Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 Март 2010, 01:01:32

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Салати - витаминозен и минерален коктейл « назад напред »
Страници: 1 ... 18 19 [20] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Салати - витаминозен и минерален коктейл  (Прочетена 165195 пъти)
« Отговор #285 -: 31 Март 2008, 15:13:33 »
vanilla
Чирак
*
Публикации: 24
viva la vanilla!

РЪЖЕНА САЛАТА С РАСТИТЕЛЕН КАШКАВАЛ

1 паничка( около 25мл) добре сварена ръж
10-ина зелени маслини без костилка
2-3 кисели краставички
4-5 с.л. консервиран грах
растителен кашкавал, кой колкото желае
сол на вкус
чесън на прах

Върху ръжта се нарязва растителният кашкавал и се слага в микровълнова за около 2 минути.След като поизтине, върху им се нарязва киселата краставичка, добавят се маслините и грахта и се подправя. По желание се добавя и малко доматено пюре,Да ви е вкусно!!

P.S. Рецептата си я измислих по време на пости, иначе мисля, че би била много по- добра с истинско сирене и кисело мляко вместо доматен сос.
Ниско калорична и полезна е!!! Много голям плюс е, че става бързо и можете да си я носите в купички на работа за обяд  icon_idea
« Последна редакция: 31 Март 2008, 15:22:25 от vanilla » Активен
« Отговор #286 -: 01 Април 2008, 21:31:10 »
sladka hapka
Модератор
Гурман
Публикации: 4173

Ел. поща
Моля, заповядайте в новата тема!
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
Страници: 1 ... 18 19 [20] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Салати - витаминозен и минерален коктейл « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio