Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 Март 2010, 16:03:03

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Търся изпитана рецепта (Модератори: sladka hapka, bordovsky) Тема: Сладки Алказарки « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Сладки Алказарки  (Прочетена 638 пъти)
« -: 08 Февруари 2010, 18:24:44 »
ehoeko
Калфа
**
Публикации: 69

Ел. поща
Напоследък безмилостно във форума се показват изящни френски макарони.Може би ще събера смелост и за тях , но се сетих за едни сладки от моето детство.Казват се Алказарки и са вид целувки със смлени  ядки, слепени с крем.Търсачката ми предложи Торта Алказар.
Ако някой има рецепта за сладките, моля да я сподели.
Аз така или иначе вече импровизирах по темата. Grin
Активен

« Отговор #1 -: 08 Февруари 2010, 20:14:35 »
ivanp
Гурман
Публикации: 1246

Заповядай рецептата! smile1

Алказари
« Последна редакция: 10 Февруари 2010, 18:57:18 от marabu » Активен

FACTA, NON VERBA !
« Отговор #2 -: 08 Февруари 2010, 20:19:21 »
sladka hapka
Глобален Модератор
Гурман
Публикации: 4174

Ел. поща
Моля, публикувайте рецептите в съответните теми на подфорум "Гответе с нас". Тук се слагат само линкове!
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
« Отговор #3 -: 09 Февруари 2010, 16:50:11 »
ehoeko
Калфа
**
Публикации: 69

Ел. поща
      ivanp,много благодаря за рецептата! thank_youЗнаех си , че тук всичко може да се намери.
Точно тези са сладките.
Хубава , вкусна и уютна  вечер ти желая smile1 !
Активен

« Отговор #4 -: 09 Февруари 2010, 20:42:16 »
ivanp
Гурман
Публикации: 1246

За нищо ehoeko . Лека вечер и на теб! smile1
Активен

FACTA, NON VERBA !
Страници: [1] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Търся изпитана рецепта (Модератори: sladka hapka, bordovsky) Тема: Сладки Алказарки « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio