Автор Тема: По света и у нас с Мими ;)  (Прочетена 457205 пъти)

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
По света и у нас с Мими ;)
« -: 16 Август 2006, 17:10:45 »
 :exclaim: - рецепта с коментар
 :icon_idea: - рецепта с фотография

Съдържание:

Салати

Есенна салата   :icon_idea:
Македонска салата  :icon_idea:
Салата "Ница" :icon_idea:
Салата с орзо и маслини  :icon_idea:
Средиземноморска салата :icon_idea:
Естонска салата :icon_idea:




Ордьоври и аламинути

Гъбки  :icon_idea:
Маслинена паста :icon_idea:
Панирани пирожки :icon_idea:
Рибка от пастет  :icon_idea:
Рулца с яйца и сирене :icon_idea:
Салата с авокадо и прошуто :icon_idea:
Свински език с майонезен сос :icon_idea:
Снежен човек  :icon_idea:
Патладжан с лук  :icon_idea:
Пастет от пилешко филе с маслини  :icon_idea:
Къщичка от хляб  :icon_idea:
Кростини с маслинена паста :icon_idea:
Пълнени домати с млечен пастет :icon_idea: 



Супи

Сметанова супа с гъби и пиле :icon_idea:



Постни ястия

Гъби с картофи по Лигурски :icon_idea:
Гъбен пирог :icon_idea:
Картофени кръгчета с гъбен сос :icon_idea:
Киш с тиквички :icon_idea:
Маслини с ориз
Мини пици с патладжан :icon_idea:
Ориз Болонезе :icon_idea:
Пълнени патладжани :icon_idea:
Рулца с кашкавал  :icon_idea:
Пухкава баница :icon_idea:
Пирог със спанак и овче сирене :icon_idea:
Яхния с пипер :icon_idea:
Яйца с перца - Мими  :icon_idea:
Пиперки бюрек :icon_idea:




Основни ястия

Запеканка с език и гъби :icon_idea:
Мариновани пържоли :icon_idea:
Печено руло с прошуто и кашкавал :icon_idea:
Сарма кебап по селски  :icon_idea:
Сметанови кюфтета :icon_idea:
Руло от кайма с яйца  :icon_idea:
Мичи (Румънски кебабчета) :icon_idea:
Запечени макарони с шунка и три вида сирене :icon_idea:
Кошнички от кайма :icon_idea:
Котлети с плънка :icon_idea:
Шишчета с бекон и сирене :icon_idea:
Кюфтенца в с каперси и картофи в със бешамел :icon_idea:
Печено свинско по колумбийски :icon_idea:
Министерски кюфтета :icon_idea:


Средиземноморска пица :icon_idea:



Ястия с пиле


Дробчета с мед и соев сос :icon_idea:
Панирано пиле с кашкавал
Пиле по гръцки :icon_idea:
Пиле по ловджийски :icon_idea:
Пиле "Росини" :icon_idea:
Пиле по Средиземноморски :icon_idea:
Пиле по гръцки :icon_idea:
Пиле с розмарин и мед :icon_idea:
Пилешки дробчета с гъби Форестър :icon_idea:
Пилешки дробчета със сметана Марго :icon_idea:
Пилешки шашлик :icon_idea:
Пликчета от пиле с маслини :icon_idea:
Ризото с пиле и гъби
Пилешки пържолки с канапе от гъби и сос от синьо сирене  :icon_idea:
Пилешко филе по Средиземноморски :icon_idea:
Палачинки с пилешко месо и майонеза :icon_idea:
Пилешки шницели с сос от синьо сирене :icon_idea:
Пилешки късчета в турски сос :icon_idea:
Пилешки специалитет Гали :icon_idea:
Пиле в маслинен сос :icon_idea:
Пиле Ала Виторио :icon_idea:





Ястия с тесто

Арабски емпанади :icon_idea:
Блини с мая  :icon_idea:
Бутер Калцоне  :icon_idea:
Въздушни пирожки :icon_idea:
Керемида :icon_idea:
Колумбийски пури :icon_idea:
Милинки :icon_idea:
Мъфини с луканков салам и топено сирене :icon_idea:
Питки Изненада
Питки с чесново масло :icon_idea:
Пълнени топки :icon_idea:
Пълнени кошнички :icon_idea:
Руло с плънка - Casatiello :icon_idea:
Самоковска погача :icon_idea:
Фокача рипиена :icon_idea:
Хляб със сметана
Чийз кейк с шунка  и гъби :icon_idea:
Беляши :icon_idea: :exclaim:
Питки Наан :icon_idea: :exclaim:



Десерти

Гратин с малини :icon_idea:
Двойно шоколадови кексчета :icon_idea:
Добуш торта
Двуцветна бисквитена торта :icon_idea:
Ирландски кейк :icon_idea:
Калии :icon_idea:
Козуначени кифли :icon_idea:
Крем-пита :icon_idea:
Лемингтъни   :icon_idea:
Летен сладкиш  :icon_idea:
Лешниково-карамелени мъфини   :icon_idea:
Мама’с кейк   :icon_idea:
Млечни палачинки :icon_idea:
Мраморна сладоледена торта :icon_idea:
Мус от пъпеш :icon_idea:
Обърнат черешов пай :icon_idea:
Пирог с банани и орехи :icon_idea:
Праскови  :exclaim:
Праскови с шоколад :icon_idea:  :exclaim:
Скони с шоколадов чипс :icon_idea:
Сладкиш "Венецианска нощ :icon_idea:
Торта "Кариби" :icon_idea:
Торта Крем върху крема :icon_idea:
Торта "Купол"  :icon_idea:
Торта "Поляна" :icon_idea:
Ябълков пай :icon_idea:
Ябълков щрудел :icon_idea:
Тройна шоколадова торта  :icon_idea:
Торта Прага :icon_idea:
Шоколадова фантазия(Торта Трюфел)  :icon_idea:
Пудингов пирог  :icon_idea:
Шоколадова торта с банани и бананов мус  :icon_idea:
Бутерпасти с варен крем и конфитюр  :icon_idea:
Карамелова торта :icon_idea:
Шоколадов сладкиш с лешници и крем :icon_idea:
Сладкиш с карамел :icon_idea:
Мъфини с шоколадов чипс :icon_idea:
Шоколадов сладкиш с ванилов мус и боровинки :icon_idea:
Дълбана Торта :icon_idea:
Плитка с шоколадова плънка :icon_idea:
Торта Кранц :icon_idea:
Сладкишчета с портокал и орехи :icon_idea:
Двойно шоколадови кексчета :icon_idea:
Крем Пастисера :icon_idea:
торта Кодрит Кадир :icon_idea:
Торта с жълтъци :icon_idea:
Балантайс крем :icon_idea:






« Последна редакция: 10 Юли 2007, 22:09:09 от pep-4o »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #1 -: 18 Август 2006, 17:18:05 »
Руло с плънка
 Casatiello

Продукти:
1 кг брашно, 20г мая, 200мл топло прясно мляко, 1 ч.л. сол, 1 ч.л. захар, 3 с.л. олио
За плънката: 100г маслини, 300г шунка, 200г кашкавал, риган, зехтин, 1 яйце

Замесва се меко тесто и се оставя да бухне. Разточва се на един голям правоъгълник, не по дебел от 5-6 мм. Намазва се с разтопено масло или маргарин.  Шунката, кашкавала и маслините се нарязват на ситно и се разстилат върху тестото. Подправя се с риган. Навива се руло, което се слага в намаслена форма за кекс и се пече на 200 С. Отгоре се маже с масло.

В случая го направих с най-обикновенно готово тесто.  В оригиналната рецепта украсяват отгоре с прошуто крудо, ама тоя път я прескочих.




Пилешки дробчета със сметана Марго
 
Продукти за 4 порции:

500г пилешки дробчета, 1 ч.ч прясно мляко, малко брашно за овалване, 700мл течна сметана, 200г гъби, сол, черен пипер

Накисвам дробчетата за няколко часа в прясно мляко. После изцеждам, овалвам в брашно и изпържвам. Внимайте да не се препържат - стават сухи. Технологията е, като излезе кръвта от едната страна, обръщам. След като се изпържат посолявам и поръсвам с черен пипер, задушавам гъбиte в мазнината, сипвам течнаta сметана, аз използвах от тетрапак някаква. Слагам и дробчетата при сметаната и задушавам леко 5 мин. Оставете да си "пийнат" още сметана няколко минути и сервирайте.
Рецептата ми я даде главаната готвачка в хотела на баща ми и затова съм я кръстила на нейно име.   :flower: Откакто ми я даде, всяка седмица това ядем. Дробчетата стават страшно меки и сочни.






Мариновани пържоли

Вратни пържоли се начукват, подправят се и се изпичат на скара. Задушават се в йенска тенджера. На една пържола се слага по 1 зелен чесън или 5-6 скилидки. Счуква се на пяна и се слага във вряло олио за около 10-20 сек. На 1 пържола се слага по 150 гр. пасирани домати. Излива се в олиото и се разбърква. Оставя се да поври докато се посгъсти. Накрая се слага черен пипер и магданоз. Сервират се в затоплена чиния и отгоре се заливат със сос. Може да се прибавят по 1 шепа гъби за вкус.

« Последна редакция: 04 Май 2007, 14:56:35 от marabu »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #2 -: 18 Август 2006, 18:59:58 »
Гъби с картофи по Лигурски

500г гъби
500г картофи
200г настърган кашкавал
100г зехтин
галета
магданоз, риган
черен пипер

Изистваме и измиваме гъбите и картофите на филийки и солим. Намазваме една стъклена тавичка с зехтин и редим ред картофи, ред гъби, ред кашкавал, галета, магданоз и подправки и в тоя ред докато свършат продуктите. Отгоре се полива със зехтин и печем около 50 мин като поръсваме с вода от време на време за да не изсъхне.

Аз използвах сварени картофи, а вместо кашкавал сирене Дунавия. Стана много апетитно и като гарнитура и като основно ястие.

« Последна редакция: 09 Февруари 2007, 14:39:35 от Мими »

morska fauna

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 872
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #3 -: 18 Август 2006, 19:07:46 »
 :)mikkey  ,това звучи и изглежда вкусно.Ще го пробвам
:girl_prepare_fish:  Мога да издържа на всичко ,освен на изкушението... :nyam: [/ur

zoia

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 157
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #4 -: 18 Август 2006, 19:12:33 »
Mikkey, много вкусно изглежда.  :thumbup: Утре мисля да пробвам Италианското ти руло.
Направо се олигавих, отивам да правя салатата.  :-[

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #5 -: 19 Август 2006, 13:45:52 »
Благодаря ви момичета.  :4u:

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #6 -: 19 Август 2006, 14:14:14 »
Мраморна сладоледена торта

600г сладка сметана ( от тетрапак)
2 пакетчета обикновени бисквити
1 пакетче краве масло
1 малка опаковка топен шоколад ( 170г)
2 есенции ром или коняк
кокосови стърготини за украса
1 ч.ч натрошени лешници


Блата се приготвя от смлените бисквити и разтопеното краве масло. Аз добавих  и малко коняк за аромат. Изсипват се във форма за торта с размер 26см диаметър и добре се пресоват. Трябва да се получи блат с дебелина 5-6 мм.

Отделно в дълбок съд разбиваме сметаната, докато се получи твърда пяна. Разделяме я на 2 части:
 
Шоколадов сладолед: Разтапяме течния шоколад на водна баня и внимателно с постоянно бъркане го добавяме към сметаната. Изсипваме върху блата.
Бял сладолед: Към другата половината от сметаната добавяме лешниците, предварително опечени, обелени и натрошени на ситно; ромовата есенция и объркваме добре. Сипваме върху шоколадовия и с някаква дървена пръчица ( например дървен шиш за месо) смесваме внимателно белия с шоколадовия крем, така, че да се получи мраморен ефект.
Слагаме тортата в камерата за няколко часа да замръзне добре. След това по желение може да се украси. Аз я посипах с кокосови стърготини.
« Последна редакция: 09 Февруари 2007, 14:40:06 от Мими »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #7 -: 19 Август 2006, 14:57:44 »
Пиле Росини

източник: брошура на Пикантина ( от преди доста години )

4 пилешки гърди
100г твърд пастет
40г масло
200г гъби
3 с.л. бренди ( коняк)
3 с.л. пикантина ( вегета)
5с.л сметана

За гарнитура:
4 филии хляб, 25г масло, 2 с.л. олио

Пилешкото филе се овалва в пикантина и черен пипер. Оставя се да се маринова 30 мин. Пастета го вадим от опаковката и го режем на парченца с дебелина 7-8 мм. Увиваме по 1 парче във всяко филе, като за по сигурно закрепваме с клечка за зъби рулото. Разтапяме масло в тигана и запържваме леко пилето. Нареждаме рулцата в йенска тенджера. Запържваме гъбите в останалата мазнина, добавяме брендито и 1 ч.л. пикантина и оставяме да поврат. Добавете черен пипер и залейте пилето със сместта. Затворете съда и печете около 40 мин.*
Нарежете филиите хляб под формата на овал и ги запържете в смес от маслото и олиото до златисто.  Подредете филиите в продълговат съд и върху всяка сложете по едно парче от рулото. Към соса добавяме няколко лъжици сметана, загряваме леко и заливаме пилето с него. Сервира се с зеленчуци по избор.

* Тези 40 мин ми се видяха доста време а и не ми се включваше фурната, затова сложих йената в микровълновата за 5 мин на 850W. Рулцата бяха готови и също толкова вкусни.

« Последна редакция: 19 Август 2006, 23:35:10 от mikkey »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #8 -: 23 Август 2006, 16:30:02 »
Двуцветна бисквитена торта



3 пакета бисквити Пти Бьор
1 кофичка изцедено кисело мляко
100г захар
1 есенция ром
400г течен шоколад
натрошени ядки за украса

За напояване на бисквитите:
100г прясно мляко
3 с.л. коняк
3 с.л. кафе
2 с.л. захар пудра

Разтапяме течния шоколад на водна баня.  Киселото мляко го смесваме с есенцията и захарта. Избираме подходящ съд за да можем да редим бисквитите вертикално. Потапяме ги с сместта от мляко, коняк, кафе и захар ( предварително разбъркани) и редуваме ред бисквити, ред бял крем, ред бисквити, ред шоколад. Заливаме сладкиша с остатъка от разтопения  шоколад и гарнираме с ядките.
« Последна редакция: 23 Август 2006, 16:43:16 от mikkey »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #9 -: 29 Август 2006, 14:57:20 »
МИЛИНКИ

Рецептата е на татко. Много обичам да ги правя и да ги ям естествено  ::)

За тестото:
1 ½ ч.ч. топла вода се сипва в предварително разтопената мая ( 40г). с 1ч.л. сол и се прибавя към брашното. Омесва се меко тесто и се оставя хубаво да бухне.
За плънката:
2-3 с.л. свинска мас се разтапя. Забърква се сместта за плънката от 2 яйца и 300г сирене. Взима се по-малко от тестото, потапя се в маста, разтяга се с ръка, слага се от плънката 1ч.л. загъва се милинката и се слага с нагънатото надолу в тавата.
След като се подредят в тавата , отгоре се разтапя ½ пакетче краве масло, 1ч.л. сол и малко брашно, докато стане малко по гъсто от боза. Разпределя се върху милинките и се пекат първо отдолу докато бухнат и започне да ври мазнината а след това отгоре и отдолу на 220 С, докато се зачерви и стане коричка.
 * Правила съм ги и с масло и с маргарин вместо с мас. С мас стават най-крехки, но трябва да се ядат предимно топли.
« Последна редакция: 23 Октомври 2006, 16:49:36 от Мими »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #10 -: 29 Август 2006, 14:58:37 »
Панирано пиле с кашкавал

1 пиле
200г кашкавал
4 яйца
1 к.ч. брашно
1ч.ч олио
магданоз
сол
черен пипер

Пилето се почиства, измива, сварява и обезкоствява. Нарязва се на кубчета. Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, брашното, магданоза, подправките и месото. От приготвената смес се гребе със супена лъжица и се пуска в нагорещената мазнина. Пържи се до златисто.
Гарнитура: пържени картофи и салата

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #11 -: 30 Август 2006, 17:18:27 »
Пълнени топки

Идеята е от един италиански сайт, незнам защо му викат danubio на това, т.е Дунавки  :whistling:
Вкусно и бързо, да са живи и здрави италианците с хубавите идеи
:clapping:

За тестото: 500г брашно, 1 чаша прясно мляко, 20г мая, 1ч.л. сол, 1ч.л. захар, 100г краве масло или зехтин
За плънката: 200г шунка, 200г топено сирене

Замесва се меко тесто и се оставя да бухне. Разделя се на малки топки, които се разточват и се пълнят със малко плънка. Завиват се на топки и се слагат с завитото надолу. Пекат се в намаслена фурна. Отгоре се намазват с яйце.

Плънката може да си я направите по ваш избор, ала почистване на хладилника ;)

« Последна редакция: 09 Февруари 2007, 14:41:51 от Мими »

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #12 -: 01 Септември 2006, 12:47:44 »
Киш с тиквички


Продукти:

3 тиквички
250г пушено месо
200г извара
150г Leerdammer ( Холандски полутвърд кашкавал произведен от краве мляко, има мека бяла текстура и доближава вкуса на Ементал)*
600г бутер тесто
3 яйца
½ ч.ч. кисело мляко
магданоз, копър
сол, пипер
олио

Нарежете тиквичките на тънки кръгчета и запържете леко в тиган с малко олио. Добавете магданоз, сол и копър.
Нарежете месото на тънки кръгчета , а кашкавала на резени. В дълбок съд разбъркайте тиквичките, салама, кашкавала и изварата. Подправете.
От бутер тестото изрежете кръг с диаметър 30 см. В тавичка с диаметър 24 см сложете оризова хартия и върху нея сложете тестото така, че да останат високи стени. Изсипете плънката и изравнете.  Разбийте яйцата млякото, сол, пипер. Излейте отгоре и завийте краищата на тестото навътре. Печете около 1 час на 200° С.

Източник: La Cucina Italiana
* И с кашкавал Витоша стана страхотен :)

Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #13 -: 05 Септември 2006, 09:03:11 »
ЯБЪЛКОВ ПАЙ


1 пакет бисквити чаени;
1 пакетче краве масло (125г)
5 големи ябълки;
1 ч.ч. захар;
4 яйца;
1 ванилия;
пакетче канела;
1 ч.ч. брашно;
Маслото се реже на парченца в тавата, в която ще се пече сладкиша. Разтапя се и се нареждат бисквитите максимум на 2 реда.
Ябълките се обелват и нарязват на филийки. Объркват се с 2 с.л. захар и канелата. Сипват се върху бисквитите и се заглаждат.
Отделно забъркваме тесто от яйцата, ванилията, захарта и брашното, като за пандишпан. Изсипва се върху ябълките и се пече.


Мими

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1966
  • Вечна романтичка!
Re: По света и у нас с Mikkey ;)
« Отговор #14 -: 05 Септември 2006, 09:13:30 »
Пиле по Средиземноморски

1 пиле около 1 ½ кг
2 стръкчета розмарин
150г маслини без костилки
3-4 домата
босилек, риган
зехтин
подправка за мариноване на пиле

Пилето се измива подсушава и наръсва с подправка за пиле. (Аз използвах Пикантина – подправка за пиле. ) Оставя се поне за няколко часа в хладилника да се маринова. След това се срязва откъм гърба, разчеква се в тавичка, наръсва се с малко розмарин и се полива с зехтин. Пече се в умерена фурна около час – час и половина. Периодично се полива с мазнината от тавичката. Като се изпече мазнината се излива с тиганче, в което се запържват нарязаните на филийки маслини и се добавят обелените нарязани на ситно домати. Оставя се на бавен огън докато се посгъсти соса и след като е готов с него се залива пилето.


 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37
  • FATE: Имах предвид готварската част от форума. Другата съм я прескачала, уви, за това и не съм в крак с новостите. За съжаление откривам, че новите шефове не се справят добре и всичко се забатачва май, май...Оптимистично очаквам нещата да се подобрят !!!
    14 Ноември 2015, 00:32:28
  • pep-4o: Явно не всичко четеш, Фейт :)
    13 Ноември 2015, 11:45:31
  • FATE: Е как така...аз от толкова години в този форум живея! Нищо, че не пиша много, но всичко чета :(
    13 Ноември 2015, 11:13:34
  • eleniv: Опустя хубавият сайт, заради умните "нови собственици"!
    12 Ноември 2015, 17:38:10
  • dove: Ами защото я няма ха ха ха :)
    11 Ноември 2015, 16:02:58
  • FATE: Хора, не мога да намеря темата за ноември :(
    11 Ноември 2015, 08:37:38

* Последното от форума

Re: БЕБЕШКО И ДЕТСКО МЕНЮ от tomislava
[Днес в 14:39:55]


Re: Машина за смилане на месо от tomislava
[Днес в 14:01:10]


Re: Търся рецепта за едновремешните пасти от pepimili
[19 Май 2017, 14:39:40 ]


Re: Кокосови кремки от pepimili
[19 Май 2017, 14:34:23 ]


Re: Украси и декорации за торти от pepimili
[18 Май 2017, 11:25:02 ]


Re: Защо винаги кекса ми става спласкен? от pepimili
[18 Май 2017, 11:16:21 ]


Re: Видеонаблюдение от tomislava
[10 Май 2017, 12:49:30 ]


Re: Огромен мъфин , вътре с 400 , 500 грама течен шоколад. от kristofa
[10 Май 2017, 12:24:30 ]


Re: За съдържанието на сладките - домашни или от магазина от kristofa
[10 Май 2017, 12:22:08 ]


Re: Италиански ресторант във Варна от mariqna44
[10 Май 2017, 09:38:58 ]


Re: Какво да правя? от mariqna44
[10 Май 2017, 09:36:11 ]


Видеонаблюдение от mariqna44
[09 Май 2017, 23:51:24 ]


Какво да правя? от tomislava
[09 Май 2017, 22:45:03 ]


Re: Сушилня за прибори от tomislava
[09 Май 2017, 22:27:41 ]


Re: Машина за смилане на месо от cvetozara123
[09 Май 2017, 22:19:30 ]


Re: Салати - III от pepimili
[09 Май 2017, 14:57:10 ]


Re: Какво ядем - оцветители, стабилизатори и прочие от pepimili
[09 Май 2017, 14:40:24 ]


Re: Отглеждате ли си подправки? от pepimili
[09 Май 2017, 14:34:32 ]


Re: Умните уреди в кухнята от pepimili
[09 Май 2017, 14:24:28 ]


Re: Мазнина за печене от pepimili
[09 Май 2017, 13:40:44 ]