Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 Март 2010, 05:39:51

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 5 « назад напред »
Страници: 1 ... 19 20 [21] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Торти - 5  (Прочетена 78827 пъти)
« Отговор #300 -: 15 Юли 2007, 21:10:02 »
korneliia_h
Калфа
**
Публикации: 60

Ел. поща
Хайде да се разпиша и аз, че то ще пуснете нова тема докато се натуткам  Tongue.
Ванчето, Камери трюфелите ви са страшни и аз взех да ставам фен на тая тортичка  Grin
Ани, чийзкейка ти е много изкусителен. Моя мъж такива неща харесва да яде, ама аз нещо не успявам да ги докарам за съжаление, по точно подложката нещо не ми се получава като реша да я правя с бисквитки. Ама ще се науча няма как нали е за мъжлето.
annny голяма изненада тая твоя тортичка  yahoo. Ама как ти е дошло на ум. Браво, страхотна идея  thumbup. Добре дошла в отбора на новоразписалите се във форума  hi
Та да се разпиша сега с първати си тортичка в тоя форум. Вътре е торта с рула, нямах време да правя нещо завъртяно, но пък тоя вариант на торта се харесва и аз се възползвах отново да я заъртя на бързо.

Ами това е. Семпличко, ама се надявам да ви хареса  Kiss
Активен
« Отговор #301 -: 15 Юли 2007, 21:23:51 »
sladka hapka
Модератор
Гурман
Публикации: 4173

Ел. поща
На мен много ми хареса и съм любопитна да разбера как са направени цветенцата.
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
« Отговор #302 -: 15 Юли 2007, 21:32:19 »
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 8747
с бръмбари в главата и усмивка на устата

Мими - много хубав тоз Трюфел бе  Kiss

корнелия - много сладка торта  Kiss

Хайде бегом с обясненията в новата тема за торти  Grin
« Последна редакция: 15 Юли 2007, 21:36:24 от pep-4o » Активен

Страници: 1 ... 19 20 [21] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 5 « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio