме яли. :clapping:Благодаря ти. :air_kiss:


pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - продължението
« Отговор #34 -: 04 Януари 2007, 10:18:54 »
Ванче, радвам се, че ги харесахте  :)
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Пастет
« Отговор #35 -: 09 Януари 2007, 16:39:45 »
Пастет


Продукти:

400гр свински или телешки черен дроб
800гр. свинско месо без кост - шарено, та дори мазно
3 яйца
200мл прясно мляко
сол - на вкус - около 1 равна с.л.
1 к л черен пипер
1 к.л. червен лют, едро смлян пипер 


Приготвяне:

* Дробът се нарязва на големи парчета и се вари около 20-30 мин.
* След като изстине се мели през месомелачка заедно с месото на възможно най-ситна решетка (не повече от 3мм d на дупчиците) (или се реже на ситно заедно с месото и на няколко пъти в блендера)
* Яйцата се разбиват хубаво заедно с прясното мляко.
* Прибавят се към смляната месна част заедно със солта и черния пипер и всичко се обърква хубаво с лъжицата.
*** Ако е за директна консумация се изсипва в йенска тенджера/тава с капак, но под капака се завива и с фолио - да не хваща коричка и се пече на водна баня около 1 час на 200*
*** Аз обаче затварям в малки бурканчета от пюре - тази доза излизат 8-9 бурканчета  и  варя 1 час.След това е много лесно - отваряш бурканчето когато ти потрябва и хапваш (сигурен в качеството на продукта, за разлика от купения пастет)
*** Може и след като е смесен с яйцата и млякото да се пасира - става съвсем гладка хомогенна и пухкава смес.  Но и така ни харесва, защото  се усещат парченцата месо.

« Последна редакция: 25 Ноември 2012, 18:16:17 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Телешко варено
« Отговор #36 -: 22 Януари 2007, 14:56:08 »
Телешко варено




едно мързеливо ядене, което само се готви  

Необходими продукти за 5-6 порции


1кг телешко месо без кост
3 моркова
4 средни картофа
300гр грах
1-2 чушки
1 глава лук
2-3 стръка целина (глава или зелен)
зърна черен пипер
100мл олио
сол на вкус

Приготвяне:

Месото се нарязва на дребни късчета
Накисва се в студена вода и 2-3 лъжици оцет за 2 часа
Изцежда се и се поставя в тенджерата да ври.
Щом започне да завира се започва отпенването - внимателно и много добре (ако трябва - с цедка направо се убират парцалчетата)
След като спре да пуска пяна се прибавят останалите продукти, нарязани на дребно.
Ври около 1-1,5часа, зависи от месото - докато омекне.   


« Последна редакция: 22 Ноември 2010, 00:35:39 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Ореховки Жужу
« Отговор #37 -: 02 Февруари 2007, 22:43:47 »
Ореховки Жужу





Днес като се прибрах от работа имах страхотна изненада - заварих една купа пълна с ореховки и спящо с температура дете. Може да сме болни, но сме и гладни   :innocent:
::) ::) така да се каже направо си присвоявам рецептата на детето  :beee: Но все още не ми признава от къде е взела рецептата




Продукти: ( за 70-75 бр. - с d ок 4см. )

мярката е бурканче за пюре от  200 гр.


3 бурканчета брашно
1 бурканче кисело мляко
1 бурканче захар /мярката в подсладител е 2ч л - благодаря, Жоро  :smile1:/
1 равна с л сода за хляб
1/2 бурканче олио

2 и 1/2 бурканчета едро смлени орехи



Приготвяне:

* Содата се "гаси" в киселото мляко
* Всички продукти се слагат накуп и се разбъркват до получаване на еднородна смес с лъжицата.
* С лъжичка се взема топче, по-малко от орех
* Пуска се в чинията със смлени орехи и се овалва с ръце топчето
* Нареждат се в намазнена с олио тава на разстояние 2см поне едно от друго
* Пекат се до леко златисто


« Последна редакция: 22 Ноември 2008, 21:56:33 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Печено агнешко с пикантен сос
« Отговор #38 -: 17 Февруари 2007, 14:42:38 »
Печено агнешко с пикантен сос

Продукти за 4 порции:

1кг агнешко месо
50 мл соев сос
50 мл бира
50 мл вино
50 мл вода
50 мл олио (ако е сухо месото, без мазнини)
1 с л мед
1 к л червен лют пипер
по 1 к л едро смлени черен и бял пипер
1 к л едро смлян кимион
1 к л едро смлян кориандър
1 с л чесън на прах

1 с л нишесте

Приготвяне:

Месото се нарязва на големи парчета
Всички подправки се смесват и объркват хубаво.
Всяко парче месо се овалва в тях и нарежда в тава
Всички течности се сипват в тавата
Завива се с фолио и се пече 30 мин на мах мощност, след това още 1 час на 180* (ако наистина е агнешко, ако не - ще трябва повече време)
Развива се фолиото и в соса се изсипва лъжицата нишесте, размита с малко вода.
Запича се на горен реотан още 5-6 мин.


« Последна редакция: 06 Февруари 2008, 07:42:02 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Домашна майонеза
« Отговор #39 -: 22 Февруари 2007, 21:34:56 »
Домашна майонеза




Продукти:
 
2 яйца
500 мл олио
1 каф. л. сол
1 каф л лимонтозу (лимонена киселина)
подправки на вкус, аз слагам черен пипер и копър

Приготвяне:

Яйцата се оставят на стайна температура за поне 1 час
Чукват  се в дълбок и възможно по-тесен съд, колкото да влезе пасатора вътре.
Сипва се олиото и останалите подправки.
Пасатора се поставя на дъното и се включва.
За около 5-6 сек. се задържа там и много бавно се издърпва нагоре.
Така за около 20 секунди имаме около 600гр гъста  домашна майонеза.



Вариант "лека" майонеза:

на 100 мл прясно мляко
250-300мл олио
щипка сол на вкус и лимонтозу пак.

Продуктите пак трябва да са със стайна температура
Млякото трябва да е доста маслено, не разредено с вода, каквото го продават.
Тази майонеза става малко по-рядка от другата, но успешно замества яйчната.
« Последна редакция: 20 Юли 2014, 23:22:51 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Катми
« Отговор #40 -: 25 Февруари 2007, 13:46:37 »
Катми





Продукти за 10-12 катми с d около 20см.:

около 500гр брашно
600мл топла вода
щипка сол
щипка захар
25-30гр  мая


1 бр. жълтък и мазнина за мазане на сача

около 70-80гр масло за мазане на катмите


***всякакви други добавки като яйца и мляко са екстри.


Приготвяне:

Маята се размива с малко хладка вода и към нея се прибавят всички останали продукти.
Разбъркват се хубаво и се приготвя тесто  като гъста боза  :smile1: , което се оставя да втаса -  обемът му се увеличи поне 2-3 пъти и става на големи шупли.
Разбърква се.
За всяка катма сачът се намазва с парче ябълка или лук, потопени в мазнина и разбит жълтък
Гребва се с черпак и се сипва в нагорещения и намазан сач - така, че дебелината да стане поне 6-8 мм.
Когато цялата кора стане на шупли  и се вижда, че няма сурово тесто отгоре, с лопатка се отлепя и обръща
Запича се за 1 мин и от другата страна.
Веднага след изпичането катмите се намазват с масло.
Поръсват се по желание с шарена сол (аз със самардала), а децата ги ядат със сирене  и кашкавал, в комплект с айран.
Половинката  пък ги обича с мед - въпрос на вкус.


Понякога,  ако останат напръсквам с бульон, поставям сварено пилешко месо и затоплям - получава се сочна и засищаща вечеря  :smile1:

Ето и трите етапа: на втасване, печене и готови   :smile1:

« Последна редакция: 02 Август 2009, 23:10:33 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Предястие "Грозд"
« Отговор #41 -: 06 Март 2007, 00:41:23 »
Предястие "Грозд"



Бързо и лесно предстие, което се приготвя от продукти, които обикновено винаги се намират във всеки хладилник. Всъщност тази смес у нас най-много я обичат на студени сандвичи.



Продукти:

3 твърдо сварени яйца
70-80 гр сирене
70-80 гр кашкавал
30 гр масло
70-80 мл майонеза
30-40 мл  горчица
щипка самардала
щипка черен пипер


Приготвяне:

* Яйцата, сиренето и кашкавала се настъргват на възможно най-ситно ренде.
* Обърква се всичко хубаво, до получаването на смес с гъстотата на пастет.
* С мокри ръце се правят малки топчета - леко елипсовидни (за което вчера нямах време), които се подреждат върху зелен лист във формата на грозд.
* Украсява се по желание с парче лимон и други зелени листа.



« Последна редакция: 06 Февруари 2008, 07:45:01 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Телешки хапки с гъби, меден лук и кашкавал
« Отговор #42 -: 11 Март 2007, 17:58:24 »
Телешки хапки с гъби, меден лук и кашкавал


Продукти за 4-5 порции:

1кг телешко филе или месо без кост
300гр гъби (аз винаги ползвам дребни и цели, че такива обичат)
6 големи глави лук
100мл вино
3 с л водка/ракия
100мл олио
50мл соев сос
100мл вода или бульон
3 с л мед
сол на вкус
200 гр кашкавал
подправки по желание - аз сложих само черен и червен лют пипер.


Приготвяне:

* Месото се нарязва на хапки и задушава в компанията на виното, твърдия алкохол, водата и олиото в  мв-то или на котлон за около час
* Когато е почти омекнало месото се прибавят гъбите и се задушават още 10-на минути.
* През това време в тиган се задушава едро нарязания лук, заедно с меда и 50-60мл вода + 2-3 с л вино
* Когато и той е готов се изсипва в тава заедно с хапките, объркват се хубаво, подправят се с черния и червения пипер, сипва се и соевия сос.
* Разстила се в тавата и отгоре се поръсва кашкавала.
* Запича се за 5-6 мин (да се зачерви леко кашкавала)


***Тъй като аз не обичам гъби, те са разположени в единия край на тавата.  :blush2:

Бон апети  :smile1:


« Последна редакция: 21 Март 2010, 21:00:15 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

tina dona

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 779
  • Тина
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - продължението
« Отговор #43 -: 11 Март 2007, 21:11:14 »
Много апетитно изглежда :bigsmile:

Ще се изпробва задължително ;)
Нещата,които не можем да управляваме, управляват нас!
 моят албум

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна.....
« Отговор #44 -: 16 Март 2007, 00:23:36 »
Мерси, Тина  :4u:

Надявам се да ти харесат (нищо особено, но вкусно)
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • pavlety: Париж
    11 Февруари 2018, 12:16:00
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00

* Последното от форума

Готвене на пара от Mariaboalk
[11 Декември 2019, 16:07:24 ]


Re: ново лаптопче от mariqna44
[08 Декември 2019, 17:57:45 ]


Re: Сайт на фирмата от mariqna44
[08 Декември 2019, 15:59:25 ]


Re: Сайт за онлайн новини от mariqna44
[08 Декември 2019, 15:40:08 ]


Re: Къде да продам колата от jeneta
[08 Декември 2019, 14:57:40 ]


Re: Онлайн казино от jeneta
[08 Декември 2019, 10:17:07 ]


Re: Сайт на фирмата от jeneta
[07 Декември 2019, 23:26:50 ]


Re: Сайт за онлайн новини от jeneta
[07 Декември 2019, 22:38:32 ]


Сайт на фирмата от mariqna44
[07 Декември 2019, 15:48:29 ]


Сайт за онлайн новини от mariqna44
[07 Декември 2019, 14:44:05 ]


Онлайн казино от mariqna44
[07 Декември 2019, 14:31:01 ]


Re: Къде да продам колата от mariqna44
[06 Декември 2019, 08:34:36 ]


Къде да продам колата от jeneta
[05 Декември 2019, 07:42:23 ]


Re: ново лаптопче от jeneta
[04 Декември 2019, 15:06:52 ]


ново лаптопче от mariqna44
[04 Декември 2019, 08:32:43 ]


Re: Квартира в Пловдив от mariqna44
[27 Ноември 2019, 19:00:26 ]


Re: Кола втора употреба от jeneta
[27 Ноември 2019, 18:48:53 ]


Re: Квартира в Пловдив от jeneta
[27 Ноември 2019, 18:31:45 ]


Квартира в Пловдив от mariqna44
[27 Ноември 2019, 15:39:39 ]


Re: Нова кола от radkaa
[27 Ноември 2019, 00:16:57 ]