Автор Тема: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2  (Прочетена 128769 пъти)

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2833
  • калпазанка
Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« -: 03 Март 2011, 16:27:15 »



Пиле и сие

Пиле, пуяк, патица, врабче


Рецептите в темата:

стр.1

Пиле жулиен - wafi :icon_idea:

Печено пиле с кисело мляко - marabu :icon_idea:

Печени панирани пилешки дробчета - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки дробчета с лук и вино на тиган - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешко филе с домати на фурна - marabu :icon_idea:

Пиле "Селестин" - Tina-Rina :icon_idea:

ПИЛЕ КОРДОН БЛЬО С БЕШАМЕЛ - Yoli :icon_idea:

Пилешко филе в кожухче от тиквички - mishonta :icon_idea:

Пилешко филе с орехи- valiast :icon_idea:

Хрупкави пилешки филета с корнфлейкс-studi :icon_idea:

Пиле по средиземноморски - marabu :icon_idea:

Печено пиле в буркан - neveja :icon_idea:

стр.2

Пиле със салвия ала Драго -Dargo :icon_idea:

Пиле пролетна яхния - bordovsky   :icon_idea:

Фермерско пиле с винен сос - petrina :icon_idea:

Пиле Салтимбока - рер-4о :icon_idea:

Пилешко с вино, сметана и гъби - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки дробчета с вино, сметана и гъби - Tina-Rina :icon_idea:

ПАСТРАМА ОТ ПИЛЕШКО МЕСО - Eni :icon_idea:

стр.3

Пиле с бяло вино и кисело мляко - Tina-Rina :icon_idea:

Дива патица с кисело зеле - рер-4о  :icon_idea:

Пиле с естрагон - rainbow :icon_idea:

Френско пиле с естрагон - marabu :icon_idea:

Пилешки кюфтета с кашкавал - marabu :icon_idea:

Пържено пилешко филе, мариновано в градински чай, чесън и зехтин -rainbow :icon_idea:

стр.4

Пиле с горчица и бекон- rainbow :icon_idea:

Запеканка с пиле, кайма и картофено пюре - рер-4о :icon_idea:

Пиле с хрупкава коричка  -  Petka :-) :icon_idea:

Ризото с тиква и мариновано пуешко - greyeve :icon_idea:

Пилешки дреболии с яйца -elimm :icon_idea:

Пиле със зеле в плик за печене - Tina-Rina :icon_idea:

Пиле по гръцки - vanja77 :icon_idea:

Пиле с портокал и джинджифил - lucilight :icon_idea:

Пиле "Тандури" - Drago :icon_idea:

Талятели с пилешко и сметана - Tina-Rina :icon_idea:

Рулца от къдраво (савойско) зеле с пиле и лешникова паста -greyeve :icon_idea:

стр.5

Пиле по съчуански - ivanp :icon_idea:

Крехки пилешки пържоли на фурна - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки хапки с мечи лук и гъби - рер-4о :icon_idea:

Пилешки пържолки на тиган със сметана - Aura :icon_idea:

Задушени пилешки филенца - vladofidera

Пилешки дробчета на фурна - marabu :icon_idea:

Buffalo wings - Raposinha :icon_idea:

Пилешки пържоли с моркови и майонеза - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки хапки в гъбен сос - rainbow :icon_idea:

Пилешко гювеч със сметана - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки хапки с джинджифил и сладко-кисел сос - рер-4о :icon_idea:

стр.6

Пилешки кюфтенца в доматен сос с маслини - rainbow :icon_idea:

Левенги - Aura :icon_idea:

Пълнени камби с пилешко месо, кашкавал и яйцe - anita29 :icon_idea:

Пиле жулиен върху канапе от картофи на фурна - MiladY_İST34 :icon_idea:

Пилешки бутчета със сметанов сос- MiladY_İST34 :icon_idea:

Пиле с подлучен доматен сос - Tina-Rina :icon_idea:

Бяла приказка (ястие с пиле, гъби и картофи) - kylinarka

стр.7

Крокодилско блато - MiladY_İST34 :icon_idea:

Пилешки пържолки в прясно мляко - vladofidera :icon_idea:

Драно пиле - vladofidera :icon_idea:

Пълнени пилешки филета със спанак - рер-4о :icon_idea:

Пълнени пилешки филета със сирене и спанак - рер-4о :icon_idea:

Пиле по императорски - chefgeorge

Пилешки пай - elimm :icon_idea:

Пиле с грах - rainbow :icon_idea:

Бутер Пиле Огретен - blqsak :icon_idea:

Пилешко с вкусен сос - Tina-Rina :icon_idea:

Пилешки гювечета със зеленчуци -blqsak :icon_idea:

Пиле Флорентин - Petka :-) :icon_idea:

стр. 8

Фузили с пилешки гърди на фурна - vladofidera

Петлета с портокали - Lety :icon_idea:

Дива патица конфи - рер-4о :icon_idea:

Пилешко с кисело мляко и сметанов сос -petrina
:icon_idea:

Пиле в унгарски стил / Hungarian Style Chicken - Lety :icon_idea:

Пилешки рулца със спанак  „ала Пармиджана” - mishonta :icon_idea:

Джинджифилово пилешко - rainbow :icon_idea:

Пилешки кюфтета с гъби кладница  - bordovsky :icon_idea:

Чеснови пилешки бутчета на тиган - marabu :icon_idea:

Пилешко с бяло вино и горчица-petrina :icon_idea:

Пилешко задушено - Aura :icon_idea:

стр. 9

Пилешки крилца с фъстъчено масло - rainbow :icon_idea:

Пилешки дробчета с песто и домати - marabu :icon_idea:

Пиле с картофи  - marabu :icon_idea:

Пиле с ананас  - marabu :icon_idea:

Пиле с грах - marabu :icon_idea:

Марокански пилешки тажин - marabu :icon_idea:

Пилешки гърди с гъбен сос - marabu :icon_idea:

Пържено пиле в сметана от полвинът.. - Aura :icon_idea: 

Пилешко с царевица - blqsak :icon_idea:

Джинджифилови крилца - marabu :icon_idea:

Страшни очи за Хелоуин - marabu :icon_idea:

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА в карамелено меден сос - GolemDZVER :icon_idea:

стр. 10

Пилешко с домати в патладжанен сос - рер-4о :icon_idea:

Пилешки филенца с прошуто и салвия - rainbow :icon_idea:

Яхния с пиле, спанак и ориз - рер-4о :icon_idea:

Пиле със спанак и ориз - рер-4о :icon_idea:

Воденички със спанак и ориз - рер-4о :icon_idea:

Топла солена торта - rainbow :icon_idea:

Пилешки шишчета на фурна - Aura  :icon_idea:

Пълнено пиле с гъби и кестени - Aura  :icon_idea:

Пиле каша - radost.1955   :icon_idea:

стр. 11

Печено пиле - Aura :icon_idea:

Пиле Марсала  - marabu  :icon_idea:

Пъдпъдъчета на фурна със зеленчуци  -Aura   :icon_idea:

Пилешко филе с къри  - ceckavd

Шницели от пилешки гърди - petty

Пиле с къри - Аura  :icon_idea:

Пилешки жулиен II - Aura :icon_idea:

Спагети с пиле и гъби в сметанов сос - Aura :icon_idea:

Пиле бирияни по индийски - ceckavd  :icon_idea:

стр.12

Пиле с прясно зеле- marabu :icon_idea:

Пилешко върху канапе от патладжан - GolemDZVER :icon_idea:

Пилешки бъргър - GolemDZVER :icon_idea:

пилешка пържола със салата домати с горчица  -Aura :icon_idea:

Пиле по белгийски - рер-4о :icon_idea:

Корма от пилешко месо - ceckavd

Рулца от пилешки дробчета в прошуто - GolemDZVER :icon_idea:

стр.13

Пилешка пържола на тиган и царевица с пармезан - рер-4о :icon_idea:

Пилаф "Дюшеме" - Aura :icon_idea:

Пиле с хрупкава коричка - SCare  :icon_idea:

Пикантни пилешки дробчета с чили - GolemDZVER :icon_idea:
« Последна редакция: 13 Август 2015, 11:11:07 от Mariana G »
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

Ivaniza

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1181
  • обичам да обичам:)
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #1 -: 03 Март 2011, 16:48:33 »
ИИИИ, каква сладурска патица!: ;D Като я гледам имам усещането, че ако й махнем конеца и...ще литне ::) ::) ::) ;D
луда работа

Mariana G

  • Глобален Модератор
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2833
  • калпазанка
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #2 -: 03 Март 2011, 17:20:34 »
ИИИИ, каква сладурска патица!: ;D


Нали! Направо си е за изяждане! ;D
Това е пълнената гъска на наш Драго :smile1:
"Один не разберет, чем пахнут розы, 
другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям

wafi

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 432
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #3 -: 03 Март 2011, 19:32:29 »
Пиле жулиен



Продукти:


500 г пилешки филе
4 – 5 кисели краставички
500 мл течна готварска сметана
сол
пипер
1 ч л соев сос /по желание/


Приготвяне:


Пилешкото филе и краставичките се нарязват на жулиени / лентички/. Филето се запържва до леко златисто / когато натиснете парченце филе да се троши/. Прибавяте солта и пипера и разбърквате. Прибавяте краставичките и запържете за 2-3 минути. Изсипете сметаната и соевият сос и разбъркайте. Може да изключите котлона и да доготвите на остатъчната топлина. Когато сметаната започне леко да се сгъстява / след 2-3 минути/ махнете от котлона. Ястието е готово. Имайте в предвид, че когато истине напълно ще се втвърди сметаната. В такъв случай пуснете за не повече от минута в микровълнова и пак ще се втечни. По желание може да добавите и други продукти като шунка, чушки и др.



marabu

  • Гост
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #4 -: 16 Март 2011, 22:33:10 »
Печено пиле с кисело мляко



настъргана кора от 2 лимона
сок от 2 лимона
1,5 кг пиле
3 с л зехтин
100 г разтопено краве масло
100 мл вода
сол
смлян черен пипер
500 г цедено кисело мляко или заквасена сметана
3 яйца
5 с л вода


• Почистеното и измито пиле се подсушава.
• Намазва се отвън с лимонов сок, а вътре с лимоновата кора.
• Поставя се в неметална чиния и ce покрива.
• Оставя се в хладилник за 2-3 часа.
• Фурната се загрява на 220 С.
• Пилето се поставя в огнеупорна тава.
• Полива се със зехтин и краве масло.
• Добавя се 100 мл вода.
• Подправя се със сол и черен пипер на вкус.
• Пилето се пече 20 минути.
• Температурата на фурната се намалява на 180 С.
• Пилето се пече 35 минути.
• Междувременно в купа се смесват млякото, яйцата и 5 с л вода.
• Сместа се разбива добре.
• Пилето се изважда от фурната и се залива с получената смес.
• Връща се във фурната и се пече 15 минути или докато млякото се сгъсти.
• Печено пиле с кисело мляко се поднася с варен ориз.

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #5 -: 21 Март 2011, 16:51:16 »

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #6 -: 21 Март 2011, 18:46:02 »

marabu

  • Гост
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #7 -: 31 Март 2011, 20:21:57 »
Пилешко филе с домати на фурна



200 г коктейлни домати
3 стръка пресен зелен лук
2 х 150 г пилешки гърди без кожа
сол
смлян черен пипер
2 с л олио
100 г настъргано сирене Витоша или Гауда
4 с л песто от босилек

• Фурната се загрява на 200 С.
• Доматите се измиват и нарязват на половинки.
• Зеленият лук се измива и нарязва на шайби с дебелина 2 см.
• Пилешките филета се измиват, подсушават се с кухненско руло и се разрязват на две по дължина.
• Поръсват се със сол и черен пипер.
• В голям тиган се сгорещява мазнината.
• Изпържват се пилешките филета по 2 минути от всяка страна, след което се прибавя зеленият лук.
• Всичко се готви 2 минути.
• Прехвърля се в огнеупорна тава (22 х 15 см) и отгоре се подправят по желание с песто от босилек.
• Добавят се доматите и настърганото сирене.
• Пилешкото филе с домати се пече 15-18 минути.
• Поднася се топло с хляб.


** Тази рецепта съдържа продукти за 2 порции
*** Време за приготвяне 40 минути.

Tina-Rina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3318
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #8 -: 04 Април 2011, 15:27:42 »

Yoli

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3451

mishonta

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 586
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #10 -: 12 Май 2011, 12:47:35 »
Пилешко филе в кожухче от тиквички

Продукти:
2 тиквички
4 филета от пилешки гърди
150 г. заквасена сметана
150 мл. пилешки бульон
100 г. кашкавал
100 г. бекон
прясно смлян черен пипер
сол

Приготовление:

Измийте тиквичките, разрежете ги на две по дължина и с помощта на белачка за картофи или тънък нож отрежете 20 ленти. Посолете ги, оставете ги да попият около 10 мин., след това подсушете с домакинска хартия.
Измийте пилешкото филе подсушете, овкусете със сол и черен пипер. Наредете 4-5 ленти от тиквички, като ги застъпвате като керемидки, намажете ги с тънък слой сметана,сложете ленти от кашкавала и бекона и пилешкото филе. Завийте месото в стегното руло от тиквички и поставете със завитата част надолу върху намаслена тава. Печете в предварително загрята фурна (около 200°С) за 30 минути, като след първите 15 мин. поливайте равномерно с пилешкия бульон.
 

valiast

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 15
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #11 -: 15 Май 2011, 00:23:45 »
Пилешко филе с орехи

Продукти за 2 порции

1 сл олио
2 пилешки гърди
1 връзка магданоз
1 стрък праз
30гр нарязани орехи
60грам Gorgonzola сирене
100 мл мляко

Начин на приготвяне:
Загрейте олиото в тиган и запържете пилешки гърди от всички страни, според дебелината им около 6-8 минути, извадете ги от тигана и ги подправете с сол и черен пипер.
Нарежете праза на кръгчета и го сложете в намаслена тава за печене. Сложете филета върху праза.

Измийте магданоза, нарежете го на ситно, смесете го с орехите и се поръсете с тях филетате.
Загрейте млякото в тенджера, нарежете горгонзолата на парчета и оставете да се стопи. След това я изсипете върху филетата и кръгчета праз.

Пече се в предварително загрята фурна около 15-20 минути при 220 ° C.
Това може да се сервира с гарнитура на вкус или самостоятелно!
« Последна редакция: 15 Май 2011, 00:36:14 от pep-4o »

studi

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 474
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #12 -: 17 Май 2011, 22:42:11 »
ХРУПКАВИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ С КОРНФЛЕИС



Продукти:
пилешко филе -600-700гр.
2 яйца
2-3 с.л. брашно
сол на вкус
корнфлейс
мазнина за изпържване

Приготвяне:
Пилешкото филе нарязваме на фитилчета.
Разбиваме двете яйца с малко сол и заливаме с тях пилешкото месо.
Разбъркваме и оставяме така около час.
След това прибавяме брашното и объркваме добре.
Фитилчетата овалваме в корнфлейса, част от който сме стрили по- наситно.
Пържим на маслена банядо златисто.
 Поднася се с млечно-чеснов сос.
Да ви е сладко!
STUDI

marabu

  • Гост
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #13 -: 16 Юни 2011, 22:13:23 »
Пиле по средиземноморски



10 броя пилешки долни бутчета
3 домата
2 глави кромид лук
3-4 скилидки чесън
зелени или черни маслини
ситно нарязани ароматни градински подправки
зехтин за пържене


• Доматите се бланшират в кипяща вода и се обелват, след което се нарязват на дребни кубчета.
• Лукът се нарязва на полумесеци, а чесънът се накълцва на дребно.
• Пилешките бутчета се измиват и подсушават.
• В дълбок тиган се сгорещява мазнината.
• Изпържват се пилешките бутчета от двете страни за по 2 минути, след което се прехвърлят в купа.
• В същия тиган се изсипват доматите и лукът.
• Задушават се 5 минути и се прибавят пилешките бутчета.
• Готвят се 15 минути, след което се добавят чесънът, маслините и подправките.
• Огънят се намалява на тих, а пилето се готви 10 минути.
• Разпределя се по чинии и се поднася с питки.




neveja

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 247
  • С усмивка животът е песен!
Re: Пиле, пуяк, патица, врабче - 2
« Отговор #14 -: 23 Юни 2011, 10:15:43 »
Пиле печено в буркан

Интересен начин за печене на пиле,при това пилето се получава много диетично,без всякаква мазнина.Освен това е много удобно за съхранение в хладилник,направо в съда в който се е пекло.

1 пиле(бройлер) около 1,2кг или различни части пилешко(бутчета,крилца,гърди)
2 буркана тип Омния
няколко зърна черен пипер
3-4 иглички розмарин
сол
алуминиево фолио

   Пилето се нарязва на порции,осолява се и се нарежда в бурканите.Най-отгоре се пускат 2-3 зрънца чер пипер и много малко розмарин.От алуминиевото фолио,сгънато на две се оформят капачки и се притискат добре по гърлото на бурканите.Това са "полуфабрикатите":

Бурканите се поставят в студена фурна и се пекат на 200С точно 1 час от включването(ако фурната загрява по-бавно - 1ч 10мин.)Оставят се да се охладят леко и пилето е готово.Може да се охладят напълно,тогава се желира и да се съхраняват в хладилник.Студеното месо е много вкусно на сандвичи или в салати.

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37

* Последното от форума

Re: Онлайн пазаруване от tomislava
[10 Декември 2017, 12:58:31 ]


Онлайн пазаруване от cvetozara123
[09 Декември 2017, 23:42:24 ]


Re: С какво пържите храната? от cvetozara123
[08 Декември 2017, 16:21:25 ]


С какво пържите храната? от tomislava
[06 Декември 2017, 01:07:15 ]


Re: Магазин за обувки от jeneta
[30 Ноември 2017, 10:21:55 ]


Re: Предколедна почивка от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:18:11 ]


Кредит от кеш кредит? от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:07:15 ]


Коледни формички от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:05:44 ]


Re: Магазин за обувки от tomislava
[29 Ноември 2017, 21:59:28 ]


Re: Предколедна почивка от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 21:32:36 ]


Re: Заместител на вредни храни от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:17:00 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:10:06 ]


Търся рецепта от vladofidera
[29 Ноември 2017, 14:25:30 ]


Предколедна почивка от tomislava
[28 Ноември 2017, 23:47:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[28 Ноември 2017, 22:24:17 ]


Re: Заместител на вредни храни от tomislava
[27 Ноември 2017, 23:49:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[26 Ноември 2017, 17:21:03 ]


Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[26 Ноември 2017, 00:16:24 ]


Re: Сервиз за таблети? от tomislava
[23 Ноември 2017, 21:53:35 ]


Re: Сервиз за таблети? от cvetozara123
[23 Ноември 2017, 15:12:19 ]