Манче, я разкажи за човечетата? Ако правилно съм разгадала - шапката е домат, главата - картофче, косицата - копър, очичките - черен пипер... Но така и не познах от какво са тялото и устата? Краставичка може би?
Манче, я разкажи за човечетата? Ако правилно съм разгадала - шапката е домат, главата - картофче, косицата - копър, очичките - черен пипер... Но така и не познах от какво са тялото и устата? Краставичка може би?
Да, краставица е. То такива "качествени" снимки, че как да познае човек
Благодаря ти за рецептата и съвета. Аз междувременно и естествено с помоща на другите момичета във форума се справих със задачата. Напълних чушките със смес от сирене и яйца, сложих и малко ситно нарязан магданоз. Напълних ги като теб не до горе и преди да ги изпържа потопих отворите им в брашно. Получи се!s
Таня, строхотно е! Моите деца сигурно и те ще искат да направим, защото много обичат да се занимават с такива неща. А това на дъното на чинията какво е? Прилича на орехи, но не мога точно да го разгадая.
Това на дъното са кълнове от леща, просто имах такива в наличност. Може да сложиш каквото ти хрумне, в краен случай нарязана на ситно зелена салата. И тия моите двечките като нападнаха кълновете, много били вкусни. Е ако им ги бях дала само ей така да ги ядът, веднага щяха да кажат че са гадни....