mivis_75
Гурман
Публикации: 1891
Любовта минава през стомаха!!!
Tinka79 , поздравления
Всички животинки са толкова сполучливо направени , изглеждат като истински. От какво тесто си ги правила , явно няма набухватели, щом са си останали така както изглеждат преди печене.Не са си променили формата. С нетърпение ще чакам и останалите снимки , да им се възхитя.
Всички животинки са толкова сполучливо направени , изглеждат като истински. От какво тесто си ги правила , явно няма набухватели, щом са си останали така както изглеждат преди печене.Не са си променили формата. С нетърпение ще чакам и останалите снимки , да им се възхитя.
и аз им се възхищавам ,браво иска ми се всички да излапам а после трябва диета някой ще ми каже ли как да си сменя картинката и как да си вмъкна рецепти в "моите рецепти" и снимки в" моята галерия" ще се радвам ако ме опътите а след малко и аз излизам от офиса и докато се прибера......приятна вечер
тази костенурка е от един италиански форум, ако искате мога да я кача преведена стъпка по стъпка как се прави.
Тинка идеята в тази тема е да качваме неща, които ние сме правили с наши снимки, а не да копираме снимки от интернет. Да ме изтрият модераторите ако бъркам нещо.
тази костенурка е от един италиански форум, ако искате мога да я кача преведена стъпка по стъпка как се прави.
Тинка идеята в тази тема е да качваме неща, които ние сме правили с наши снимки, а не да копираме снимки от интернет. Да ме изтрият модераторите ако бъркам нещо.
така е било, така и ще продължава да бъде.
Благодаря, Мими, а на новите съфорумци - моля, прочетете правилата първо.
Или най-общо казано - нека изпълненията и снимките са ваши. Това е основната идея на този подфорум.
• 500гр. брашно • 250мл. пр. мляко • 2с.л. мазнина • 1 кубче мая или 1 пакет суха мая • 1 яйце • щипка сол, щипка захар.
Това са основните съставки, тестото трябва да втаса заради маята с леко топлото прясно мляко, захар и сол. То втасва още веднъж докато се приготвят животните. От това тесто може да се нарежат и да се изпържат страхотни бухти, може да се овалят в галета и да се изпекат топчета и т.н. За всичко става и е вкусно. Забравих да уточня, крокодилчетата ги правя с пълнеж, от кашкавал, яйце и сирене, сирене, пушено сирене, мармалад и т.н. А, ако правя голям крокодил или риба го пълня със зеленчуци, картофено пюре със просо и царевица, кис. краставички със сирене, кашкавал и маслини, или само ориз и т.н. Но всяко друго по-тумбесто животно също може да се направи с пълнеж по-желание. Може да се направят и с бутер тесто.
Мими, не знаех, че трябва да качваме само наши творения, ще се коригирам.
« Последна редакция: 12 Ноември 2007, 16:20:42 от Tinka79 »