Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
31 Юли 2010, 18:11:57

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Полезно Здравословен начин на живот (Модератори: Mariana G, tanita, sladka hapka, bordovsky) Тема: Хапвай сладко мазнини, дупето ще се стопи! « назад напред »
Страници: 1 2 3 [4] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Хапвай сладко мазнини, дупето ще се стопи!  (Прочетена 13953 пъти)
« Отговор #45 -: 26 Февруари 2010, 18:23:17 »
пеполина
Гурман
Публикации: 2758

Ел. поща

А някой ще може ли да сподели какъв е този житен режим - та аз обожавам жито  Grin
Активен

« Отговор #46 -: 26 Февруари 2010, 18:32:09 »
zenata
Калфа
**
Публикации: 74

това е режим на дънов за прочистване преди настъпване на пролетта - 10 дни. по принцип се прави в определен период през февруари, но няма проблем да е и всеки месец, но пак в определени дни, като може да се прави и за по-малко дни /за март мисля, че е от 3-ти/.
състои се в следното:
1 кг. жито, по 100 гр. на ден
по 3 ябълки, 9 ореха, мед по 3 лъжици макс. това е.
начините за приготвяне на жито са различни, най-често: слагат се 100-те грама жито в термос от вечерта, заливат се с вряла вода, затваря се и на сутринта е готово.
честно казано през времето на поста не изпитвах никакъв глад  swoon и имах много енергия.
пие се вода, евентуално с малко лимон.
след това се прави 10 дни захранване и така  Grin
ако имаш още въпроси - питай
Активен

пиши на кирилица, пази езика чист!!
« Отговор #47 -: 26 Февруари 2010, 18:42:25 »
пеполина
Гурман

Ел. поща
      zenata, благодаря ти. Звучи ми добре и най - важното вкусно  smile1
Активен

« Отговор #48 -: 26 Февруари 2010, 20:36:50 »
vesela
Гурман
Публикации: 3798

zenata, благодаря ти. Звучи ми добре и най - важното вкусно  smile1

Шегуваш се swoon Tongue Grin

Аз май се опитвам да ви бойкотирам всички диети Grin Tongue
Активен

« Отговор #49 -: 26 Февруари 2010, 23:56:52 »
toni_ton4o
Главен Готвач
Публикации: 638

Ел. поща
Здравейте диетуващи, Юлка аз не съм почнала още диета -влача се с една истинка и не мога да се оправя swoon
Леля Ог не трябва да включваш фитнеса в началото ,а по-късно в последния етап на Дюкан
За 90 дневната диета много търпение и влияе на тези които имат нужда от по-голямо сваляне
Моето синче ще ми прави специална диета- но иска да готвя така за всички в къщи и обезателно без винце вечерите-а пък то сега върви ,та само пилешко и риба - варено и печено без мазнина, салати- без мазнина, без сладкиши- само плодове и по 1час дневно велогометър, а детето си ходи на фитнес и тренировки,пожелавам си да се излекувам и да почвам с диетата thumbup
Активен

« Отговор #50 -: 27 Февруари 2010, 12:18:13 »
пеполина
Гурман

Ел. поща

Весенце,

ама аз обичам много жито...та затова се заинтересувах  smile1
Активен

« Отговор #51 -: 28 Февруари 2010, 02:29:19 »
petty
Главен Готвач
Публикации: 810
chocoholic

И аз като Весела съм враг на диетите.  blush2 За мен е мъчение да не можеш да ядеш каквото ти се иска, още повече когато другите наоколо си хапват всичко. И най-вече - без месо мога, но без сладко не мога. blush2 blush2 blush2 Затова всякакви Дюкани и Дюкяни ги подминавам без интерес, пък ако ще и по кило месо да разрешават на ден. Как една диета не видях със захар и шоколад, ееех... Roll Eyes
« Последна редакция: 28 Февруари 2010, 02:31:02 от petty » Активен
« Отговор #52 -: 01 Март 2010, 11:05:25 »
zenata
Калфа
**

петти, всъщност има диета с шоколад, но помоему е много вредна и аз лично не бих се гаврила така със здравето си  Sad
понеже миналата седмица се разговорихме за тези режими и няколко дни съм стриктно на ВМ. за обяд такива хубави пържени яйца с масло, бекон и сирене си спретнах, че....ще олигавя клавиатурата  Grin
Активен

« Отговор #53 -: 01 Март 2010, 11:34:50 »
Изи
Главен Готвач
Публикации: 828

Ел. поща
Пеполина ,
Този режим на Дънов, той е за цялостно прочистване на организма и оздравяване, хубаво е да се прави  през месец февруари, 2-3 дни след пълнолуние., но не пречи и друг месец.  zenata,  поздравявам те за това, че си го направила. Аз имах такива намерения, но  в този период имах гости и не вървеше да го почвам.
Искам само да кажа, разбира се, без да натрапвам мнението си, но диетата на Дюкан е изключително вредна и опасна за здравето на човека. Ако някой иска да отслабне  по- добре е  да намали приема на храна, да включи повече зелени салати в менюто си, да увеличи натоварването с физически упражнения и така без да се измъчва организмът редуцира излишните килограми. smile1 smile1
Хубаво е когато искаме да отслабнем да не го правим самоцелно, а да мислим и за нашия организъм, който се нуждае да бъде съхранен здрав!
Активен

Това е невъзможно!-казала причината.
Tова е безрасъдство! - отбелязал опитът.
Това е безполезно! - отсякла гордостта.
Опитай...  - прошепнала мечтата.
« Отговор #54 -: 01 Март 2010, 12:00:51 »
Did_ka
Помощник-готвач
Публикации: 322
начинаещ кулинар и заклет дегустатор :)

WWW Ел. поща
Напълно те подкрепям, Изи  thumbup
Активен

Бургас, морето и слънчевите дни  beer
« Отговор #55 -: 14 Март 2010, 20:16:51 »
zenata
Калфа
**

изи, разбира се, че е така. лошото е, че повечето хора гледат лесното и мекото smile1 ако може без спорт, за един месец, а после - ама що съм болнав, защо нам си какво...кел файда , че си слаб, като си отпуснат и не мязаш на нищо.
а и все си мисля, че приоритет би следвало да има здравето, но...
след великден мисля пак да направя една житна серия smile1
Активен

Страници: 1 2 3 [4] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Полезно Здравословен начин на живот (Модератори: Mariana G, tanita, sladka hapka, bordovsky) Тема: Хапвай сладко мазнини, дупето ще се стопи! « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio