Автор Тема: Кексове и сладкиши  (Прочетена 613100 пъти)

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Кексове и сладкиши
« -: 02 Април 2006, 00:48:43 »
Кексовете и сладкишите са съставна част от всекидневното ни меню. Те са неизбежен спътник на кафето и чая, както и на сутрешни, следобедни и вечерни гости и събирания. За да се направят вкусни слрадкиши, се изисква истинско майсторство. Възможностите за индивидуална изява на вкус, фантазия и красота са неограничени. От една необходимост, каквато са сладкишите за нашата трапеза, се стига до едно забавление, едно хоби и една удовлетвореност от труда ни.

Каталог на рецептите в темата:

стр.1

Кекс с кисело мляко -Mariana G :icon_idea:

Английски фъч -Mariana G :icon_idea:

Грис халва  -Mariana G :icon_idea:

Мъфини със сирене и кашкавал -Mariana G :icon_idea:

Шоколадови пастички - marabu :icon_idea:

Слънчева изварена торта - marabu :icon_idea:

Летен сладкиш -Мими :icon_idea:

Сметанови кексчета - Скарлет :icon_idea:

Кекс с ябълки -Mariana G :icon_idea:

Сладкиш със сливи (Plum Crumble Cake )-marabu :icon_idea:


стр.2

Лешниково карамелени мъфини -Мими :icon_idea:

Шоколадови мъфини с Нутела - marabu :icon_idea:

стр.3

Сладкиш Помпадур -DolceVita

Солен кекс - Mariana G :icon_idea:

Пирог със смокини -Mariana G :icon_idea:

Лимоново-кокосов кекс с лимонов сироп - Mariana G :icon_idea:

Кекс суфле -Mariana G :icon_idea:

Шуменски сладкиш -тити

Лемингтъни -Мими :icon_idea:

Виенски сладкиш -bebeiti :icon_idea:

Портокалов кекс -marabu :icon_idea:

Руло с ябълки -Биби :icon_idea:

Ябълков сладкиш с какао-Лео :icon_idea:

Ябълков сладкиш -didunka

стр.4

Канелена пита -Биби

Ябълков сладкиш -rosica

Тиквено портокалов кекс -marabu

Шоколадов  кекс (Chocolate Mud Cake) -pep-4o :icon_idea:

Pancakes -marabu :icon_idea:

Лимонов кекс -tonni

Светкавичен Кекс - Minutengulhupf -marabu

Жадна монахиня -pep-4o

стр.5

Сутляж -petrina :icon_idea:

Френски кексчета с праскови -marabu :icon_idea:

Кекс с ананас -marabu :icon_idea:

The Noble House Bed and Breakfast -petrina :icon_idea:

Брауни с лешници -marabu

Кейкче на zlatinka

Сладък салам -tonni

Боровинкови мъфини -Petia :icon_idea:

Бананови кексчета (Banana Cupcakes) - sladka hapka :icon_idea:

Сладкиш с банани -Лео :icon_idea:

стр.6

Кекс с мак и лимонова глазура -marabu :icon_idea:

Бисквитено руло -Ванчето :icon_idea:

Бабин кекс -veny :icon_idea:

Лимонов мини пудинг -petrina :icon_idea:

стр.7

Сарайски сладкиш -neli75 :icon_idea:

Мраморен бананов кекс -marabu :icon_idea:

Мраморен кекс -marabu :icon_idea:

Канелени рулца -Petia :icon_idea:

Ябълков щрудел -porsha

Бананов кекс -marabu :icon_idea:

Царски месечинки -krempetya

стр.8

Щрудел -krempetya :icon_idea:

Канелени пръчици -Petia :icon_idea:

Кекс с какаова глазура -petrina :icon_idea:

Гръцки бели курабии -barbi

Сладкиш с кокос -Yoli :icon_idea:

стр.9

ХРУПКАВИ КВАДРАТЧЕТА -sladka hapka :icon_idea:

Кекс с какаова глазура II-вариант -petrina :icon_idea:

Кекс с халва -neli75 :icon_idea:

ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ С ПОРТОКАЛОВ СОК -sladka
hapka
:icon_idea:

Канелен кекс с ядки - petrina :icon_idea:

Виенски пай -neli75 :icon_idea:

Mayonnaise Cake -petrina :icon_idea:

Сладкишът на maito -maito

БЯЛ СЛАДКИШ БАБА ДОРА -Emili

Домашно Баунти (BOUNTY)-DolceVita

Локумена пита -пеполина

стр.10

Къпинов пирог -Зори :icon_idea:

Солен кекс с колбас -пеполина

Пай с круши -пеполина

Бисквитено руло с локум -пеполина

Сладкиш с ябълки и грис -пеполина

Сливов пай -Yoli :icon_idea:

Ягодови мъфини -Зори :icon_idea:

Мъфини с банани и орехи -Зори

стр.11

Пастички без печене -пеполина

Пастички -пеполина

Кекс с прясно мляко -petrina :icon_idea:

Сладкиш с ябълки -пеполина

Кекс с конфитюр (сладко) -petrina :icon_idea:

Бананов кекс ІІ- petrina :icon_idea:

Кекс "Пеполина" -пеполина

стр.12

Кекс със заквасена сметана -petrina :icon_idea:

Сладкиш с банан и ананас -Yoli :icon_idea:

Кекс "Фантазия" -ilrai

Кекс от доматено пюре -petrina

Шоколадово изкушение -Yoli :icon_idea:

Пай с олио -petrina :icon_idea:

Какаов сладкиш "Кака Сийка"-toti4ka :icon_idea:

Лесен сладкиш с ябълки - пеполина

стр.13


Мраморен кекс 2 -marabu :icon_idea:

Мама’с кейк -Мими :icon_idea:

Скони с шоколадов чипс -Мими :icon_idea:

стр.14

Мъфини с вишни -Yoli :icon_idea:

Carrot-Walnut Cake (морковено-орехов кекс) - petrina :icon_idea:

Кекс "Лесаж" -Elka

Сладкиш с бонбони Лакта -bopsi :icon_idea:

ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ -nvarbanova

Ягодови мъфини 2 - ilrai

стр.15

Солени мъфини-nvarbanova

Бърз плодов сладкиш-Yoli :icon_idea:

Обикновен Черешов кекс -petrina :icon_idea:

Мъфини с ягоди и шоколад -di_ani :icon_idea:

Великденски кексчета -sladka hapka

Шахматен кекс - di_ani :icon_idea:



стр.16

Сладкиш с орехи и канела - ilrai

Fiadone - marabu :icon_idea:

Кекс "Папагалска опашка" - marine :icon_idea:

Мъфини с ягоди - marabu :icon_idea:

Тартелтки с бадеми и горски плодове - marabu :icon_idea:

Мъфини с вишни с шоколадови костилки- marabu  :icon_idea:



стр.17

Сладкиш с кайсии - petrina :icon_idea:

Сладкиш - Kateto :icon_idea:

Кексчета с лимон и извара - marabu :icon_idea:

Кекс с пъпеш и орехово карамелена заливка - vesi 127 :icon_idea:

Шоколадови кексчета с тиквички - sladka hapka :icon_idea:

Тарт с червени плодове - petia :icon_idea:

Лимонов кекс с кисело мляко - marabu :icon_idea:

Кекс с грейпфрут и кокос - vesi_127 :icon_idea:



стр.18

Мъфини с нектарини - janice_bs :icon_idea:

Шоколадово чаен кекс - marabu :icon_idea:

Пастички - пеполина :exclaim:

Шоколадови мъфини с ябълки - petrina :icon_idea:

Френска ябълкова тарта (Tarte de Pommes a la Normande) - vesi_127  :icon_idea:

Мъфини "Mamma Mia" -ani_pamukova :icon_idea:

Лимоново - кокосови кексчета :icon_idea:

Сладкиш със стъргано тесто - mama.eli

Бананови мини мъфини с кленов сироп - marabu :icon_idea:

Донаувелен мъффинс - petrina :icon_idea:

Шоколадено кафени мъфини -  petrina :icon_idea:



стр. 19

Канелен кекс - petrina :icon_idea:

Кекс "Опашката на папагала" - Мими :icon_idea:

Кекс - ilrai

Лимоново чаени мъфини - petrina :icon_idea:

Бърз сладкиш с едно яйце - kylinarka

Маков сладкиш - nvarbanova

Лимонов кекс със заливка - vesi_127  :icon_idea:

Мъфини Cappuccino - ani_pamukova  :icon_idea:

Мъфини с моркови - ani_pamukova :icon_idea:



стр. 20

Лимонови мъфини с мак - petrina :icon_idea:

Кекс с нес кафе - Elka










Кекс с кисело мляко

4 яйца
1 и 1/2 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
2 и 1/2 ч.ч. брашно
3/4 ч.ч. олио
ванилия, настъргана лимонова кора
1-2 суп.л. какао

1 чаена чаша=250 мл.

Разбиват се яйцата със захарта, добавя се содата, загасена в киселото мляко, брашното, олиото, ванилията и лимоновата кора. Разбърква се добре и 3/4 от сместа се слага в намазнена форма с махащо се дъно. Към останалата смес се добавя какаото, разбърква се и се излива върху сместа във формата. С помощта на лъжица се правят кръгови дижения отдолу нагоре, за да се постигне ефекта на мраморност. Пече се в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 40 минути. Като изстине се изважда от формата и се поръсва с пудра захар.

Приятен апетит!
« Последна редакция: 11 Август 2007, 20:41:27 от pep-4o »
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #1 -: 02 Април 2006, 17:50:37 »
Английски фъч

2 ч.ч. захар
1 ч.ч. прясно мляко
125 гр. масло
5 супени лъжици какао
4 яйца
2 ч.ч. брашно
10 гр. бакпулвер

1 чаена чаша = 250 мл.

Захарта, млякото, маслото и какаото се загряват на огъня до разтапяне на маслото, като постоянно се разбърква. От сместа се отделят 12 суп. л. за глазура. Като изстине останалата смес се прибавят разбитите яйца, брашното и бакпулвера. Сместа се излива в намаслена тава с махащо се дъно и се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна около 40 минути. При готовност се намазва с глазурата и се поръсва с разтворимо какао, кокос или настърган шоколад.

Да ви е сладко!
« Последна редакция: 26 Май 2015, 18:02:53 от Mariana G »
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #2 -: 02 Април 2006, 18:38:42 »
Грис - халва

1 и 1/2 ч.ч. грис
1/2 ч.ч. олио
3 ч.ч. прясно мляко
1 и 1/2 ч.ч. захар
2 - 3 супени лъжици разтворимо какао

Гриста се запържва в олиото на слаб огън до светлокафяв цвят, като периодично се разбърква. През това време се загрява млякото със захарта, към гриста внимателно се добавя млякото и се вари до гъста каша, като постоянно се бърка. Половината смес се излива в тава и се заглажда, другата половина се оцветява с какаото и се излива върху първата, заглажда се. Поднася се охладена.

Да ви е сладко!
« Последна редакция: 03 Април 2006, 00:23:08 от Mariana G »
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

kalina

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 533
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #3 -: 03 Април 2006, 13:26:42 »
Еиии, Марияна, отново чудесни резепти от теб!
Кекса си е класика- и аз го правя така и даже става на вид почти същия  ;),
Англл. фъч съм чувала, но още не съм го пробвала- ще го направя по твоята рецепта...
Но виж с Грис-халвата ми хареса много   :-*
Това си е един традиционен по принцип десерт, но твоя вариант с 2та етажа (респ. 2та zвята )
 намирам за много интересен! Аз знам само начина с канела и орехи, но моите хора го намират за
доста "Коледен" и затова се въздържам да правя такова нещо по всяко време на годината.
Сега обаче ще ги изненадам с нещо по-така (благодарение на теб)...
 :-*

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #4 -: 03 Април 2006, 16:40:34 »
Привет, Калина! :)
Фъча наистина е много суперски, направи го непременно! ;)
А грис - халвата всъщност е съчетание от две рецепти, направила съм я по мой вкус и наистина е по - различна от обикновената, ще се радвам, ако ти хареса! :-*
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Мъфини
« Отговор #5 -: 19 Юли 2006, 20:50:57 »
Аз много обичам всякакви солени тестени печива и в резултат на моите експерименти се получиха тези мъфини:

Мъфини със сирене и кашкавал

3 яйца
150 мл. кисело мляко
100 мл. олио
100 гр. сирене
150 гр. кашкавал
315 мл. брашно
1 ч.л. бакпулвер (с връх)
подправки по избор (аз добавих смлян червен пипер и къри)

Яйцата се разбиват, добавя се киселото мляко, настърганите сирене и кашкавал и останалите продукти, разбърква се добре. Мъфините се пекат при 180 градуса около 40 минути. От тази смес се получиха 12 броя.

Приятен апетит! :)



"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Мъфини
« Отговор #6 -: 24 Юли 2006, 08:03:05 »
Апетитни са  :drinks:

А аз да се похваля приватизирах на майка формичките /само че са ламаринени/ на времето били за кошници, но сега ще станат мъфинчета  :P
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

marabu

  • Гост
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #7 -: 24 Юли 2006, 15:01:01 »
Шоколадови пастички
20 пастички

ТЕСТО

280 г брашно
400г захар
1 ч л сода
1 ч л канела на прах
1/4 ч л сол
180 мл вода
110 г масло
30 г горчиво (натурално) какао
120 мл кисело мляко 0,1 %
1 ч л ванилова есенция
2 яйца

ГЛАЗУРА

85 г масло
80 мл прясно мляко 1,5 %
30 г горчиво (натурално) какао
300 г пудра захар
100 г печени и начупени  орехи
2 ч л ванилова есенция

 
• Фурната се загрява до 190 С .
• Тава за печене (38 x 25 x 2.5-см) се намаслява и се поръсва в 2 ч л брашно.
• В голяма купа брашното се смесва със захарта, содата, канелата и солта.

• В малка тенджерка се нагява водата, маслото и какаото.
• При постояно бъркане се довежда до кипване.
• Отнема се от огъня и се прибавя при брашното.
• С помощта на миксера се разбива добре до еднородна смес.
• Прибавят се киселото мляко, ваниловата есенция и яйцата.
• Отново се разбива добре.
• Тестото се излива в тавата за печене.
• Пекат се около 17-20 минути.
• Докато се пече тестото се прави глазурата.

• В малка тенждерка се нагрява маслото, прясно мляко и какаото.
• При постоянно бъркане се довежда до кипване.
• Отнема се от отгъня и постепено се добавят пудра захар, орехите и ваниловата есенция.
• Готовата глазура се излива върху горещия блат.
• Тестото леко се надига при печенето, затова глазурата се излива бавно, да може да попие малко.
• Така приготвения блат се оставя да изтине напълно.
• Нарязва се на 20 квадрата или 40 правоъгълници.


**Chocolate sheet cake приличат на Фъдж или Брауниз.


Източник : Ayn

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #8 -: 25 Юли 2006, 01:23:56 »
А-а-а! Юле!!! Какви ги твориш?!?! Аз току - що вечерях...да се връщам ли на масата?!?!.... :sigh:
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

marabu

  • Гост
Слънчева изварена торта
« Отговор #9 -: 16 Август 2006, 22:56:20 »
Слънчева изварена торта
Aurinkoinen rahkatorttu

400 г тесто (маслено.. бутер и т.н)
(аз използвам това Тесто с готварска сметана)
500 г извара
24 сл захар
2 с л нишесте
настъргана кора от един лимон
3-4 с л лимонов сок
2 ч л ванилова захар
2 жълтъка
2 белтъка
50 мл захар
1 консерва манго ( 425 / 250)



. Тесто се поставя в намаслена тава за печене (28-30 см), като се покриват стените.
. Поставя се в хладилника за 10-15 минути (ако е маслено тесто или Pasta brise)
. Тестото се застила с хартия за печене и  отгоре се слагат за тежест зрънца за печене или зрял боб.
. И се запича за 8 минути при 200 С . (това може да бъде избегнато, като тестото се поръси с нишесте или счукани бисквити).
. Мангото се изцежда и се нарязва на тънки ивички.
. Жълтъка се смесва с изварата.
. Нишестето се смесва с 4 с л захар, ваниловата захар и настърганата кора от лимона.
. Всичко се смесва с изварата и се прибавя лимоновия сок.
. Леко се разбива с миксер.
. Бълтъците се разбиват на твърд сняг и се добавя на етапи 50 мл захар, като не се престава да се разбива.
. Така разбитите белтъци се прибавят при изварата и внимателно се размесват.
. Изварената смес се поставя върху тестото.
. Отгоре се поставят нарязаните плодове и се поръсва с едра захар.
. Пече се в предварително загрята фурна на 190 -200 С около 20-25 минути до златист цвят.


** Ако започне да се зачервява много бързо се покрива с хартия за печене.
*** Мангото може да бъде заменено с консервирани кайсии, праскови, круши, ананас, вишня или друг плод.




Източник : Carina kuking.net
« Последна редакция: 16 Август 2006, 23:05:54 от marabu »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #10 -: 21 Август 2006, 16:30:21 »
Летен сладкиш

Вдъхновена от мюсли тортата на сладка хапка   :flower: и решена да направя нещо бързо за десерт, ето какво сътворих, точно за 10 минути.


Продукти:
2 пакета Пти Бъор по 160грама
2 кофички изцедено кисело мляко Роса
1 малък пъпеш
200г пудра захар
2 ванилии
малко прясно мляко + коняк

Бисквитите натопих набързо в прясното мляко + коняка. Киселото мляко обърках със захарта и ванилията. Нареждаме бисквити, крем, резенчета пъпеш и така до изчерпване на продуктите. Оставих да отлежи в хладилника няколко часа и готово.

vens

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2028
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #11 -: 21 Август 2006, 17:47:52 »
mikkey много добре изглежда   :clapping:.Наистина е идеален за лятото.Вместо пудра захар аз , обаче бих сложила пчелен мед.Така ще бъде и по - диетично ;D.На мен много ми хареса тортата с мюсли на сладка хапка и непременно ще пробвам и твоя вариант.

Скарлет

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 543
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #12 -: 21 Август 2006, 20:18:31 »
Сметанови кексчета



РЕЦЕПТА

Mariana G

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2807
  • калпазанка
Re: Кексове и сладкиши
« Отговор #13 -: 28 Август 2006, 02:28:09 »
Кекс с ябълки

125 гр. меко масло
100 гр. захар
настъргана кора от 1 лимон
2 яйца
250 гр. брашно
2 ч.л. сода***
щипка сол
6 с.л. прясно пляко
4 средно големи ябълки
2 с.л. лимонов сок
2 с.л. кайсиево сладко

Разбиват се с миксер маслото, захарта и лимоновата кора до получаване на бял крем, разбивайки се добавят едно по едно яйцата, брашното, содата и солта, като се редуват с млякото. Сместа се изсипва в намазнена и поръсена с брашно форма с махащо се дъно 25 см.
Ябълките се обелват, нарязват се на половинки и се почистват от семенната част, правят се надрези в кръглата част и се напръскват с лимонов сок.Ябълките се нареждат с кръглата част нагоре върху тестото. Кекса се пече при 180 градуса около 45 минути. Още топъл се намазва с прецеденото сладко от кайсии.

***Четейки рецептата ми се стори, че количеството на содата е прекалено голямо за това тесто, аз използвах 1 и 1/2 ч.л. бакпулвер. Брашното сипвах постепенно, стана прекалено гъсто и намалих до 150 гр. и се наложи да добавя още 6 с.л. мляко (прецених на консистенция). Много вкусен и ароматен кекс, но следващия път бих добавила още малко захар. Направих два кекса, единия с нарязани на филийки ябълки, а другия - с цели круши, сладкото за намазване направих от останалите ябълки и круши с лимонов сок и захар.

Да ви е сладко! :flirt:

източник: The Little Big Cook Book
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

marabu

  • Гост
Plum Crumble Cake
« Отговор #14 -: 20 Септември 2006, 22:07:34 »
Сладкиш със сливи
Plum Crumble Cake




Тесто

150 г масло(маргарин) със стайна температура
133 г захар
4 яйца
1 ч л ванилия
140 г брашно
1 ч л бакпулвер
1/4 ч л сол
12 половинки сливи

Маслени трохи

60 мл овесени ядки
60 мл кафява захар
60 мл наситнени орехи
1 ч л канела
60 мл брашно
50 г масло(маргарин)

. Фурната се нагрява до 170 С .
. Форма за печене  с диаметър 20 см се намаслява и се застила с хартия за печене.
. С помощта на миксера се разбира масло и захар до гладка смес.
. Прибавят се едно по едно яйцата, като след всяко се разбива добре сместа.
. Прибавя се ванилията.
. Брашното се пресява с бакпулвера, солта  и внимателно на 3 пъти се прибавя към маслено- яечната смес.
. Тестото се поставя в приготвената смес.
. Сливите се нареждат отгоре с разреза надолу.

Маслените трохи

. Смесват се всички сухи продукти и с помощта на пръсти се вмесва маслото до получаването мазни трохи.
. Така приготвените трохи се поръсват отгоре .
. Пече се около 45-55 минути, като се проверява готовността с клечка.
. Ако се ползва по голям размер форма то времето на печене се намалява.
. Сервира се топъл или охладен.


източник : Mishelle kuking.net


 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • pavlety: Париж
    11 Февруари 2018, 12:16:00
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00

* Последното от форума

rare от MichaelDaw
[Днес в 08:27:35]


Привет на всички майсторки в кухнята от MichaelFot
[15 Август 2019, 01:19:50 ]