това е режим на дънов за прочистване преди настъпване на пролетта - 10 дни. по принцип се прави в определен период през февруари, но няма проблем да е и всеки месец, но пак в определени дни, като може да се прави и за по-малко дни /за март мисля, че е от 3-ти/. състои се в следното: 1 кг. жито, по 100 гр. на ден по 3 ябълки, 9 ореха, мед по 3 лъжици макс. това е. начините за приготвяне на жито са различни, най-често: слагат се 100-те грама жито в термос от вечерта, заливат се с вряла вода, затваря се и на сутринта е готово. честно казано през времето на поста не изпитвах никакъв глад и имах много енергия. пие се вода, евентуално с малко лимон. след това се прави 10 дни захранване и така ако имаш още въпроси - питай
Здравейте диетуващи, Юлка аз не съм почнала още диета -влача се с една истинка и не мога да се оправя Леля Ог не трябва да включваш фитнеса в началото ,а по-късно в последния етап на Дюкан За 90 дневната диета много търпение и влияе на тези които имат нужда от по-голямо сваляне Моето синче ще ми прави специална диета- но иска да готвя така за всички в къщи и обезателно без винце вечерите-а пък то сега върви ,та само пилешко и риба - варено и печено без мазнина, салати- без мазнина, без сладкиши- само плодове и по 1час дневно велогометър, а детето си ходи на фитнес и тренировки,пожелавам си да се излекувам и да почвам с диетата
И аз като Весела съм враг на диетите. За мен е мъчение да не можеш да ядеш каквото ти се иска, още повече когато другите наоколо си хапват всичко. И най-вече - без месо мога, но без сладко не мога. Затова всякакви Дюкани и Дюкяни ги подминавам без интерес, пък ако ще и по кило месо да разрешават на ден. Как една диета не видях със захар и шоколад, ееех...
« Последна редакция: 28 Февруари 2010, 02:31:02 от petty »
петти, всъщност има диета с шоколад, но помоему е много вредна и аз лично не бих се гаврила така със здравето си . понеже миналата седмица се разговорихме за тези режими и няколко дни съм стриктно на ВМ. за обяд такива хубави пържени яйца с масло, бекон и сирене си спретнах, че....ще олигавя клавиатурата
Пеполина , Този режим на Дънов, той е за цялостно прочистване на организма и оздравяване, хубаво е да се прави през месец февруари, 2-3 дни след пълнолуние., но не пречи и друг месец. zenata, поздравявам те за това, че си го направила. Аз имах такива намерения, но в този период имах гости и не вървеше да го почвам. Искам само да кажа, разбира се, без да натрапвам мнението си, но диетата на Дюкан е изключително вредна и опасна за здравето на човека. Ако някой иска да отслабне по- добре е да намали приема на храна, да включи повече зелени салати в менюто си, да увеличи натоварването с физически упражнения и така без да се измъчва организмът редуцира излишните килограми. Хубаво е когато искаме да отслабнем да не го правим самоцелно, а да мислим и за нашия организъм, който се нуждае да бъде съхранен здрав!
Активен
Това е невъзможно!-казала причината. Tова е безрасъдство! - отбелязал опитът. Това е безполезно! - отсякла гордостта. Опитай... - прошепнала мечтата.
изи, разбира се, че е така. лошото е, че повечето хора гледат лесното и мекото ако може без спорт, за един месец, а после - ама що съм болнав, защо нам си какво...кел файда , че си слаб, като си отпуснат и не мязаш на нищо. а и все си мисля, че приоритет би следвало да има здравето, но... след великден мисля пак да направя една житна серия