Автор Тема: Готвим по предавания, списания и книги  (Прочетена 186637 пъти)

marabu

  • Гост
Тук може да споделим рецепти които все бихте искали да приготвите или сте приготвили, но понякаква причина това все още не се случило, а искате да споделите  информацията.
А също очакваме и отзиви 
:P

КАТАЛОГ

стр.1

Моркови със сметанов сос и лешници - marabu :icon_idea:
Пиле с бирен сос и запечени домати - pep-4o :icon_idea:
Кордон Бльо - pep-4o :icon_idea:
Телешко със сос кафе и сотирани зеленчуци - pep-4o :icon_idea:
Крем супа от тиквички с пастърма - pep-4o :icon_idea:
Хрупкави печурки - zoja77
Баница "Мързеливата Богданка"- sladka hapka :icon_idea:
Шоколадов банан на клечка - pep-4o :icon_idea:

стр.2

Кулебяка - Yoli :icon_idea:
Скариди, завити в бекон - sladka hapka :icon_idea:
Кренвирши с бекон на скара и баварски картофи с бирен сос -Emili :icon_idea:
Катино мезе - kulinar1
РАНГЕЛОВА ПИТА - aneli4ka :icon_idea:
Пиле в домашна роба на Тигъра - marabu :icon_idea:
Ципура и картофи с портокал и вермут на фурна - nadja_sp :icon_idea:

стр.3

Велинградска салата – бон апети - пеполина :icon_idea:
Локум Роза - nadja_sp :icon_idea:
Канапе Sex and the Sity - marabu :icon_idea:
Пълнена печена пуйка с кестени - Tina-Rina
Мексикански сладкиш с карамелов сос - nadja_sp :icon_idea:
Златисти хрупкави картофи - marabu :icon_idea:
Бисквитки с ябълки и мюсли - Yoli :icon_idea:
Мариновани свински гърди с ароматни картофки и доматен сос с горчица- k_ines :icon_idea:

стр.4

Портокалов кейк с шоколад (Marbled Chocolate & Orange Loaf)- Sylvia :icon_idea:
Лаваш - amaretto :icon_idea:
Пълнени чушки със сирене и орехи(Бон Апети) - toni_ton4o :icon_idea:
"Пържени ребърца по Сечуански" - emilia_ :icon_idea:
Сос от червена(коралова) леща - nadja_sp :icon_idea:
Октопод с доматен сос - Tonito
Октопод с къси макарони - Tonito
Орехов пай - Yoli :icon_idea:
Родопски катми - bobito2 :icon_idea:
Суха закваска - nadja_sp :icon_idea:
Лимонова торта - kanela :icon_idea:
Панакота с ликьор - Tina-Rina :icon_idea:

стр.5

"Пилешко Строганофф" ала Андре - emilia_ :icon_idea:
Зеленчуков Тиан - Rummy66
Пиката миланез - eli4ka :icon_idea:
Горски гювеч - eli4ka :icon_idea:
Пататник по кръчмарски - k_ines :icon_idea:
"Пълнени патладжани със спанак и микс от сирена" - emilia_ :icon_idea:
"Панирано-печени" пилешки пържолки - emilia_ :icon_idea:
Торта от сирена - kanela :icon_idea:
Пилешки хапки със сос от мед и горчица - greyeve :icon_idea:
Патладжани със скариди и сирене - greyeve :icon_idea:
Гъби с чесън - greyeve :icon_idea:
Предястие "Роси" - iveta7 :icon_idea:
Пчелна пита от ригатони  - Mallury :icon_idea:

стр.5

Китайски пролетни рулца - maksimalistkata :icon_idea:
Салата от круши с бадемови ядки и крема сирене - Tina - Rina
Пакора - greyeve :icon_idea:
Пикантен зелен боб - Mallury :icon_idea:

стр.6

Сладкиш с ябълки - bobito2 :icon_idea:
Пикантен тост с рулца от раци - рер-4о  :icon_idea:

стр.7

Баница със сирене по Бон Апети - peps :icon_idea:
Люле кебап - Did_ka :icon_idea:
Масленица - elimm :icon_idea:
Бананов мармалад - rainbow :icon_idea:

стр.8

Медена торта - rainbow :icon_idea:
Карамелизиран десерт с праскови и орехи - elimm :icon_idea:
Малинов кейк - elimm :icon_idea:
Заешка запеканка с гъби - greyeve :icon_idea:
Пикантен тост с рулца от раци и лайм - рер-4о :icon_idea:
Горски Щтрудел - elimm :icon_idea:
Kейк с маскарпоне - rainbow :icon_idea:
Ябълков сладкиш с филирани бадеми - rainbow :icon_idea:
Бадемов кейк с мед - elimm :icon_idea:

стр.9
Фъч - Мая Микова :icon_idea:

Риба с къри по Бордовски - рер-4о :icon_idea:

Картофени мъфини със сирене и лук - rainbow :icon_idea:

Мъфини с шоколад, кокос и хрупкава коричка - rainbow :icon_idea:

Фокача с подправки, чери доматчета  и портокалова кора - Raposinha :icon_idea:

Марокански телешки кебап - marabu :icon_idea:

Панирани тиквички на фурна - ninfil :icon_idea:

ГЪШИ ДРОБ по пинизчийски - GolemDZVER  :icon_idea:

Чийзкейк с печени чушки и рикота -elidrag   :icon_idea:

Салата от краставици със сусам и джинджифил - pep-4o :icon_idea:
« Последна редакция: 15 Май 2014, 19:42:47 от Mariana G »

marabu

  • Гост
Моркови със сметанов сос и лешници
« Отговор #1 -: 20 Септември 2006, 15:30:55 »
Моркови със сметанов сос и лешници


800 г моркови
1 лимон
60 г синьо сирене
80 г лешникови ядки
3 с л сметана (ползвах заквасена)
сол
смлян черен пипер


. Счукайте на едро лешниковите ядки и ги запечете в сух тиган за 1-2 минути.
. В купа натрошете синьото сирене с вилица и разбъркайте със сметаната, струйка лимонов сок, черен пипер и малко сол.
. Измийте и обелете и настържете морковите. Полейте ги с останалия лимонов сок.
. Разпределете морковите в 4 чинии, оградете ги със соса и ги поръсете с лешникови ядки.


** Полезен съвет
Ако искате тази лека салата да се превърне в основно ястие, добавете по две забулени яйца на човек. Те чудесно се комбинират със соса.


Източник : Сол и Пипер

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Пиле с бирен сос и запечени домати
« Отговор #2 -: 11 Януари 2007, 14:38:08 »
Пиле с бирен сос и запечени домати

Източник: сп. Бон Апети;

заглавието в оригинал е Пиле с бирен сос и запечени домати с пресен босилек, но тъй като замених босилека с бял риган, промених и името на ястието  :blush2:



Необходими продукти за 2 порции:

300гр пилешко филе (гърди)
6 с л кетчуп
150мл бира
4 с л соев сос
2 големи домата
6-8 с л зехтин
7-8 листа пресен босилек (1/2 ч л сух) аз не обичам босилек, следователно не ползвам  и  сложих 1/2 ч л сух бял риган
100гр. сирене Фета (Дунавия)  Дунавия
1  стрък пресен лук
добавих от себе си 1 картоф


Приготвяне:

* Пилешкото филе се начуква, за да се изтъни добре
* Маринова се в сместа от соевия сос, кетчупа и бирата за 2-3 часа в хладилник
* Пече се на грил тиган или скара за по 8-10 мин. от всяка страна; като ако е на тиган се полива с марината.
* Доматите се режат на шайби и се запичат в зехтина 2-3 мин. до омекване
* Тук сложих и шайбите картофи, като на тях им трябваше по 3-4 мин., за да омекнат
* Сиренето, босилекът (ригана) и нарязания на ситно лук се намачкват с вилица до получаването на крем и се нанасят между доматените шайби (и картофената) като се оформя куличка
* От зехтина за доматите отделих 3 с л и смесих със сиренето - и без това ми беше много, а така сиренето се овкуси по-добре

По желание:
* Останалата марината се кипва в малък съд заедно с 1 скилидка чесън и се вари 1-2 мин., докато се получи по-гъста консистенция.
* С получения сос се полива допълнително пилето, за да е по-сочно.
* Ястието се поднася, като в чиния се поставя готовата куличка от домати и сирене и върху нея се слага от нарязаното на жулиен пилешко месо.       
е, при мен пак имаше малко разлика - сложих по 1 от пържолките до куличката  :P

Много беше вкусно  :P и се приготвя бързо (изключвам времето за мариноване)


« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 12:50:55 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

stertje

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 236
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #3 -: 11 Януари 2007, 18:21:50 »
Пепчо - :clapping: изглежда много вкусно и лесно! :flower:

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #4 -: 11 Януари 2007, 22:15:23 »
Пепчо - :clapping: изглежда много вкусно и лесно! :flower:

и лесно, и вкусно е  :) т.е. беше  ;D
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
"Кордон бльо"
« Отговор #5 -: 13 Януари 2007, 17:40:01 »
"Кордон бльо"


Източник: сп. Бон Апети;


звучи много префърцунено, но всъщност не е. Лесно и вкусно  :P
И не знам защо си мислех, че "Кордон бльо" е пълнени пилешки гърди с кашкавал и шунка  ::)
Както и да - рецептата е от списанието и е изключително вкусна, заслужава си да се направи



Необходими продукти за 4-5 порции:

400гр пилешко филе
100гр шунка
100гр кашкавал
точени кори - около 250гр ( около 10 кори)
300мл олио за пържене
1 белтък за  залепване
сол на вкус


Приготвяне:

* Пилешките филета се нарязват на ситно и се овкусяват със сол.
* Смесват се с нарязаните на малки кубчета кашкавал и шунка.
* От получената смес се слага върху разрязаните квадрати точени кори
* Завиват се като сарми, залепват се по краищата с белтък и се пържат в олиото до готовност.


***Нарязаното пилешко филе задуших за 10-на минути в 60-70мл бяло вино
***Корите не бяха на квадрати, а сгъвах всяка кора на 2, поставях плънка и завивах като сарми пак.




« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 12:59:23 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2833
  • калпазанка
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #6 -: 13 Януари 2007, 17:45:54 »
оооооо...Пепи! Много апетитно изглежда :sigh: ще пробвам
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #7 -: 13 Януари 2007, 18:07:21 »
оооооо...Пепи! Много апетитно изглежда :sigh: ще пробвам


и няма да съжаляваш  :flirt: :bigsmile:
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

morska fauna

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 872
Re: "Кордон бльо"
« Отговор #8 -: 13 Януари 2007, 20:23:04 »
"Кордон бльо"
И не знам защо си мислех, че "Кордон бльо" е пълнени пилешки гърди с кашкавал и шунка  ::)
споко Пепи и аз така  си мислех :whistling: ,но няма значение как се казват,важното е че изглеждат перфектни ,а  за вкуса не се и съмнявам  :P,ще се пробва  :)
:girl_prepare_fish:  Мога да издържа на всичко ,освен на изкушението... :nyam: [/ur

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Телешко със сос кафе и сотирани зеленчуци
« Отговор #9 -: 14 Януари 2007, 17:20:14 »
Телешко със сос кафе и сотирани зеленчуци






Източник: сп. "Бон Апети"


както е известно на тия, дето ме познават, знаят че като хлътнем по нещо и караме до втръсване  :P
Но това телешко си заслужава, тъй като във вид на пържоли освен панирани и виенски шницел не правя.




Продукти за 4 порции:


600гр телешка пържола (това количество  е мое, за да станат 4 нормални пържоли)
30гр мляно кафе
50г мед
50мл течна сметана
50гр замразени броколи (това го нямах и не сложих, затова увеличих карфиола двойно)
50гр замразени моркови
50 (100) гр замразен карфиол
150мл балсамов оцет
50 гр краве масло
сол и черен пипер на вкус


Приготвяне:

* От кафето се приготвят 5 дози еспресо (при мен - 1 пълна кубинска кафеварка 4-ка)
* Телешкото месо се реже на парчета (пържоли) и се маринова в 3 от дозите за около 2 часа.
* В нагорещен грил тиган или на барбекю (у нас - на барбекю  :)) се изпича до състояние средно изпечено към сурово (средно изпечено  :))
* Зеленчуците се сотират в тиган с маслото и се овкусяват със сол и черен пипер.
* Балсамовият оцет се редуцира (извари до 1/3 при мен) до получаването на гъст сос и с него се заливат сотираните зеленчуци.(този го сложих в отделни чашки, по желание)
* От останалите 2 (1) дози еспресо се прави сос, като в купа се сипват сметаната и медът и се бърка на силен огън, докато се сгъсти.

***Както и пилето, мариновано с кафе, това придоби доста по-различен вкус, който харесва на всички ни.



« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 13:00:51 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Крем супа от тиквички с пастърма
« Отговор #10 -: 15 Януари 2007, 15:25:39 »
Крем супа от тиквички с пастърма


Източник: сп. "Бон Апети", гост М.Мутафчиев - гл.готвач рестораннт "Крим"


както е известно на тия, дето ме познават, знаят че като хлътнем по нещо и караме до втръсване  :P


***Тази е бърза крем супа и е вкусна, пък щом има и пастърма, няма нужда от реклама  ;) [/color]


Необходими продукти за 4 порции: (при мен излязоха 5 купи )

6 тиквички (малкиии)
2 глави лук
2-3 скилидки чесън (6 за мен  :blush2:)
1/2 ч л къри
300мл сметана
20мл зехтин
250-300гр пастърма
сол и бял пипер на вкус


Приготвяне:

* Лукът се реже на едро и се запържва за 1-2 мин. в сгорещения зехтин
* Добавят се нарязаните на кубчета тиквички и пърженето продължава, докато леко се зачервят
* Слагат се скилидките чесън, овкусява се със солта и пипера и се налива вода, колкото да покрие продуктите
* Оставят се да поврат 10-15 мин, за да омекнат
* Сипва се сметаната и се разбърква (оставят се 50-60мл сметана за украсата на супата)
* Зеленчуците се пасират
* Готовата крем супа се сипва в чинии
* В средата се поставя от предварително нарязаната на тънки ивици пастърма
* Покапва се със сметана и се сервира





Отново втората снимка е от списанието



« Последна редакция: 15 Януари 2007, 15:39:54 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

zoja77

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 52
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #11 -: 15 Януари 2007, 17:50:10 »
Източник: апетитна колекция на "Бон Апети"

Ето няколко рецепти и от мен :

Хрупкави печурки
Необходими продукти за 6 порции:
200гр. печурки;
100гр. кашкавал;
10гр. топено сирене;
2 печени чушки;
2-3 щипки черен пипер;
1.ч.л. счукан чесън;
6 стръка магданоз;
за панировката:
3 с.л. брашно;
3 яйца;
3с.л. галета;
400мл. олио;
Приготвяне:
Кашкавала се настъргва на едро ренде, а топеното сирене и чушките се нарязват на дребно.Смесват се заедно с ч. пипер, чесъна и накълцания магданоз.
Гъбите се почистат от пънчетата и се пълнят със сместа. Трябва да се получат топки, които се овалват в брашно, яйце и после в галета и се пържат до златисто
*Когато се приготвят по този начин гъбите остават леко сурови. Могат да се бланшират за 2-3мин. в леко подсолена вода и тогава да се напълнят

...Аз ги бланширах и използвах средни по размер гъби. Стана много вкусно предястие.В плънката сложих и бекон

sladka hapka

  • Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1817
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #12 -: 15 Януари 2007, 22:08:29 »
БАНИЦА "МЪРЗЕЛИВАТА БОГДАНКА"

Рецептата е представена от Богдана Карадочева - гост на предаването на 13.01.2006 год.
(копирана е от сайта на предаването - http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=3181)

Списък на необходимите продукти:
400 г кайма (смес)
1 пакет бутертесто
4 сварени яйца
1 пакет краве масло
1 глава лук
1 ч. л.смлян кимион
1 ч. л. вегета
черен пипер на вкус
1 жълтък за намазване
"Пармезан" за поръсване

Начин на приготвяне:
1. Лукът се нарязва наситно. Малка част от маслото се разтопява в дълбок тиган, сипва се наситненият лук и се задушава за кратко.
2. Веднага след това се добавя каймата и се разбърква добре.
3. Каймата се намачква, така че да стане на трохи. Овкусява се с вегета, смлян кимион и черен пипер.
4. Сварените яйца се обелват, нарязват се наситно и се добавят към каймата. Отново се разбърква добре.
5. Един лист бутертесто се разстила в тава. Краищата на тестото, които остават извън тавата, се изрязват с кухненска ножица.
6. Тестото се набожда с вилица на няколко места, за да излезе въздухът.
7. Отгоре се сипва плънката и се разпределя равномерно.
8. Плънката се покрива с втори лист бутертесто. Краищата, които остават извън тавата, отново се изрязват и тестото се набожда с вилица.
9. Баницата се покрива с настърган "Пармезан" и се намазва с разбития жълтък.
10. Отгоре се добавят парченца краве масло и баницата се пече около 30 минути при температура 200-220 градуса, без фурната да се загрява предварително.

Оригиналната снимка от сайта на "Бон Апети":


И моята "Богданка"

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Шоколадов банан на клечка
« Отговор #13 -: 16 Януари 2007, 10:57:20 »
Шоколадов банан на клечка


един бърз и вкусен десерт

Източник: сп. "Бон Апети"


Необходими продукти:

4 банана
1 натурален шоколад (100гр)
1 бял шоколад (100гр)
50гр. бадеми (замених със 100гр смлени орехи)
2 ч ч царевични люспи (100гр корн-флейкс)

Начин на приготвяне:

* Шоколадите се начупват и смесват.
* Разтопяват се на водна баня или в мв-фурна (аз ги темперирах)
* Смилат се ядките и царевичните люспи
* Бананът се обелва, разрязва се на половинки и се нанизват на клечки
* Намазват се със шоколада и се овалват в смесените ядки
* Бананите на клечка се оставят в хладилника (поне за 30 мин.)


***За по-лесно ги направих на хапки. И тъй като е мек плод и падаше от клечката, забождах всяко кръгче на вилица, потапях в шоколад-ядки, след което нареждах на фолио. И едва тогава поставях клечките (от шишчета)



В списанието няма снимка, ще трябва да се задоволите с моите  :)

ПС: Клечката е съвсем излишна, тъй като парчето банан пак пада от клечката  ;D
« Последна редакция: 16 Януари 2007, 11:11:30 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Захарно петле

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 4016
Re: Готвим по любими списания и книги
« Отговор #14 -: 22 Януари 2007, 18:25:09 »
БАНИЦА "МЪРЗЕЛИВАТА БОГДАНКА"
................



Сладка хапке
Благодаря ,че сподели тази рецепта много лесно се прави и е вкусна. :flower:
Аз само замених сварените яйца с гъби. :)
« Последна редакция: 22 Януари 2007, 18:46:33 от sladka hapka »
МОИТЕ РЕЦЕПТИ
Always Believe That Something Wonderful Is About To Happen

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37
  • FATE: Имах предвид готварската част от форума. Другата съм я прескачала, уви, за това и не съм в крак с новостите. За съжаление откривам, че новите шефове не се справят добре и всичко се забатачва май, май...Оптимистично очаквам нещата да се подобрят !!!
    14 Ноември 2015, 00:32:28
  • pep-4o: Явно не всичко четеш, Фейт :)
    13 Ноември 2015, 11:45:31

* Последното от форума

Re: Сръбски ресторант от tomislava
[17 Октомври 2017, 14:19:16 ]


Сръбски ресторант от cvetozara123
[16 Октомври 2017, 22:06:47 ]


Бонбони Лакта от ohoboho
[07 Октомври 2017, 04:25:33 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[28 Септември 2017, 22:20:03 ]


Re: Ремонт от cvetozara123
[28 Септември 2017, 11:21:50 ]


Re: GPS устройство диверсант? от tomislava
[27 Септември 2017, 22:17:57 ]


Re: Дрехи втора употреба от tomislava
[24 Септември 2017, 17:26:02 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от tomislava
[23 Септември 2017, 09:17:08 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:38:40 ]


Re: Дрехи втора употреба от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:36:01 ]


Дрехи втора употреба от tomislava
[21 Септември 2017, 10:45:59 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[19 Септември 2017, 08:37:01 ]


Re: Бебешка количка за близначета? от cvetozara123
[19 Септември 2017, 08:12:01 ]


Бебешка количка за близначета? от tomislava
[18 Септември 2017, 17:34:34 ]


Re: Ремонт от tomislava
[16 Септември 2017, 18:54:01 ]


Ремонт от cvetozara123
[15 Септември 2017, 19:17:01 ]


GPS устройство диверсант? от cvetozara123
[15 Септември 2017, 10:27:10 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от cvetozara123
[14 Септември 2017, 11:12:03 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[13 Септември 2017, 18:56:35 ]


Re: Идея за подарък от tomislava
[27 Август 2017, 19:39:04 ]