Автор Тема: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV  (Прочетена 153481 пъти)

petty

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1259
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #135 -: 22 Април 2013, 12:18:01 »
Цитат
Немска палачинка
....Докато Холандската палачинка се пече,...

Последно, немска или холандска?  ;D
Иначе, апетитно изглежда, спор няма.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #136 -: 22 Април 2013, 12:29:18 »
последно  :smile1: немска, инъче за вкуса няма спор, вкусна :pooh_honey:

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #137 -: 23 Април 2013, 11:24:12 »
Морковена халва



Gajar Ka Halwa


 1 кг.- моркови
 2- 1/2  чаени чаши прясно мляко
от 1/2 до 1 чаена чаша захар на вкус
1/2 чаена лъжичка кардамон млян
3 супени лъжици масло
10 бр. бадеми
10 бр шам фъстък
10 бр. кашу

Измийте морковите, обелете и настържете.Загрейте  маслото в тигана.  Поставете настърганите моркови и задушете до  изчезване на миризмата на сурови моркови. Добавете млякото и се вари на слаб огън, докато се сгъсти. След това  добавете захарта и се бърка непрекъснато. Варете на слаб огън до окончателното изпаряване на млякото. Добавете кардамон на прах и ядките, разбърква  се непрекъснато.  Накрая гарнирайте с ядки  халвата . Поднася се топла.
Е аз я охладих и даже я прибрах в хладилника. но и топла и студена е много вкусна, не е задължително да и придавате някаква форма просто сипете в купички и сервирайте.
източник: rajdhani.co.in

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #138 -: 25 Април 2013, 14:14:44 »
Бисквити с бонбони  М&M



1 чаена  чаша  кафява захар
1/2 чаена  чаша бяла захар
1 чаена чаша масло(224гр)
 2 яйца
1 - 1/2 чаена лъжица  екстракт от ванилия
2-  1/2  чаени чаши  брашно
1 чаена лъжичка сода
1 чаена лъжичка сол
1-  1/2 чаени  чаши бонбони m&m ( или други цветни с шоколад вътре)



В голяма купа сe разбърква захарта, яйцaта, маслото и ванилията. Добавя се  брашното, солта и содата за хляб, съставките се обединяват добре. Добавя се 3/4 чаена чаша от M & M бонбоните.
   Сипва се от тесто по  1  чаена лъжичка върху пекарски лист хартие, отгоре с леко натискане се слагат по няколко от останалите бонбони.
     Печете на 175 градуса  за 9-11мин.
 източник: allrecipes.com-Robbi's M&M Cookies
« Последна редакция: 25 Април 2013, 14:17:36 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #139 -: 27 Април 2013, 12:04:43 »
Морковена торта



175гр  кафява захар
 2  яйцата
150мл. зехтин  или олио
200гр. пълнозърнесто брашно с щипка бакпулвер
1 супена лъжица смес от  подправки( канела , джинджифил, каранфил и т.н.)
1 чаена лъжица сода 
 200гр. настъргани моркови
80гр нарязани орехи + допълнително за украса ако желаете
1 лимон, настържете кората
135гр стафиди  смес тъмни и светли
50 гр. кокосови стърготини     

       
За глазурата

  250гр. маскарпоне
  250гр. заквасена сметана
  2-5   супени лъжици пудра захар( може да я увеличите)



 Загрейте фурната до 190гр.
Намасете 26 см. форма с откопчаващо се дъно.
Смесете захарта, яйцата и зехтина заедно в голяма купа с помощта на електрически миксер  в продължение на 3-4 минути, докато сместа стане гладка.
Брашното се пресява, с подправките и содата. Прибавете го към мокрите съставки.
Разбърква се внимателно.Прибавете настърганият морков, ореховите ядки, настъргана кора от лимона, стафидите,  и кокосовите стърготини в сместа. разбъркайте внимателно.
Изсипете сместа в формата и печете за 30-40 мин. или до готовност като тествате с клечка ли с пипване на блата отгоре в центъра, трябва да е мек  но да не течен и глетав.
Извадете и охладете на решетка.

 За глазурата: обединете всички съставки и бийте до пухкавост.Покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника за 1-2 часа, докато блата се охлади напълно.
Намажете блата с глазурата няколко часа преди да сервирате и поръсете с орехи или декорирайте по ваш избор Аз изпекох два блата.
адаптирана от .bbc.co.uk - James Martin
« Последна редакция: 28 Април 2013, 14:19:41 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #140 -: 30 Април 2013, 10:45:07 »
Картофена салата със сушени домати



300гр. Картофи
1 малка глава червен лук
2 стръка зелен лук
8-10 бр. сушени домати
6-10 бр зелени маслини
сока от един лимон
4-5 супени лъжици зехтин или олио
сол,черен пипер и сух  или пресен босилек

Сварете картофите в посолена вода в която  сложете  малко  от лемоновият сок. Отцетете от водата готовите картофи и ги охладете.
Нарежете на малки кубчета.
Поставете си в салатна купа.
прибавете ситно нарязаният червен и зелен лук.Прибавете нарязаните сушени домати и маслините.
Смесете зехтина, солта, черният пипер и босилека. Силейте дресинга върху салатата и разбъркайте .
Покрийте с найлоново фоилио и преберете в хладилника за охлаждане - около 2 часа.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #141 -: 09 Май 2013, 14:20:04 »
Супа с патладжани и нахут



2 средни патладжани (около 1 1/2 фунта), обелени и нарязани на парчета
     Един малък жълт лук, нарязан на кубчета
     2 скилидки чесън, необелени
     6 супени лъжици  зехтин
      сол и смлян черен пипер
     450гр нахут, изплакнат, отцеден и подсушен или 1-1/2 чаена чаша суров нахут предварително накиснат за 16 часа във вода и сварен.
     4 чаена чаши  вода
     1 - 1/2  кубче пилешки  бульон
     свеж риган (по желание)
     Кисело мляко  или  сметана (по желание)

Загрейте фурната до 200 градуса. В голяма купа, смесете заедно патладжана, лука, чесъна и 4 супени лъжици зехтин, подправете със сол и черен пипер. Застелете тава с лист за печене и разстелете патладжани те, лука и чесъна, като оставите единият край на тавата празен, там сложете нахута смесен с 2 супени лъжици зехтин.  Печете, докато патладжана придобие леко златист цвят а нахута стане леко хрупкав около 35мин.
Определете нахут настрана. 
Обелете чесъна и добавете в тенджера  заедно с патладжана лука и бульона. Доведете сместа до къпене и оставете да къкри на средно-висока. С преса за картофи пасирайте докато получете гъста каша.Прибавете нахута и разбъркайте, подправете със сол и черен пипер. Сложете пресен риган ако желаете и кисело мляко.
  източник: адаптирана от Мartha Stewart

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #142 -: 12 Май 2013, 13:24:56 »
Лимонови мъфини с лимонова глазура




    1/2 чаена чаша олио
    1 чаена чаша захар (аз използвах 3/4 чаша)
    1/2 чаена лъжичка сол
    2 яйца
    1 чаена лъжичка бакпулвер
    1  – 1/2 чаени чаши брашно
    1/2 чаена чаша прясно мляко
    3 супени лъжицинастъргана  лимонова кора
    1/2 ччаена лъжица екстракт от лимон

 

глазура:

    1/2 чаена чаша прясно изцеден лимонов сок
    1/2 чаена чаша захар
    1 чаена лъжица  настъргана лимонова кора
    1/8 чаена лъжица екстракт от ром  (аз сложих 1 чаена лъжица)



Загрейте фурната до 180°С.
В тава с 12 чашки намаслете или застелете с хартиени такива.
Разбийте заедно олиото, захарта, лимоновата кора, екстракта от лимон и солта до пухкавост за3-4 минути.
Добавете едно  по едно яйцата, разбърквайки добре след  всяко добавяне.
Смесете бакпулвера с брашно. След това се добавя брашно последователно с млякото редувате на  три пъти брашното  Започвате и свършвате с брашното. Смесва се докато се получи гладка смес.
С помощта на лъжица за сладолед или по 2 супени лъжици за чашка запълнете чашките.
Пече се  за 18-20 минути, или тествайте с клечка.
Докато мъфините се   печат, направете глазура.

В мерителна чашка (или купа) се разбърква заедно лимонов сок, лимонова кора, рома и захарта. Разбъркайте го така докато захарта се разтвори.
Извадете от фурната мъфините, извадете ги от тавата и с помощта на клечка ги надупчете.
С четка за глазиране сложете от глазурата отгоре докато са топли мъфините когато попие повторете докато глазурата свърши.
Оставете мъфините да изстинат напълно.

Също така може да глазирает с глазура то крема сирене.

източник: home cooking in montana
« Последна редакция: 12 Май 2013, 13:39:14 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #143 -: 19 Май 2013, 16:06:31 »
Бисквити с оризово брашно и шоколадов чипс



1  - 1/2 чаени чаши оризово брашно
1/2 чаена лъжичка сода 
1/2 чаена лъжичка сол
1/4 чаена чаша масло, меко или 57гр.
1/2 чаена чаша захар
1/2 чаена чаша кафява заха
1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
 2  яйца
1чаена  чаша шоколадов чипс
1/2 чаена чаша счукани орехи/пожелание

Комбинирайте  оризовото брашно, содата и солта в малка купа. Разбийте маслото, захарта, кафява захар и ванилията в голяма купа докато сместа се обедини  хубаво.Добавете яйцата едно по едно, като бъркате след всяко добавяне.
Постепенно към маслената смяс се добаря оризовото брашно. Накрая се добавят ядките и шоколадовият чипс. Покрийте  с найлоново фолио купата и преберете в хладилника за 1 час.
Загрейте фурната до 180гр. застелете тавата с хартия за печене. Направете малки топки от тестото и печете за 8- 10 мин. или докато предобият златист цвят. Извадете оставете за 2 мин. в тавата да се охладят и после преместете върху решеткта.
може да съхранявате в метални кутии.
източник:verybestbaking.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #144 -: 23 Май 2013, 16:35:15 »
Ягодов коблер
Strawberry Cobbler



1/2 до 1 чаена  чаша  захар
1 супена лъжица царевично нишесте
2 супени лъжици вода   
 около 1 кг ягоди
2 супени лъжици масло, меко
1 чаена чаша брашно
2 супени лъжици  захар
1 -  1/2 чаени лъжички бакпулвер
1/2 чаена лъжичка сол
 3 супени лъжици масло/ 43гр.
1/4 чаена чаша сладкарска сметана/ може да използвате и прясно мялко/

сладолед за поднасяне(пожелание)

 Загрейте фурната до 200 градуса. Намаслете с 2 супени лъжици съда за печене
     Комбинирайте захарта, царевично нишесте и водата, разбъркайте. Прибавете ягодите и гответе на средна топлина, като се рабърква от време на време за около 10мин.или докато ягодите не започнат да си пускат сока.
Изсипете сместа в съда за печене.
     Пресейте заедно брашното, захарта, бакпулвера и солта. Прибавете трите супени лъжици масло. прибавете сметаната и разбъркайте. Сложете сместа върху ягодите и печете за 25 минмути.
« Последна редакция: 25 Май 2013, 07:18:29 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #145 -: 25 Май 2013, 07:21:54 »
Ягодов галет



1-  2/3 чаени чаши брашно
 2 супени лъжици захар
1/2 чаена лъжичка сол
2/3 чаена чаша масло, нарязано на парченца/151гр.
от 2 до 4 супени лъжици студена вода


 1/2 чаена чаша филирани бадеми, леко препечен
 1 супена лъжица брашно
 1/4 чаена чаша захар   
около  690кг ягоди, разрязани на половина



Смесете брашното, захарта и солта. Добавете маслото и с пръсти направете ронлива смес.  . Прибавете водата докато получете тестото. Направете на топка увийте в найлон и приберете в хладилника за  в половин час.


    Загрейте фирната на 200 ° C. 
    Смесете бадемите, брашното и захарта. Разточете тестото на лист за печене. Разстелете отгоре  бадемовата смес, оставайки около 2-3 см за завиване на краищата..Сложете отгоре ягодите поръсете със останалата смес от захар и бадеми. Сгънете краищата на тестото може да поръсите с още захар.
Печете от 20 до 25 минути. 
Сервирайте топло със сметана, ароматизирана с ванилия или канела.

източник: foodnetwork.ca
« Последна редакция: 25 Май 2013, 07:26:17 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #146 -: 16 Юни 2013, 13:49:50 »
Пълнени тиквички / постни




6 големи и дебели тиквички
3 до 4 супени лъжици зехтин
2-3 стръка   зелен  лук, нарязан
1 малки глави лук, нарязан на ситно
1 морков, нарязани на много малки кубчета или  настърган
1 малка връзка копър
1 чаена чаша ориз
3чаени  чаши вода
1 кубче пилешки бульон
сол и черен пипер

за соса
2 бр. яйца
1 бр. лимон
по 1 щипка захар и сол
и част от соса на тиквичките

Загрейте фурната на 180гр.
В дълбок съд  сложете малко зехтин, и подредете тиквичките като предварително отрежете краищата за да могат като стоят изправени разполовите на две , и  издълбайте.
Загрейте в дълбок тикан зехтина прибавете лука и морковите и задушете за 3-4 мин или докато лука омекне, може да прибавите и част от вътрешноста на тиквичките.
Прибавете ориза, водата, кубчето бульон, копъра, сол и черен пипер. Гответе до готовността на ориза.
Запълнете с вече готовата плънка тиквичките. Сложете в съда от 1 до 2 чаени чаши вода покрийте отгоре съда и гответе за около 45мин. махнете отгоре покритието и гответе още 15 мин.

За соса: Разделят се жълтъците от белтъците. Белтъците се разбиват с щипка сол. Жълтъците се разбиват с щипка захар. Смесват се и към тях се добавя сока на лимона.  и част от бульона в който са се готвили тиквичките.
Източник: адаптирана от  mikrikouzina.blogspot

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #147 -: 23 Юни 2013, 07:38:53 »
Мъфини с течен шоколад и канела




        1/3 чаена чаша  масло, меко със  стайна температура
        1/2 чаена чаша захар
        1 яйце
        1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
        1/2 чаена чаша прясно мляко
        1 – 1/2 чаени чаши  пълнозърнесто пшенично брашно или бяло брашно
        1 – 1/2 чаени лъжички бакпулвер
        1/2 чаена лъжичка канела
        1/4 чаена лъжичка индийско орехче
        1/2 чаена лъжичка сол
        8 супени лъжици течен шоколад Nutella

    за топинга:

        1/4чаена чаша захар
        2 чаени лъжички канела
        3 супени лъжици  масло

Загрейте фурната до 180 С. Намаслетe си чашките в тавата или сложете хартиени такива.
В голяма купа с електрически миксер,разбийте  масло и захарта, добавете яйцето , ванилията и млякото.   Смесете Брашното,бакпулвера, канелата, индийското орехче и солта, Прибавете ги към сместа, и само разбъркайте със шпатула докато се обединят.
Сипете по една супена лъжица от сместа в чашките.Сложете по 1 чаена лъжица от течният шоколад и отгоре покрийте е по една супена лъжица от оставащата смес.

за 8 бр.

Останалите чашки в тавата запълнете с малко вода.
печете за 13-17 мин или до готовността на мъфините. Извадете и охладете за 5 мин.
Докато мъфините се охлаждат в малка купа  смесете захарта и канелата. Разтопете маслото за около 30 секунди в микровълновата. . Потопете върха на всяка кифла в разтопено масло и след това  потопете в канелената  смес.

Оставете за окончателно охлаждане върху решетката.

източник:sallysbakingaddiction
« Последна редакция: 23 Юни 2013, 07:43:00 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #148 -: 14 Юли 2013, 06:48:21 »
Ориз на фурна с тиквички и домати



1 чаена чаша бял дългозърнест ориз
3 чаени чаши вода
1 кубче пилешки бульон
2 супени лъжици растително масло
3 малки тиквички нарязани на четвартинки
5 стръка зелен лук
1 скилидка чесън, пресована
1/2 чаена лъжичка босилек
1/2 чаена лъжичка сладък червен пипер
1/2 чаена лъжичка сушена мащерка
1 голям домат нарязан на ситно
сол и черен пипер на вкус

Загрейте фурната до180градуса  Леко намаслете съда.
     Загрейте маслото в тиган на среден огън и задушете тиквичките, зеленият лук, чесъна за 5 минути, или докато омекнат. Подправя се със сол, черен пипер, босилек, червен пипер и мащерка.
Ориз се разбърква в тавата с нарязаният домат и задушените тиквички, стрийте между пръстите кубчето бульон и прибавете водата. Гответе до готовността на ориза.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #149 -: 15 Юли 2013, 22:38:16 »
Пилешко с бяло вино и горчица




2 супени лъжици. зехтин 
около 1 кг. пилешки бутчета
Сол и черен пипер
1 голяма глава лук
3 скилидки чесън, нарязан на тънки филийки
½ чаена чаша сухо бяло вино
1 чаена чаша вода
половин кубче пилешки бульон
¼ чаена чаша едро зърнеста горчица
1 супена лъжица. нарязан на ситно мащерка
2 супени лъжици. грубо нарязан естрагон, за гарнитура

Загрейте фурната до 180°. Загрейте зехтина в дълбок тиган на средно висока температура. Посолете пилешкото със сол и черен пипер; сложете в тигана на части  и гответе от всяка страна  или докато покафенеят  около 10 минути. Прехвърлете пилето в друг съд. Добавете лука и чесъна в тигана, гответе,  като  разбърквате от време на време- до златисто около 3-5 минути. Добавете виното,водата кубчето бульон, горчицата и мащерка, и доведе до кипене. Преместете пилето в съда за печене прибавете и бульона и сложете в фурната за  около 45 минути, кото покрийте съда.
Прехвърлете пилето в платото за сервиране сложете соса в малка сосиера и доведете до кипене, гответе около 8-10 минути или докато соса се редуцира/ намалее на наполовина/ . Сервирайте пилето полято със соса и поръсено с пресен естрагон.
източник: адаптирана от saveur.com

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37

* Последното от форума

Уреди на марката Miele от tomislava
[14 Декември 2017, 23:38:23 ]


Какво да правя? от tomislava
[14 Декември 2017, 21:57:14 ]


Магазин за обувки от tomislava
[14 Декември 2017, 19:26:39 ]


Re: Онлайн пазаруване от tomislava
[10 Декември 2017, 12:58:31 ]


Онлайн пазаруване от cvetozara123
[09 Декември 2017, 23:42:24 ]


Re: С какво пържите храната? от cvetozara123
[08 Декември 2017, 16:21:25 ]


С какво пържите храната? от tomislava
[06 Декември 2017, 01:07:15 ]


Re: Магазин за обувки от jeneta
[30 Ноември 2017, 10:21:55 ]


Re: Предколедна почивка от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:18:11 ]


Кредит от кеш кредит? от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:07:15 ]


Коледни формички от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:05:44 ]


Re: Магазин за обувки от tomislava
[29 Ноември 2017, 21:59:28 ]


Re: Предколедна почивка от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 21:32:36 ]


Re: Заместител на вредни храни от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:17:00 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:10:06 ]


Търся рецепта от vladofidera
[29 Ноември 2017, 14:25:30 ]


Предколедна почивка от tomislava
[28 Ноември 2017, 23:47:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[28 Ноември 2017, 22:24:17 ]


Re: Заместител на вредни храни от tomislava
[27 Ноември 2017, 23:49:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[26 Ноември 2017, 17:21:03 ]