Автор Тема: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV  (Прочетена 153296 пъти)

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #120 -: 13 Януари 2013, 14:18:37 »
Гофрети



2 яйца
2 чаени чаши брашно
1- 3/4 чаени чаши прясно мляко
1/2 чаена чаша олио
1 супена лъжица захар
4 чаени лъжици бакпулвер
1/4 чаена лъжица сол
1/2 чаена лъжица ванилия екстракт

Разбийте яйцата в голяма купа с телена бъркалка до пухкавост. Добавете брашното, млякото, олиото, захарта, бакпулвера, солта и ванилията, бъркайте докато сместа стане гладка. Намаслете със спрей металните плочи. Изсипете сместа върху горешото желязо. Поднасят се горещи.
източник:  allrecipes.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #121 -: 13 Януари 2013, 21:50:06 »
Супа с нахут, пшеница и леща



alaca-corba

1 чаена чаша грухана пшеница
1 чаша нахут
1/2 чаена чаша зелена леща
1 глава лук
1 червена чушка (прясна или суха)
2 супени лъжици масло,
1 чаена лъжичка естрагон
1 чаена лъжичка чили на прах
1 супена лъжица червен пипер
сол, черен пипер

Пшеницата и нахута се накисва от предната вечер. На следващия ден  се изцеждат от водата и се поставят да се готвят с 6 чаши вода . Гответе на ниска топлина. Сложете лещата в малка тенджера и варете  за 10 мин. след като заври, отцедете от водата и я поставете в тенджерата при нахута.Нарежете на едро червената чушка и лука. Прибавете ги в тенджерата. Добавете и сол.Гответе  докато не се уверите, че всички съставки са готови. 
 Загрейте маслото в малък тиган. След това добавете естрагон и червен пипер, черен пипер, чили, разбъркайте и незабавно свалете от огъня.Изсипете над супата.
източник:  yelda.remgo.com/alaca-corba/

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #122 -: 19 Януари 2013, 14:29:31 »
Шоколадови кексчета



    1 – 1/3 чаени чаши  брашно
    1/4 чаена лъжичка сода
    2 чаени лъжички бакпулвер
    3/4 чаена чаша какао
    1/8 чаена лъжичка сол
    3 супени лъжици масло, меко /45гр.
    1-  1/2 чаени чаши  захар
    2 яйца
    3/4 чаена лъжица ванилия екстракт
    1 чаена  чаша прясно мляко

Загрейте фурната до175 градуса . Намаслете чашките или ги застелете с хартиени такива..

Пресейте заедно брашното, бакпулвера, содата, какаото и солта. Поставете  настрана.
В голяма купа, обединете  заедно маслото и захарта, докато придобият светъл цвят и   пухкавост. Добавете яйцата едно след  едно , като след всичко прибавяне разбърквате, добавете и ванилията.

Прибавете брашното на няколко пъти  към маслената смес, како редувате с млякото. Разбийте добре. Запълнете 3/4 от чашките.
Печете за 15 до 17 минути в предварително нагрята фурна, или докато клечка за зъби поставена в кексчето излезне  чиста. Охладете и шприцовайте с любимата си глазура.

източник: allrecipes.com


за шоколадовата глазура:

    1 чаена чаша  масло/226гр/ , меко
    3 – 1/2 чаена чаша пудра захар
    1/2чаена  чаша какао
    1/2 чаена лъжичка сол
    2 чаени лъжички екстракт от ванилия или 1 чаена лъжичка бадемов екстракт
    4 супени лъжици прясно мляко или сладкарска сметана

Разбийте с миксера за няколко минути маслото.  Пресейте 3 чаши пудра захар и какао купата с  маслото. Разбийте докато пудрата захар и какаото се абсорбират. Увеличете скоростта и добавете ванилията, солта и млякото/сметаната. Ако се нуждаете от по твърда консистенция добавете още пудра захар.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #123 -: 20 Януари 2013, 10:26:52 »
Шоколадови мъфини с кисело мляко



   
     2 чаена чаши брашно
    1-1/2 чаени чаши захар
    1/2 чаена лъжица бакпулвер
    1/2 чаена лъжица сода
    щипка сол
    1 яйце
    1 чаена лъжица ванилия
    1 чаена чаша кисело мляко
    1/4 чаена чаша олио
    100гр. шоколад
    1/2 чаена чаша вода
    1 супена лъжица какао

Загрейте фурната на 180гр. подгответе си 12 кошнички за мъфини.

Смесете брашното, бакпулвера, содата, какаото и солта.

В отделна купа смесете олиото, яйцето захарта, ванилията и киселото мляко, разбъркайте.

В купичка сложете водата и натрошения шоколад. Сложете в микровълновата да се разтопи шоколада.

Прибавете разтопения шоколад към течните съставки, разбъркайте и прибавете брашнената смес.

Сипете от сместа в купичките като не препълвате и печете за 15-20 мин или до готовност като проверявате с клечка.

Извадете и охладете.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #124 -: 26 Януари 2013, 20:51:11 »
Пиле с лимон и розмарин



Едно  пиле, нарязанo на 8 парчета
1/2 чаена  чаша студено пресован зехтин
1/2 чаена чаша пресни листа от розмарин
1/4 чаена чаша пресен лимонов сок
10 скилидки чесън, тънко нарязан
1 лимон, настържете кора , и нарежете на парченца
 сол и прясно смлян черен пипер на вкус

В голяма купа поставете пилето, прибавете зехтина, розмарина, лимоновият сок, чесъна, лимона, солта и череният пипер. Мариновайте за 1 час.
Загрейте фурната до 215 градуса.  Подредете пилето в тавичка, прибавете  и останалата марината. Печeте, като обърнете ведниж,пече се докато се свари пилето за около 45 минути. За Да се задуши по хубаво е добре да се покриете отгоре с фолио.
източник: saveur.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #125 -: 26 Януари 2013, 21:00:10 »
Ориз със спанак



1 супена лъжица зехтин
1 малка глава лук (нарязана  на ситно)
2 скилидки чесън (нарязани на ситно )
една купа спанак ( нарязан на ситно)
1 чаена чаша  ориз
2 - 1/2 чаени чаши вода
1 кубче пилешки бульон
1/4 чаена чаша магданоз (нарязан на ситно)
1/4 чаена чаша копър (нарязан на ситно)
сол и черен пипер на вкус
1 лимон (сока и кора от лимона)

Загрейте олиото в тигана. Добавете лука и запържете леко, докато омекне, около 5-7 минути.Добавете чесъна и запържете за  около минута. Добавете и спанака и гответе до готовноста му. След това добавете ориза, водата, кубчето бульон, магданоза и копъра, кората от лимона,  подправете със сол и пипер и оставете да заври.
 Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри, докато оризът се свари, на около 20 минути.
Прибавете   лимоновият сок  и поднесете.
Източник: Гръцка кухня
« Последна редакция: 26 Януари 2013, 21:46:55 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #126 -: 27 Януари 2013, 17:34:23 »
Печено кози сирене



1  домат
200гр. блокче козе сирене
2 скилидки чесън
щипка чили
щипка риган
щипка черен пипер
зехтин

Загрейте в малка сосиера зехтина прибавете нарязаният на ситно чесън. запържете леко, прибавете чилито и ригана, свалете от огъня.
Поставете плочката в леко намаслен съд, полейте отгоре със соса наредете отгоре резенчета домат, може да поръсите с още риган и печете в загряла фурна на 180гр. за около 15-20 мин.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #127 -: 27 Януари 2013, 17:45:59 »
Ябълкови мъфини с мед



    8 супени лъжици (113гр.) масло, меко
    1 чаена чаша  кафява захар
    2  яйца
    1 чаена чаша  брашно
    1 чаена чашатипово брашно
    1 чаена лъжичка сода за хляб
    1 чаена лъжичка канела
    1/2 чаена лъжичка сол
    1/2 чаена чаша кисело мляко
    1 чаена лъжица ванилия екстракт
    1/2 чаена чаша мед
    1 -1/2 чаени  чаши настъргани  ябълки

За топинга:

    1/2 чаена чаша кафява захар
    1/4 чаена чаша брашно
    1/4 чаша фини овесени ядки
    1/2 чаена лъжичка канела
    4 супени лъжици масло



Загрейте фурната до 180 º гр. подгответе си тавата за мъфините намаслете или застелете с хартиени чашки.В купата на миксера смесете кафявата захар  и масло. След това се добавете едно по едно яйцата като разбърквате след всчко. В голяма купа пресейте заедно брашното, содата, канелата и солта. След това бавно добавете сухите съставки към маслената смес като смесвате на ниски обороти с миксера,. Добавете кисело мляко и ванилия. След това добавете меда и продължавайте  да бъркате на ниска скорост докато всички съставки се смесят. Накраят се добавят и настърганите ябълки като се разбърква с шпатула.

Сместa се разпределя равномерно в чашките .

За топинга : В малка купа смесете захарта, брашното, овесените ядки  и канелата. Разбъркайте. Разтопете маслото в стъклен съд в микровълновата за около 20 секунди. Прибавете към сухата смес. Стрийте между пръстите си до получаване на ронивата смес. Разпределят равномерно ронливата смес над тесто. След това поставете тавата във фурната и се печете за   за 15-20 минути, или докато клечка за зъби поставена в центъра излизне  суха.

източник:thesweetchick.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #128 -: 17 Февруари 2013, 18:08:25 »
Браунис кексчета



    1 чаена  чаша масло
    1/2 чаена чаша  какао
    1 чаена чаша  кафява захар
    1/2 чаена чаша захар
    3 яйца
    1 чаена лъжица ванилия екстракт
    1 чаена чаша брашно
    1-1/3 чаени чаша счукани орехи( пожелание)



Загрейте фурната до180гр.  намаслети си чашките или застелети същите с хартиени такива.
Разтопете маслото във микровълновата за 1-1/2 мин.  Добавете в купа към маслото какаото, разбъркайте докато се обединят. Добавете кафявата захар и бялата захар и разбъркайте с шпатула докато се обединят. Добавете яйцата и ванилия. Разбийте добре с шпатула. Добавете брашното и 1 чаша ядки (пожелание), обединете докато се смесят добре съставките.
Запълнете 3/4 от чашките с тестото. Може да поръсите отгоре с останалите ядки.
Печете от 22 до 25 минути или докато върховете се  напукат и  отвътре ще изглеждат влажни ( пробвайте ги с потупване). Извадете и охладете  за 15 минути.Махнете от тавата и охладете напълно върху решетка. Около 12 бр.

Източник:адаптирана от hersheys.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #129 -: 24 Февруари 2013, 15:04:23 »
Ванилови кексчета




    3/4 чаена чаша масло/ 170гр.
    1 -  3/4 чаени чаши захар
    2  яйца
    2 чаени лъжички  екстракт от ванилия
    1/2 чаена лъжичка сол
    2 – 1/2  чаени лъжички бакпулвер
    2 – 1/2 чаени чаши брашно
    1 – 1/4 чаени чаши прясно мляко





Загрейте фурната до 180гр..

В голяма купа, разбиваме  заедно маслото и захарта. Добавяме  яйцата, две чаени лъжици ванилия, сол и бакпулвер. Добавете брашното  и млякото на части като редувате- започнете и завършете с брашното. Разбърква се, докато тесто стане гладко  и лъскаво.
Запълнете чашките,  но не препълвайте ( 3/4 от чашката и за равномерно разпределяне на сместа използвайте сладоледена лъжица).

Печете за 18 – 20 минути.
Глазурата: меслена


източник:www.food.com

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #130 -: 24 Март 2013, 17:42:30 »
Елда с гъби



    1 чаена чаша  елда
    3 супени лъжици зехтин или олио
   2-1/2  чаени чаши вода
    1  кубче  бульон
    ½ чаена лъжица  сол
    8-10 гъби, нарязани на парчета
    1   голяма глава лук, ситно нарязана
    2 скилидки чесън
    1 супена лъжица масло
     магданоз

Изплакнете елдата и я поставете в малък съд да ври с 2-1/2 чаени чаши вода и бульона.
В тиган загрейте мазнината, поставете лука и нарязаният на ситно чесън, задушете за 2 мин. прибавете и гъбите, задушете. Гответе до готовността на гъбите.
След какото елдата уври прибавете я към гъбите и лука, добавете маслото, разбъркайте и оставете за 5 мин.
Сервирайте с пресен магданоз.
Подправете със сол и черен пипер, ако е необходимо.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #131 -: 24 Март 2013, 17:57:26 »
Брауни с шоколадов чипс и Орео



113гр.  масло, меко
    6 супени лъжици захар
    6 супени лъжици кафява захар
    3/4 чаена лъжица ванилия екстракт
    1 яйце
    1 чаена чаша плюс 2 супени лъжици брашно
    1/2 чаена лъжичка сода
    1/2 чаена лъжичка сол
    2/3 чаена чаша шоколадов чипс
    4 пакетчета бисквитки Орео
    за Браунис тестото
    6 супени лъжици. какао на прах
    1/2 чаена чаша олио
    2 яйца
    1 чаена чаша захар
    1 чаена лъжица ванилия екстракт
    1/8 чаена лъжичка сол
    3/4 чаена  чаша брашно



Загрейте фурната  до 180  градуса Подгответе си квадратна тавичка 20х20 сзастелете я с хартия за печене.
   Разбийте маслото с  кафявата и кристалната захар. до кремообразна смес.  Прибавете  ванилията,  яйце и разбъркайте само докато се обединят.,След  това солта и содата за хляб. Прибавете брашното и разбъркайте със шпатула само докато се обединят съставките.. Прибавете и шоколадовият чипс, разбъркайте.Разтелете тестото равномерно по дъното на тавичката.Поставете бисквитките Орео като леко натисните.
В отделна купа . Смесете какаото и олиото, прибавете яйцата, захарта, ванилията и солта, разбъркайте, прибавете и брашното и разбъркайте отново докато сместа стане гладка. излейте тестото върху бисквитките Орео и разтелете равномерно. Печете  за 38 до 40 минути или докато в крайщата ръбовете леко придобият загорял цвят.
 Охладете напълноза 2  часа и разрежете на квадратчета.
източник: cookiemadness.net




petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #132 -: 31 Март 2013, 16:20:55 »
Пилешко с кисело мляко и сметанов сос



Пиле, или бутчета около  1 кг
    3/4 чаена чаша кисело мляко гъсто
    3/4 чаена чаша сметана
    3 скилидки чесън
    настърган Джинджифил или 1 супена лъжица
    1 чаена лъжица черен пипер
    Сол на вкус
   2 супени лъжици сух  Сминдух, 
   2 супени лъжици олио


марината:

    3/4 чаена чаша кисело мляко
    1 чаена лъжица  черен пипер
    Сол на вкус

Измийте и  подсушете пилето . Нарежете на части. Смесете всички съставки, посочени в марината в купа и добавете пилето. Разтъркайте  маринатата върху   пилешки парчета. Покрийте с капак или найлоново фолио и го оставете да се маринова за няколко часа в хладилника.
Загрейте олиото в дълбок тиган. Добавете  чесъна, джинджифила и на слаб огън се запържете до светло златисто кафяво. Добавете пилето с маринатата в тигана разбъркайте добре и оставете да се запържи  за 3-4 минути. Добавете черният пипер и киселото мляко, разбъркайте и гответе на   слаб огън.  Покрийте отгоре. Разбъркайте  на всеки 4 -5 минути, така че пилето да не  залепва на дъното на тигана. Гответе  за около 30-40 мин. водата се изпарява и ще остане мазнината която ще придобие леко бежово златист цвят..
Добавете сметаната. Разбъркайте  добре и продължете да готвите на ниска температура за още  5-10 мин.Прибавете подправките, тествайте и сервирайте топло.
адаптирано от mm's kitchen bites

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #133 -: 07 Април 2013, 11:40:49 »
Ризото с гъби и грах




5-7 чаени чаши вода
1 кубче пилешки бульон
3 супени  лъжици масло
2 супени лъжици зехтин
1 голяма глава лук
6-7 големи гъби
2 скилидки чесън, пресовани
1 - 1/2 чаена чаши   ориз
2/3 чаена чаша сухо бяло вино
3/4 чаена чаша замразен грах,  размразете
2/3 чаена чаша настърган пармезан
Сол и прясно смлян черен пипер,на вкус

Разтопете маслото в дълбок  голяма тиган на средна температура. Добавете зехтина. Добавете лука и задушете, докато омекне, около 8 минути. Добавете  гъбите и чесъна, гответе  около 5 минути като непрекъснато се разбърква.Прибавете ориза и разбъркайте оставете за няколко минути. Добавете виното и готви, докато течността се абсорбира, като се разбърква често, около 2 минути. Добавя се 3 чаени чаша вода и се стрива кубчето бульон , оставете да къкри на средно-слаб огън, докато течността се абсорбира, като се разбърква често, около 3 минути.Прибавете граха.  Продължете  да  готвите до готовността на ориза , ако е необходимо добавете още вода. , разбърква се често, готви се за около  28 минути. Прибавете пармезана и смесете. . Подправя се със сол и черен пипер, на вкус.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - IV
« Отговор #134 -: 20 Април 2013, 12:11:58 »
Немска палачинка



Vanilla Dutch Baby

3 супени лъжици масло
3 яйца
3/4  чаена чаша  брашно
3/4 чаена чаша прясно мляко, затоплете на микровълновата
1 супена лъжица, плюс 1 чаена лъжичка захар
2 супени лъжици екстракт от ванилия
Щипка сол
 около 1 чаена чаша нарязани ягоди, боровинки или други плодове по ваш избор
1 чаена лъжичка захар
1/2 чаена лъжичка настъргана лимонова кора
2 супени лъжици пудра захар



Загрейте фурната до 200 градуса Поставете маслото в голям тиган запържете леко и се поставя във фурната да се разтопи.В същото време  с миксер  комбинирайте яйцата, брашното, горещото мляко, 1 супена лъжица захар, екстракта от ванилия и щипката сол и смесете на средно висока скорост, докато стане хомогенна смес.
Внимателно извадете тигана от фурната. Маслото трябва да се е разтопило. Разнесете маслото около стените на тигана, хубаво, останалото масло излейте в сместа и разбъркайте. Изсипете тестото в горещият тиган и върнете във фурната. Гответе за 20 до 25 минути, или докато палачинката се надуе в центъра, и стнане златисто кафявява по ръбовете.
Докато немската палачинка се пече, в малка купа се комбинират пресни ягоди, 1 чаена лъжичка захар и настърганата кора от лимон. Разбърква се да се покрие, и се оставят да се маринова.
Може в малка сосиера на средна топлина да разбъркате за 2 мин. плодовете само  докато захарта( като може да поставите повечко захар примерно 1 супена лужица) се разтопи.
С помощта на шпатула, махнете цялата палачинката от тигана и оставетеда се охлади на решетка за няколко минути Нарязваме палачинка на триъгълници поръсваме със пудра захар и  сервирайте с маринованите ягоди.
източник: foodnetwork.com
« Последна редакция: 22 Април 2013, 12:26:40 от petrina »

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37

* Последното от форума

Re: Онлайн пазаруване от tomislava
[10 Декември 2017, 12:58:31 ]


Онлайн пазаруване от cvetozara123
[09 Декември 2017, 23:42:24 ]


Re: С какво пържите храната? от cvetozara123
[08 Декември 2017, 16:21:25 ]


С какво пържите храната? от tomislava
[06 Декември 2017, 01:07:15 ]


Re: Магазин за обувки от jeneta
[30 Ноември 2017, 10:21:55 ]


Re: Предколедна почивка от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:18:11 ]


Кредит от кеш кредит? от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:07:15 ]


Коледни формички от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:05:44 ]


Re: Магазин за обувки от tomislava
[29 Ноември 2017, 21:59:28 ]


Re: Предколедна почивка от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 21:32:36 ]


Re: Заместител на вредни храни от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:17:00 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:10:06 ]


Търся рецепта от vladofidera
[29 Ноември 2017, 14:25:30 ]


Предколедна почивка от tomislava
[28 Ноември 2017, 23:47:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[28 Ноември 2017, 22:24:17 ]


Re: Заместител на вредни храни от tomislava
[27 Ноември 2017, 23:49:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[26 Ноември 2017, 17:21:03 ]


Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[26 Ноември 2017, 00:16:24 ]


Re: Сервиз за таблети? от tomislava
[23 Ноември 2017, 21:53:35 ]


Re: Сервиз за таблети? от cvetozara123
[23 Ноември 2017, 15:12:19 ]