Автор Тема: Закуски разнообразни за майстори разни - 3  (Прочетена 125004 пъти)

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2833
  • калпазанка


Закуски разнообразни за майстори разни - 1

Закуски разнообразни за майстори разни - 2


Рецепти в темата:

стр.1

Мъфини "ветрило" от готово тесто - mivis_75 :icon_idea:

Арабски палачинки с мед - Tina-Rina :icon_idea:

Двойно сусамово кифлò - Raposinha :icon_idea:

Немска палачинка - Гуинет :icon_idea:

Закуски с пълнеж от сварени яйца и пресен лук - ivanp :icon_idea:

Ечпочмак / Триъгълник/ - ivanp :icon_idea:

Пържени филийки от стар козунак - Tina-Rina :icon_idea:

Рози със салам - anita29 :icon_idea:

Лангѝди - Raposinha :icon_idea:

Карабахска Кята - Aura :icon_idea:

стр.2

Цветя с орехова плънка - anita29 :icon_idea:

Понички - anita29 :icon_idea:

Кренвиршки - anita29 :icon_idea:

Тутманик-руло - Raposinha :icon_idea:

Кренвиршки - MiladY_İST34 :icon_idea:

Палачинки... с кисело мляко! - isa6

Белгийски гофрети - petrina :icon_idea:

Питки със сирене - Miraqnii  :icon_idea:

стр. 3

Канелени понички - Miraqnii :icon_idea:

Пържени розички - Miraqnii :icon_idea:

Гевречета - ivanp :icon_idea:

Гевреци със сусам и мак - Miraqnii :icon_idea:

стр. 4

Пухкава баница - elimm :icon_idea:

Понички с крем Мока - blqsak :icon_idea:

Гофрети - petrina :icon_idea:

Милинки - elimm :icon_idea:

Кекс с овесени ядки -Did_ka :icon_idea:

Изварени понички -Aura :icon_idea:

стр. 5

Карниери  - mer4eto0o :icon_idea:

Гофрети със сирене и бекон - рер-4о :icon_idea:

Яйце в спаначена палачинка - ZorniZZa :icon_idea:

Баница с праз и прошуто - Daniela_ivanova :icon_idea:

Кутаби - Aura :icon_idea:

стр.6

Киноачинки или здравословни палачинки с киноа - Marie-to :icon_idea:

Самоса-Miraqnii :icon_idea:

Лучени кифлички със сирене и спанак - рер-4о  :icon_idea:

Кренвиршки - marabu  :icon_idea:

Бриошчета с ябълков крем - rainbow :icon_idea:

Малки питки с пълнеж - rainbow :icon_idea:

Рогчета - rainbow :icon_idea:

Богат солен кекс - blqsak :icon_idea:

Пържени пирожки - Aura :icon_idea:

Солен Кекс-blqsak :icon_idea:

Чеснови питки - Aura :icon_idea:

стр.7

Бакинска кята - Aura :icon_idea:

Печени овесени ядки с плодове - petrina :icon_idea:

Бързи бананови бухти - blqsak :icon_idea:

Кaiserschmarrn / Кайзершмарн - солен, с бекон и маслини - рер-4о :icon_idea:

Тиквени понички със сирене - rainbow :icon_idea:


Печена палачинка - Захарно петле
:icon_idea:

стр.8

Кокосови кремки - rainbow  :icon_idea:

Бързи кашкавалки с готово тесто -Tina-Rina   :icon_idea:

Кифлички -ариел  :icon_idea:

Кифлички с рикота - KremenaG :icon_idea:

Бутер банички с лапад - KremenaG :icon_idea:

Хляб със сушени домати и маслини - KremenaG :icon_idea:

Солен кекс със сусам - elimm :icon_idea:

Страта (баница със стар хляб и....) с колбас, гъби и кашкавал - рер-4о :icon_idea:

стр.9

Кюлча - Külçə - Aura :icon_idea:

стр.10

БИÀЛИ – лучените питки от Бялисток - bluemoon :icon_idea:

Гризини - Tina-Rina :icon_idea:

Пирог с месо - Aura :icon_idea:

Кекс с кренвирши и зелен грах  - marabu :icon_idea:

Питката за Богородица-Aura :icon_idea:

Олади с мая - Aura :icon_idea:

КАТМИ по родопски -GolemDZVER  :icon_idea:

Тесто за кренвиршки - GolemDZVER :icon_idea:

Основно тесто за пай - GolemDZVER

Солено руло - rainbow :icon_idea:

малки ПИТКИ ЦВЕТЕ - GolemDZVER   :icon_idea:

стр.11

Питка - Aura  :icon_idea:

ТОНИЧКИ - GolemDZVER  :icon_idea:

Варени питки (питареци) - GolemDZVER :icon_idea:

Сладка баница - Valentina Petrova :icon_idea:

Пържени пирожки с картофи - Aura :icon_idea:

Хрупкав солен кекс със суджук - bluemoon :icon_idea:

стр.12

Оризови палачинки - GolemDZVER :icon_idea:

Баница с късмети - Aura :icon_idea:

Баница с кисело зеле - Aura :icon_idea:

Сладки кифлички -Aura   :icon_idea:

Палачинки с мая  - elimm  :icon_idea:

Банички в тостер сандвича - рер-4о :icon_idea:

Банички с кори на сач - elimm :icon_idea:

Банички на тиган - Кристал  :icon_idea:


Кашкавалени палачинки Джулай - GolemDZVER :icon_idea:
« Последна редакция: 02 Юли 2015, 05:20:54 от blqsak »
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

mivis_75

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2686
  • Любовта минава през стомаха!!!
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #1 -: 13 Февруари 2012, 12:30:03 »
 Мариянка, благодаря ,че си избрала моя снимка за отваряне на новата тема.  :air_kiss:

        Мъфини "ветрило" от готово тесто

   

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2833
  • калпазанка
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #2 -: 13 Февруари 2012, 20:22:29 »
Мими :air_kiss:
...и пак хубаво печиво си донесла :smile1:
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #3 -: 29 Февруари 2012, 21:29:48 »

Raposinha

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2612
  • Логопед-капоейрист-батукадист, русофил и кулинар
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #4 -: 07 Март 2012, 00:27:54 »
Ето и от мен едно набързо измислено, но пък вкусно предложение

Двойно сусамово кифлò

Продукти:
200гр.брашно (предварително пресято)+допълнително за доомесване
50гр.кокосово масло (може да се замени и с друг вид мазнина)
3с.л.безсолно крема сирене
4с.л. сироп от агаве (може да се замени и с по-течен мед)
1ч.л.сода за хляб
1/2ч.л. All spice (комбинация от няколко подправки, не бахар)
щипка сол

За пълнежа:
Сладко/мармалад по избор (при мен беше от дюли)
петмез
сусам за поръсване


Пресяваме брашното, добавяме сухите съставки и разбъркваме добре. Добавяме мазнината и крема сиренето, като редуваме със сиропа от агаве. Размесваме добре. ТРябва да се получи меко, нелепкаво тесто. Покриваме с кърпа (фолио) и оставяме настрани за около 30 минути.

След като тестото престои се разделя на топки (колкото неголям юмрук) и се разточват на среднотънка кора. Посипваме получения тестян диск с предварително приготвения сусам (и леко притискаме, за да "влезе" в тестото, намазваме с петмез и слагаме от приготвеното сладко. Събираме краищата на кората, като следим да не излезе пълнежа навън. Подгъваме ръбчетата от долната страна и заглаждаме леко. Намазваме отгоре с петмез и наръсваме отново със сусам. Поставяме в тава, покрита с хартия за печене и изпичаме в предварително загрята на 200градуса фурна, докато придобие златист загар.

*Наименованието се "роди" съвсем случайно, като комбинация от думите "кифла" и "руло" (тъй като въпросното е нещо средно между двете)

Да Ви е сладко!
"Превърни препятствието в опора и трамплин"/ "Sacode a poeira"

Гуинет

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 750
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #5 -: 07 Март 2012, 13:35:16 »
Немска палачинка



Рецептата е доста разпространена в нета, аз използвах тази на лулу

6 яйца
350 мл прясно мляко
1 1/2  ч.ч бяло брашно
3 супени лъжици захар
щипка сол
ванилия
75гр масло

От тези продукти излизат две тави с диаметър около 26 см . Могат да се направят и индивидуални порции във формички за тарти.
Всичко се прави бързо и на ръка с тел за разбиване.
Яйцата се разбиват заедно със захарта. Добавя се брашното и се бърка до гладка смес. Добавя се млякото, солта и ванилията и  се разбива до консистенция на боза.
Фурната се загрява на 180-200 градуса. Сложете маслото в тавата и я пъхнете във фурната, за да се стопи маслото.  Извадете, сипете сместа за палачинката и печете 15 минути. Намалете на 180-160 градуса и оставете за още 5-10 мин.
Извадете и сервирайте с мед, сладко или шоколад!
Добър апетит!

ivanp

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2236
Re: Закуски с пълнеж от сварени яйца и пресен лук
« Отговор #6 -: 20 Април 2012, 18:48:02 »
Закуски с пълнеж от сварени яйца и пресен лук.

Продукти:


 

Тесто: около 550гр. брашно, 250мл. мляко, 20гр. прясна мая за хляб, 1с.л. олио, 1ч.л. д връх захар, 1/2ч.л. сол.
Плънка: 5-6 твърдо сварени яйца, 5 -6 стръка пресен лук, 1/2ч.л. сол, 50 мл. разтопено краве масло, 1/3ч.л. комбинирана подправка за яйца
1 яйце за намазване + няколко капки разтопено краве масло.


Разтваряме маята в няколко лъжици топло мляко, прибавяме захарта и 1-2 лъжици пресято брашно. Оставяме на топло да се надигне. Пресятото брашно, омесено със солта слагаме в съда, в който ще месим, правим кладенче и наливаме топлото мляко, олиото и шупналата мая. Омесваме тесто и оставяме да втаса /удвояване на обема/ - отне ми около 45мин.
През това време накълцваме на дребно яйцата, пресния лук, омесваме със солта и подправката, заливаме с разтопеното масло и оставяме в хладилника докато втаса тестото.
Втасалото тесто разделяме на 20 топки. Разточваме и всяка пълним с по 1/20част от плънката.
Слагаме в голяма тава, застлана с хартия за печене и оставяме на топло да втасат още 20-25мин. След това мажем отгоре с разбитото яйце с маслото. Печем в загрята фурна на 200гр. докато порозовеят отгоре – около 25мин.
Може към плънката да се добави 50гр. сирене.
Отгоре могат да се намажат само с разбит жълтък.
Понякога заменям млякото с хладка вода, както е на снимката.
ДА СТАНЕШ ЧОВЕК Е ИЗКУСТВО !
http://ipeychev9.blogspot.com/

ivanp

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2236
Re: Ечпочмак / Триъгълник/
« Отговор #7 -: 29 Април 2012, 18:46:53 »
Ечпочмак / Триъгълник/


  Продукти за един брой.


Тесто за хляб – 90гр.,месо – 50гр., картофи -60гр., разтопено масло – 14гр., пресен лук – 20гр.,сол, чер пипер и червен пипер на вкус, яйце за намазване, зеленчуков бульон 20-25мл., тесто за капачета 15гр.

Месото и картофите се накълцват на дребни парченца 0.5 – 1см., омесват се с накълцаният лук, подправките и се залива с маслото. Пак се бърка и оставя на студено за 20мин.
Тестото се разточва на питчици с диаметър малко по голям от този на чинийка за чаша за чай / ама ,че го обясних/. Разстила се върху него плънката във форма на триъгълник. Повдига се тестото от трите краища и се защипва. В средата се оставя отвор.Получава се триъгълник. Намазва се с половината разбито яйце отгоре и се пече на 180 градуса предварително загрята фурна в тава застлана с хартия за печене. Изважда се след 30мин., ако няма течност във вътрешността /плънката/ се налива ГОРЕЩ зеленчуков бульон /да не е до върха/ и се поставя капаче от тесто. Намазва се с останалото яйце и пече още 20- 25мин. на същата температура. Поставяме отгоре фолио да не загори.
Добър апетит! Вкусът е невероятен.
Във Волжска България, днешен Татарстан казват, че всичко направено с любов и търпение е вкусно. Така,че имайте търпение и нарежете на ситно по рецептата месото и картофите за плънката.

ДА СТАНЕШ ЧОВЕК Е ИЗКУСТВО !
http://ipeychev9.blogspot.com/

greyeve

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1237
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #8 -: 29 Април 2012, 19:19:53 »
Аууу, мусака в хлебче!! Няма как да не е хубаво!
 :clapping: :clapping: :clapping: Браво, Ванка!

vesela

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 8912
  • Ах, морето...
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #9 -: 29 Април 2012, 22:24:19 »
Все си мислех, че рецептата е от турската кухня :innocent:
Иван, много вкусно звучи :thumbup:

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #10 -: 02 Май 2012, 11:18:45 »

anita29

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 384
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #11 -: 05 Май 2012, 12:33:28 »
Рози със салам



    1 1/2 ч.ч. брашно
    1/2 пакетче бакпулвер
    сол , вода
    пресен салам

Замесваме меко тесто.Разточваме го и режем на ленти широки 2.5см и дълги 15см.Нарязваме салама на тънки парчета.Всяко парче разрязваме на 2 половинки.Върху всяка лента тесто нареждаме  салам и навиваме ,така че да се получи розичка.Печем в набрашнена тава на 180ºC около 25-30 минути.

От тази доза се получиха 9 рози.

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #12 -: 15 Май 2012, 14:02:22 »
« Последна редакция: 15 Май 2012, 14:49:10 от pep-4o »

Raposinha

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2612
  • Логопед-капоейрист-батукадист, русофил и кулинар
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #13 -: 30 Юни 2012, 13:29:16 »
Лангѝди

Продукти:

2големи/3малки яйца
3/4 кофичка кисело мляко (ако е много гъсто се разрежда с мъничко вода)
150гр.сирене - размачкано на "трохи" с вилица
около 200гр. предварително пресято брашно
1 с.л. зехтин/олио
1к.л. кристална захар
1/2ч.л. сода за хляб
1 ч.л. сол (може и по-малко/повече, в зависимост от предпочитанията за соленост, ако сиренето е по-солено, може напълно да се пропусне :)
мазнина за пържене

Начин на приготвяне:
В отделен съд слагаме млякото и към него добавяме содата, разбъркваме добре и оставяме настрани, да шупне.
В друг съд разбиваме яйцата със захарта и лъжицата мазнина, добавяме млякото и солта. Постепенно започваме да добавяме брашното, като разбъркваме, докато се поеме (трябва да се получи средно гъсто тесто). Към готовата смес добавяме сиренето и разбъркваме добре.
В тиган загряваме мазнина. Загребваме със супена лъжица от готовата смес и пускаме във сгорещената мазнина. Пържим до зачервяване, вадим и поставяме в съд, покрит с кухненска хартия. (Ако лангѝдите не искат да се объщат при пържене, ги обръщаме, пържат се и от двете страни до златисто).
Готовите лангѝди се поднасят и ядат, като се потапят в кристална захар.
Добър апетит!

*Лангѝдите са закуска, която е много популярна в Странджанския край. Рецептата имам от баба, която, разбира се, прави най-вкусните лангиди :yahoo:
**малко по-"диетичен" вариант на лангидите се получава, ако се направят по същия начин, но вместо да се пържат се "пекат" в тефлонов тиган, намазан с малко мазнина (в този случай стават по-плоски, но отново много вкусни)
"Превърни препятствието в опора и трамплин"/ "Sacode a poeira"

Aura

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2390
  • Обичам живота...:)
Re: Закуски разнообразни за майстори разни - 3
« Отговор #14 -: 20 Август 2012, 14:46:23 »
Това е една много вкусна ..дори не знам, как да я определя на български..Нека да е нещо, като кифличка... :smile1:..

Много обичам старите руски филми, най вече комедиите..Има един филм който се казва "Кавказская пленница". В този филм главната героиня, затворена в една къща в планината, В един от кадрите хапва една много апетитно изглеждаща кифличка. Винаги, като гледах този кадър, ми се искаше да опитам тази вкусотия. Мечтите се сбъдват. През това лято пътувах за Азербайджан. Беше невероятно културно и  кулинарно преживяване. ::) ::) ::). Ден преди да заминиме, в една пекарна, си купихме за Прага едни кифлички, които ми напомниха за този филм. И наистина така се оказаха, същите кифлички от филма. Много ароматни и вкусни. Разтърсих се из нета и намерих рецептата, едно към едно на вкус с тези които си купихме. Много ги обичаме с чаша чай.
И така представям ви едно кулинарно изкушение..

Карабахска Кята



Продукти:

За тестото:
Масло   — 100 гр.
Захар  — 100 гр.
Мая на прах — 1 с. л.
Яйца — 2 бр.
Сол — 0,5 ч. л.
Брашно  — 2,5-3 ч.ч.
Вода топла — 0,5 ч.ч.

За пълнежа:
Брашно - 2 ч.ч.
Масло  — 175 гр.
Пудра захар  — 150 гр.
Ванилия

Тестото:

В 1/2 ч.ч. топла вода разбъркваме сухата мая. В купа, в която ще се меси тестото, изсипваме 1/2 ч.ч. пресято брашно, 1ч.л. захар - разбъркваме и + водата с маята, разбъркваме на каша. Затваряме с домакинско фолио и оставяме на топло  на страни за 30 минути да втаса. През това време разбиваме 2те яйца със 100гр. захар. Аз използвах миксер. Разтапяме отделно 100 гр. масло. Към втасалата мая + разбитите яйца и разтопеното масло. Хубаво разбъркваме. По малко + и 2ч.ч. пресято брашно, при мен отидаха 3. Омесваме средно меко тесто и оставяме на топло да удвои обема си.

Пълнежа:
Стриваме  150 гр. студено масло със 175 гр. пудра захар и 2 ч.ч. пресято брашно, ванилия. От полученото тесто правим 5 топчета, всяко увиваме в фолио и  оставяме в хладилника.

Втасалото тесто разделяме на 5 топчета. Всяко топче се разточва на кръгче с дебелина 0,5 см. Намазва се с разтопено масло. По средата се слага топче от пълнежа, както е на снимката. Краищата се събират и се разточва внимателно, без много да се натиска, на питка с дебелина 1,5 см. Подреждаме в правоъгълна тава със съединенито на долу върху хартия за печене, може и без. С вилица правим на няколко место леко отгоре дупки, за да излиза парата по време на печене. Всяка питка се намазва с разбит жълтък. Печем на 180 градуса 30 минути. Консумира се напълно изстудена. Невероятно вкусна, особено с чаша черен кавказки  чай.. ::)

Добър апетит!

Кулинарни Пътешествия и още нещо...
Всеки заслужава това, което получава..

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37
  • FATE: Имах предвид готварската част от форума. Другата съм я прескачала, уви, за това и не съм в крак с новостите. За съжаление откривам, че новите шефове не се справят добре и всичко се забатачва май, май...Оптимистично очаквам нещата да се подобрят !!!
    14 Ноември 2015, 00:32:28
  • pep-4o: Явно не всичко четеш, Фейт :)
    13 Ноември 2015, 11:45:31

* Последното от форума

Re: Сръбски ресторант от cvetozara123
[23 Октомври 2017, 22:09:49 ]


Re: Сервиз за телефони от tomislava
[20 Октомври 2017, 19:27:28 ]


Сервиз за телефони от cvetozara123
[19 Октомври 2017, 12:49:54 ]


Re: Витамини за подсилване на имунната система от cvetozara123
[19 Октомври 2017, 10:55:59 ]


Витамини за подсилване на имунната система от tomislava
[18 Октомври 2017, 22:29:01 ]


Re: Сръбски ресторант от tomislava
[17 Октомври 2017, 14:19:16 ]


Сръбски ресторант от cvetozara123
[16 Октомври 2017, 22:06:47 ]


Бонбони Лакта от ohoboho
[07 Октомври 2017, 04:25:33 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[28 Септември 2017, 22:20:03 ]


Re: Ремонт от cvetozara123
[28 Септември 2017, 11:21:50 ]


Re: GPS устройство диверсант? от tomislava
[27 Септември 2017, 22:17:57 ]


Re: Дрехи втора употреба от tomislava
[24 Септември 2017, 17:26:02 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от tomislava
[23 Септември 2017, 09:17:08 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:38:40 ]


Re: Дрехи втора употреба от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:36:01 ]


Дрехи втора употреба от tomislava
[21 Септември 2017, 10:45:59 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[19 Септември 2017, 08:37:01 ]


Re: Бебешка количка за близначета? от cvetozara123
[19 Септември 2017, 08:12:01 ]


Бебешка количка за близначета? от tomislava
[18 Септември 2017, 17:34:34 ]


Re: Ремонт от tomislava
[16 Септември 2017, 18:54:01 ]