Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
21 Март 2010, 06:27:40

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Рибни изкушения и специалитети от vladofidera « назад напред »
Страници: 1 2 3 [4] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Рибни изкушения и специалитети от vladofidera  (Прочетена 29990 пъти)
« Отговор #45 -: 29 Февруари 2008, 13:40:45 »
vladofidera
Калфа
**
Публикации: 57

Ел. поща
                                                       ПЪСТЪРМА ОТ СВИНСКИ СЪРЦА
пРОДУКТИ:свински сърца,морска сол от по едрата,черен пипер смлян,червен пипер,счукан чимен,чубрица,чаша сухо бяло винце.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:сърцата измиваме добре и ги почистваме от жилките и разниет му там други "инфарктни зони".Разполовяваме ги на две половинки и поръсваме с едра морска сол.Оставяме на студено за 7 дни.След това правим силна саламура с разчет 2 л вода + 1/2 пакет морска сол.Престояват така в "свои води" още 7 дни.Отцеждаме и овалваме в каша от смлените черен пипер,червен пипер/сладък или лютив/,ситно счукания чимен,чубрица и по желание няколко пасирани скилидки чесън и виното.Правим на всяко парче окачалка и закачаме да съхнат на място далеч от слънчевите лъчи ,от погледите на "доброжелателите"домашни любимци или грабливи птици.Сушим 7 дни след което можем да изпробваме пъстърмата всякак-сушена леко подгрята на скарата и задължително с бяло вино или биричка.
Активен

Всички рибки плуват само пържените не!<br />Не само с нож и вилица в ръка мога рибата да я ловя!
Страници: 1 2 3 [4] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Рибни изкушения и специалитети от vladofidera « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio